Μαθήματα τρυφερότητας από τα παιδιά του κόσμου και τους τετράποδους φίλους τους. (Φωτό)

Όλα τα παιδιά αγαπούν τα ζώα αφού όχι μόνο είναι ο καλύτερος σύντροφος στο παιχνίδι τους, αλλά είναι και ένας τρόπος να εξοικειωθούν με τη φύση..

Ξύλο για την ελληνική σημαία σε Αγώνα.Σκοπίων με την Σερβία

Ξύλο για την ελληνική σημαία
Μια ελληνική σημαία που εμφανίστηκε στις κερκίδες, στάθηκε η αφορμή για να πάρει φωτιά η αναμέτρηση των Σκοπίων με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ..

Το μεγαλύτερο skateboard του κόσμου!

Δείτε το μεγαλύτερο skateboard στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα των ρεκόρ Γκίνες, για το 2013.
Δείτε το βίντεο:..

Νέα εμφάνιση του PlayStation Store

Δείτε τη νέα εμφάνιση του PlayStation Store, που είναι ήδη  διαθέσιμη και μπορείτε να την «κατεβάσετε» στη δική σας παιχνιδομηχανή, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο..

Θέλει για γαμπρό τον Chris Brown

Μπορεί πριν από λίγα χρόνια, ο Chris Brown να χτύπησε τη Rihanna και οι φωτογραφίες της να έκαναν το γύρο του κόσμου, αλλά ο πατέρα της τον θεωρεί πολύ "super τύπο"!.

Πρωτοσέλιδο ο «ρατσιστής» Τέρι

Χθες ο Τζον Τέρι αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για την ρατσιστική συμπεριφορά στον Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ..

Βίλας Μπόας: Πιο εύκολο να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ

Την περίοδο που ήταν στον πάγκο της Πόρτο, ο Αντρέ Βίλας Μπόας είχε οδηγήσει την πορτογαλική ομάδα αήττητη μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ παρά να κατακτήσεις το πρωτάθλημα δίχως ήττα...

Τσάβι: Μια ζωή στην Μπάρτσα

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».
Καμία επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα δεν έχει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της ομάδας, Τσάβι, όπως είπε ο ίδιος στην El Mundo Deportivo..

Η κατσάδα του Ροναλντίνιο

Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν στο 1-1 με την Σπορτ Ρεσίφε με τον Ροναλντίνιο να παλεύει να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του..

Κληρώθηκαν με την Ρεάλ και άνοιξαν σαμπάνιες (VIDEO)

Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης να καλείται να αντιμετωπίσει την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Οι παίκτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να δουν την κλήρωση από την τηλεόραση και μόλις είδαν πως θα αντιμετωπίσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του κάθε άλλο παρά απογοητεύτηκαν..

Το ατίθασο στήθος της Jennifer Lopez! (φωτό)

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη στιγμή για τη Λατίνα superstar όταν συμβαίνει αυτό...
Σε συναυλία της στην Ιταλία, σταθμό της παγκόσμιας..

Λίστα με δωροδοκίες Ελλήνων από τέσσερις πολυεθνικές

Τον «καυτό» φάκελο με ονόματα Ελλήνων αξιωματούχων, μεσαζόντων και άλλων προσώπων που έχουν έμμισθη εργασία με το Δημόσιο και φέρεται ότι συναλλάχθηκαν με τέσσερις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες έδωσαν μεγάλα ποσά για να δωροδοκήσουν ώστε να προωθηθούν στη χώρα μας τα δικά τους προϊόντα, έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς..

Φόρος 28% σε επαγγελματίες και όλες τις επιχειρήσεις

Νέο σχέδιο για τις αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών το οποίο φέρνει μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στους περισσότερους, προωθεί τώρα το υπουργείο Οικονομικών .
Αυτό προβλέπει την επιβολή ενιαίου φόρου με συντελεστή 28% σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως νομικής μορφής.
Ειδικότερα στο σχέδιο του οικονομικού επιτελείου προβλέπονται τα ακόλουθα :.

Αυτή δεν έβαλε μυαλό: Η υπεροπτική κ. Άννα Διαμαντοπούλου κουνάει πάλι το χέρι της …

«Βλέμμα υπεροπτικό, φρύδι σηκωμένο και στυλ βαρύ και ασήκωτο . Στυλ που ταιριάζει μόνο σε νυν υπουργό».
Α, όχι μόνο. Και στην  κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Διάβασα χθες ότι η τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ η οποία φυσικά δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές αποφάσισε να βάλει στην θέση τους όλους εκείνους τους «κακούς»  Ευρωπαίους..

Britney Spears: Το νέο της σπίτι αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων

Μακριά από την τρέλα του Χόλιγουντ αγόρασε σπίτι η τραγουδίστρια Britney Spears, για το οποίο πλήρωσε 8,5 εκατομ. δολάρια..

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση

Τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία στη δεύτερη θέση και τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη, φέρνει μια νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας VPRC, η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας αύριο από την εφημερίδα «Η Ελλάδα Αύριο»..