Το ξέσπασμα της Jennifer Lopez επί σκηνής

Η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez δεν άντεξε τη συναισθηματική πίεση και ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Montville, στις ΗΠΑ, το Σάββατο το βράδυ.
Η Lopez δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της, μετά την ερμηνεία της μεγάλης της επιτυχίας “If You Had My..
Love”. Η σταρ, απευθυνόμενη στο κοινό της, ανέφερε πως το “If You Had My Love” ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε για την αγάπη, και συνεχίζοντας το πρόγραμμα της ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι, το οποίο τόνισε πως είναι το τελευταίο τραγούδι που έγραψε για την αγάπη.
Η διάσημη τραγουδίστρια πλαισιώθηκε από τους χορευτές της, οι οποίοι ήταν ντυμένοι ώστε να μοιάζουν με τις πιο γνωστές αγάπες της Lopez, τους P Diddy, Ben Affleck και Marc Anthony. Η Lopez είπε στους φανς της που είχαν συγκεντρωθεί για να την απολαύσουν πως πρόκειται για ένα ταξίδι στις αναμνήσεις της, και όταν η κάμερα έδειξε το πρόσωπο της, η σταρ είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.
Η άκρως συναισθηματική αντίδραση της Lopez, η οποία το καλοκαίρι χώρισε από τον Marc Anthony έπειτα από επτά χρόνια γάμου, προκάλεσε το έντονο χειροκρότημα του κοινού, που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να «αγκαλιάσει» την αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Πηγή    Δείτε  Video

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...