ΛΑΡΚΟ: Ο επίδοξος αγοραστής με την πλάτη στον τοίχο

 Ο Ισραηλινός κροίσος Μπένι Στάινμετζ, που εμφανιζόταν να παρακολουθεί τον διαγωνισμό μέσω Μιωνή και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου, καταδικάστηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Ρουμανίας σε πενταετή φυλάκιση για διαφθορά

Λίγες ημέρες προτού κατατεθούν οι προσφορές για τα περιουσιακά στοιχεία της ΛΑΡΚΟ, που πωλούνται μέσω δύο διαγωνισμών, ο Ισραηλινός κροίσος Μπένι Στάινμετζ, που φερόταν μέχρι πρόσφατα ως υποψήφιος, έχει πολλούς πονοκεφάλους. Ο Στάινμετζ, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανιζόταν να παρακολουθεί τον διαγωνισμό για τη ΛΑΡΚΟ μέσω του

Σωτήριες και έγκαιρες κινήσεις Πενς

 

Σε ηγετική φυσιογνωμία των Ρεπουμπλικάνων για την «επόμενη μέρα» αναδείχθηκε τις τελευταίες ώρες ο Μάικ Πενς. Προβαίνοντας σε μια άκρως συμβολική κίνηση, να «κατεβάσει» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και να την αντικαταστήσει με μια φωτογραφία του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, έδειξε πως το κράτος έχει συνέχεια και πως όλοι οφείλουν να σέβονται τις δημοκρατικές, εκλογικές διαδικασίες που αποτυπώνουν -όπως προβλέπει το Σύνταγμα- τη βούληση των Αμερικανών πολιτών.

Αδιαφανείς δαπάνες από Πέτσα ύψους 4.700.000 €!

 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μοίραζε εκατομμύρια σε ημετέρους ακόμα και τη μέρα που έφευγε από το υπουργείο του

Επιπλέον 4.700.000 ευρώ (!) για απροσδιόριστες επικοινωνιακές ανάγκες προβολής υπέγραψε ο Στέλιος Πέτσας, λίγο πριν κλείσει την πόρτα πίσω του, στο γραφείο με την ταμπέλα «Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ». Κι έτσι θα μείνει τελικά στην Ιστορία ως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα, χωρίς φειδώ αλλά και χωρίς κριτήρια, εν μέσω της

Προσβάλλουν και στοχοποιούν γιατρούς και νοσηλευτές

 

Τα όρια της ξεκάθαρης προσβολής των ανθρώπων που βρίσκονται από την έναρξη της πανδημίας στην πρώτη γραμμή ξεπέρασε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με τις δηλώσεις στις οποίες, εμμέσως, επέρριπτε στο ιατρικό προσωπικό τις ευθύνες για τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης δέχθηκε τα βέλη της αντιπολίτευσης για τα όσα είπε, όμως, σήμερα, ήρθε η ώρα των αντιδράσεων από τους ίδιους τους γιατρούς της Θεσσαλονίκης, της πόλης που έχει πληρώσει το πιο βαρύ τίμημα στη χώρα μας. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη παραδοχή του Α. Γεωργιάδη για το πώς η κυβέρνηση άφησε την κατάσταση στην πόλη να ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο.

Απόφαση - «βόμβα» υπέρ συνταξιούχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο

 

Αναδρομικά πέντε ετών -για το διάστημα από το 2013 έως το 2018- αντί για 11μηνο, επιδίκασε σε συνταξιούχο το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως έκανε γνωστό η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ.) τονίζοντας ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο νόμος Βρούτση (ν. 4093/2012) είναι αντισυνταγματικός μέχρι και σήμερα.

Η νέα απόφαση έρχεται σε αντίθεση με την κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που στην πρόσφατη απόφασή του με αριθ. 439/2020 (Ολομέλεια) επιδίκασε αναδρομικά μόνο έντεκα μηνών σε όλους τους συνταξιούχους.

11/1/2021 Μεγάλη ήμερα γιά το Έθνος μας---- Κουβερτούλα πήρες;

 

Στιγμές απείρου κάλλους ζούμε με το άνοιγμα το σχολείων εν μέσω του δεύτερου lockdown. Σχολείο στη Χαλάστρα (Θεσσαλονίκη), στις οδηγίες προς τους γονείς, συνιστά «μια μικρή κουβερτούλα» για κάθε μικρό μαθητή καθώς «η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά».

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ τη σχετική οδηγία καλωσορίζοντας την επανέναρξη των μαθημάτων με φυσική παρουσία των μαθητών.

Μπάχαλο με τις ευρω-προμήθειες εμβολίων

 

 Ο διαγκωνισμός των φαρμακευτικών εταιρειών και τα «κρυφά» ντιλ των χωρών-μελών της Ε.Ε. για την απόκτηση των δόσεων, ενώ έρχεται το τρίτο κύμα της πανδημίας. ● Εφιαλτικό σερί άνω των 1.000 νεκρών ημερησίως στη Γερμανία.

Θέμα χρόνου είναι μάλλον η έγκριση και τρίτου εμβολίου κατά της λοίμωξης Covid-19 στην Ε.Ε., καθώς το δεύτερο και αγριότερο κύμα της πανδημίας εξακολουθεί να σπέρνει θάνατο, νέες μολύνσεις και αβίωτη πίεση στα νοσοκομεία, ακόμα και στην κραταιά Γερμανία, που άργησε τραγικά αυτή τη φορά να επιβάλει δεύτερο εθνικό λοκντάουν, με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει πια το ψυχολογικό όριο των 40.000 νεκρών και του 1,9 εκατομμυρίου επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, καταγράφοντας εφιαλτικά «σερί» άνω των χιλίων νεκρών το 24ωρο την προηγούμενη βδομάδα.

ΗΠΑ - Πάουελ: "Δεν μπορώ πλέον να αποκαλώ τον εαυτό μου Ρεπουμπλικάνο"

 

Ο άλλοτε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ δήλωσε πως σταματά να αποτελεί μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Ποιος ο λόγος της απόφασής του.

news247

11 Ιανουαρίου 2021 02:26


Ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι δεν θεωρεί πλέον τον εαυτό του μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

«Εμπαιγμό» καταγγέλλει η ΔΟΕ -Δημοτικά-νηπιαγωγεία: Στα θρανία ξανά μετά από δύο μήνες

 

Μαθητές και μαθήτριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων παίρνουν και πάλι τις θέσεις τους στις τάξεις τους. Με εξαίρεση τις δομές της Ειδικής Αγωγής, που δεν έχουν διακόψει τη δια ζώσης λειτουργία τους φέτος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γενικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στα θρανία τους μετά από μία δίμηνη διακοπή, που «υπαγορεύθηκε» από τα επιδημιολογικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν στην επικράτεια από τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως είναι λογικό, η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο συνοδεύεται από τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Κυβερνητικές πιέσεις στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων

 

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην επιτροπή του υπουργείου Υγείας για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης καθώς όπως λένε επιστήμονες που μετέχουν σε αυτή το Μέγαρο Μαξίμου περνάει τις απόψεις  του μέσα από συγκεκριμένους ανθρώπους  οι οποίοι παρά τις διαφορετικές απόψεις που έχουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας υποχωρούν μπροστά στις πιέσεις των κυβερνητικών στελεχών.

Το γεγονός αυτό ,έχει ενοχλήσει πολλούς επιστήμονες οι οποίοι μετά  και την εισαγγελική   έρευνα που παραγγέλθηκε με βάση τις δηλώσεις του  διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» Νικόλαου Καπραβέλου,

Καπραβέλος: Φόβοι για «ολέθρια και καταστροφική» έκρηξη της πανδημίας στην Αττική

 

Την ανησυχία του μήπως η μερική αποκλιμάκωση προκαλέσει έκρηξη της πανδημίας εξέφρασε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νικόλαος Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.«Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι μήπως η μερική αποκλιμάκωση πυροδοτήσει τη σφοδρότητα ενός τρίτου κύματος, δηλαδή μια έκρηξη της πανδημίας, η οποία θα είναι ολέθρια και καταστροφική», σημείωσε ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι τα σχολεία σε μικρότερο βαθμό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια τέτοια κατάσταση.

Ο λοιμωξιολόγος Νικόλαος Σύψας προειδοποιεί στον Αντεννα

(Ο λοιμωξιολόγος Νικόλαος Σύψας προειδοποιεί στον Αντεννα θα είμαι ευτυχής αν θα εχουν εμβολιαστεί ευπαθεις ομάδες μέχρι το καλοκαίρι.

Υσ:Panos antypas-ΑNTENNA 11/1/2021 .Ωρα 07:25

Δυστυχώς όσοι επιβιώσουμε και του χρονου τα χριστούγεννα δεν θα έχουμαι ξεμπερδέψη με covit19 Εμείς όλοι ας σκεφτούμε λογικά ποιός θα εύθήνεται Ό κ Κικίλιας Ο κ Πολάκις η αχρηστη κυβέρνηση η έμείς..ΝΕΚΡΟΙ 5263..