Λάρισα, η πρωτεύουσα των Porsche Cayenne-Πρωταθλήτρια σε ιδιοκτήτες

Ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ πέτυχε η Λάρισα, η αγροτική πόλη των 250.000 κατοίκων, αφού είναι εκείνη κι όχι το Λονδίνο ούτε η Νέα Υόρκη, η απόλυτη πρωταθλήτρια σε ιδιοκτήτες Πόρσε ΚαγιένΈνα αξιοσημείωτο ρεκόρ πέτυχε η..

Κένυα: Σαφάρι στη χώρα των Μασάι: Σαφάρι στη χώρα των Μασάι

Τεράστια εθνικά πάρκα όπου συνυπάρχουν ελέφαντες και αντιλόπες, καταπράσινοι λόφοι που θυμίζουν τοπία της Κεντρικής Ευρώπης, απέραντες παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό με κοκκοφοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους..

Νέο single από την Shakira

Η Shakira κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το τέταρτο single από το τελευταίο της album “Sale El Sol”.
Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Antes De La Seis” και θα είναι διαθέσιμο στην original studio version που υπάρχει στο album αλλά και σε μια special live version η οποία ηχογραφήθηκε στην πρόσφατη περιοδεία της “Sael El Sol”.
Το "Antes de las Seis" είναι επίσης το πρώτο single από την special edition του DVD “Shakira, Live From Paris”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.
Το video για το “Antes De La Seis” το οποίο..

Η Madonna στο φεστιβάλ του Λονδίνου

Η Madonna έκλεψε τα βλέμματα την Κυριακή, με την εμφάνιση της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λονδίνου, για την προώθηση της ταινίας της “W.E”.
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για την προβολή της ταινίας της, εντυπωσιάζοντας με το στυλ και την εμφάνιση της. Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία..

Το ξέσπασμα της Jennifer Lopez επί σκηνής

Η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez δεν άντεξε τη συναισθηματική πίεση και ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Montville, στις ΗΠΑ, το Σάββατο το βράδυ.
Η Lopez δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της, μετά την ερμηνεία της μεγάλης της επιτυχίας “If You Had My..

Ωδή στη Σλοβάκικη ομορφιά

Επιστρέφοντας από ένα πρόσφατο ταξίδι στην Γερμανία, βρέθηκα στο διπλανό κάθισμα από ένα Έλληνα φοιτητή Φαρμακευτικής από την Μπρατισλάβα. Εκείνος μου άνοιξε τα μάτια για την πιο ωραία ράτσα του πλανήτη."Όταν βλέπεις κοντόχοντρη γκόμενα στην Μπρατισλάβα (σ.σ. μια πόλη μόλις 431.000 κατοίκων) καταλαβαίνεις ότι είναι Ελληνίδα. Γιατί οι Σλοβάκες είναι όλες..

Πάτησε Κάρπαθο ο Κακλαμανάκης

Ακόμη μια φορά ο Νίκος Κακλαμανάκης έφερε την αποστολή του εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Ο “γιος του Ανέμου” πάτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στην Κάρπαθο και αποθεώθηκε.

Τα καλύτερα νησιά παγκοσμίως - Πρωτιά στη Σαντορίνη

Τον επόμενο μαγευτικό προορισμό τους ανάμεσα σε όλα τα νησιά του κόσμου, επέλεξαν οι αναγνώστες του αμερικανικού Travel + Leisure, κάνοντας μας να ονειρευόμαστε..

Δυναμώνει ο έρωτας για Justin Bieber και Selena Gomez!

Τις φήμες περί χωρισμού έχει βαλθεί να "εξολοθρεύσει' το hot ζευγαράκι του Ηollywood Justin Bieber και Selena Gomez στη δημόσια εμφάνισή του σε έναν αγώνα hokey!
Παρόλο που τα επαγγελματικά τους καθήκοντα δεν τους επιτρέπουν να..

Mαυρίκιος: Στον Παράδεισο ολοταχώς!

Στο τροπικό νησί του Ινδικού όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Η ζωή γίνεται απλή και η απόλαυση... επιτακτική ανάγκη. Οι λέξεις σίγουρα δεν φτάνουν..

Γκουαρντιόλα: "Γρανάδα θα είναι μια καλή δοκιμή"

Άννα Segura
Το αφεντικό γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του «έχουν βάλει σε μια μεγάλη προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα» και ότι το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι «ένα καλό τεστ για μας", ενώ προειδοποιεί ομάδα του στην απειλή που θέτουν..