Τσέρνομπιλ: Όταν άνοιξε η κόλαση - Οι άγνωστοι ήρωες που έλιωσαν ζωντανοί από τη ραδιενέργεια

Περίχωρα Κανταχάρ, Βορειοδυτικό Αφγανιστάν, Δεκέμβριος 1985
Ο ήλιος άρχιζε να ξεπροβάλλει πίσω από τα θεόρατα βουνά και έδινε ένα χρυσαφί χρώμα στην πόλη. Μέσα στην αεροπορική βάση και ενώ δεν είχε καλά - καλά ξημερώσει, επικρατούσε οργασμός. Φαντάροι μετέφεραν κιβώτια, μηχανικοί ελέγχανε τα ελικόπτερα, υπαξιωματικοί γέμιζαν καύσιμα και φόρτωναν με ρουκέτες και σφαίρες τα πολυβόλα και τα ρουκετοβόλα των θεόρατων, ταχύτατων και ευέλικτων σοβιετικών ελικοπτέρων Mil Mi 24.

Η έκπληξη του Τζόρτζ Κλούνει σε ηλικιωμένη φανατική θαυμάστριά του!!!

Δεν πίστευε στα μάτια της η 87χρονη Pat Adams και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι στο γηροκομείο Sunrise Senior Living of Sonning όταν είδαν την Κυριακή τον Τζορτζ Κλούνει να καταφτάνει για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.
Ο 55χρονος είχε λάβει πολλές επιστολές από το προσωπικό του γηροκομείου, μέσω του προγράμματος Wish upon a Star, στις οποίες του έγραφαν πόσο πολύ η 87χρονη τον θαύμαζε και πόσο πολύ θα ήθελε να τον γνωρίσει.

Το τρένο που περνάει μέσα από πολυκατοικία 19 ορόφων (εικόνες – video)

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας από την «πρωτεύουσα» της τεχνολογίας, Κίνα, αλλά τρένο που περνάει μέσα από πολυκατοικία δεν έχουμε ξαναδεί.
Συγκεκριμένα, το τρένο βρίσκεται στην πόλη Τσονγκίνγκ, στη Νοτιοδυτική Κίνα.

Αυτοί είναι οι τρεις πλουσιότεροι Έλληνες στον κόσμο - Με συνολική περιουσία 6.5 δισ.

Τρία ελληνικά ονόματα, αυτά του Φιλίππου Νιάρχου, του Αριστοτέλη Μυστακίδη και του Σπύρου Λάτση, με συνολική περιουσία 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ξεχωρίζουν ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, σύμφωνα με την κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes.
Πλουσιότερος Έλληνας, (814η θέση), είναι ο Φίλιππος Νιάρχος, με περιουσία περί τα 2,5

Στο Κολωνάκι βρέχει πιστόλια - Πρωτοφανές περιστατικό ερευνά η ΕΛΑΣ

Ενα περίεργο περιστατικό, στην πλατεία Κολωνακίου, με την πτώση - πιθανόν από μπαλκόνι πολυκατοικίας - ενός πιστολιού - "στυλό" το οποίο στην συνέχεια εκπυρσοκρότησε, απασχολεί τα τελευταία 24 ώρα την ΕΛΑΣ!
Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ και στο ύψος των πολυσύχναστων καφετεριών της πλατείας έπεσε πιστόλι - στυλό αγνώστου

Πέθανε ο πρώην διοικητής του IRA Μάρτιν ΜακΓκίνες

Ο πρώην πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Ιρλανδίας Μάρτιν ΜακΓκίνες, πρώην διοικητής του IRA, απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών, μετέδωσε πριν από λίγο το Sky News.
O Μάρτιν ΜακΓκίνες διεγνώσθη πριν από μερικές εβδομάδες με μια σπάνια, ανίατη ασθένεια σύμφωνα με τα αγγλικά