Αλ. Παπαρήγα: Ο λαός να σκίσει τα χαρτιά της επιστράτευσης

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η πολιτική του "νόμου και της τάξης" έχει πολύ κοντά ποδάρια, μπορεί προσωρινά να φαίνεται ότι έχει ορισμένες επιτυχίες, θα έρθει όμως η στιγμή που οι εργαζόμενοι θα ξεπεράσουν και τον φόβο και τις συγχύσεις και τις αυταπάτες» ανέφερε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Καινούργιου-Παπαβασιλείου: Μαζί στα μπουζούκια!


Η Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασε την Παρασκευή το βράδυ με την κολλητή της, Έλενα Παπαβασιλείου. Οι δυο παρουσιάστριες πήγαν στο «Φωταέριο», το νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης με το Νίκο Κουρκούλη, και το έριξαν έξω!

Βανδή- Αργυρός: Μαζί στην πίστα του Posidonio


Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Posidonio, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντύπας και η Δέσποινα Βανδή και να διασκεδάσει με το πρόγραμμά τους.

Ο Παπανδρέου παρέσυρε το ΠΑΣΟΚ στην άβυσσο, γράφει το αυστριακό «Προφίλ»



«Άνθρωπο της χρονιάς» για το 2011, είχε ανακηρύξει πέρυσι τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, το αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό «Προφίλ», το οποίο, ένα χρόνο αργότερα, στο σημερινό του τεύχος και σε δημοσίευμα με τίτλο «Απόψεις ενός χρεοκοπημένου», αναφέρεται στο γεγονός πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι περιζήτητος για διαλέξεις σε πανεπιστήμια.

Εικόνες αποκάλυψης στη Μοζαμβίκη

Σε μια απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί η Μοζαμβίκη.
Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και χιλιάδες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα εδώ και περίπου 2 εβδομάδες.

Αυστραλία: Φονικές πλημμύρες, αλλά και γιγάντιο... αφρόλουτρο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει ως τώρα τη ζωή τους από τις εκτεταμένες πλημμύρες στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, στην ανατολική Αυστραλία.
Εκατοντάδες σπίτια έχουν καλυφθεί από νερό και ολόκληρες πόλεις έχουν τεθεί σε κατάσταση εκκένωσης.

Σπ. Χαλβατζής: να μη τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, να παλέψουν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής

"Τα τυφλά χτυπήματα είναι και ύποπτα και καταδικαστέα", "οι εργαζόμενοι πρέπει να παλέψουν ενάντια σ' αυτήν την πολιτική και να την ανατρέψουν". Μ' αυτές τις δύο δηλώσεις τοποθετήθηκε ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος - μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής, μιλώντας απόψε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα» για την έκρηξη στο Mall και την έκθεση του ΔΝΤ..

Παγκόσμια μουσική πρωτιά στο διαδίκτυο από 17χρονη μαθήτρια!

Έγινε απρόσμενα γνωστή ως Κωνσταντίνα Angel. Είναι 17 χρονών και απόλυτα συνειδητοποιημένη γι' αυτό που θέλει να κάνει και που δεν είναι άλλο από τη μουσική. Μαθήτρια της Γ' τάξης του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, η Κωνσταντίνα Γερμανίδου είναι ένα σύγχρονο κορίτσι της εποχής της, που κατάφερε όχι μόνο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο αλλά να το κατακτήσει, "σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της λίστας των μουσικών προτιμήσεων 4000 χρηστών μιας μεγάλης παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας.

Δένουν τα πλοία για 48 ώρες – Χωρίς λεωφορεία, τρένα και Προαστιακό την Πέμπτη.


 Πέμπτη (31/01) οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να περιμένει νέα ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό. .