Εις υγείαν: Ανάρπαστη μεξικανική μπύρα λόγω Τραμπ

Μεξικανοί και Αμερικανοί παραγωγοί μπύρας αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον πρόεδρο Τραμπ, ως έναν μουσικό μαριάτσι στην ετικέτα μίας νέας μπύρας. Η προσπάθεια τους να εκμεταλευθούν το virality του Ντόναλντ Τραμπ πέτυχε πέρα από όσο θα περίμεναν οι ίδιοι.
"Γνωρίζαμε ότι η μάρκα Τραμπ θα ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά πουλάει φανατικά" δηλώνει ο Λουίς Ενρίκε ντε λα Ρεγκέρα, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ζυθοποιίας Casa Cervecera Cru Cru.

Ο Τραμπ χρωστάει 315 εκατομμύρια στις Τράπεζες

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε προσωπικές οφειλές τουλάχιστον 315,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε γερμανικές, αμερικανικές και άλλες τράπεζες περί τα μέσα του 2017, όπως καταγράφεται σε ένα ομοσπονδιακό έντυπο γνωστοποίησης οικονομικών στοιχείων το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή από την Υπηρεσία Κυβερνητικής Δεοντολογίας των ΗΠΑ
Είχε έσοδα περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων από το νέο ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον, το οποίο άνοιξε πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο.

Σαββίδης: «Στον ουρανό ο Θεός και στη γη η Ελλάδα» - Γιατί σκέφτεται να φύγει

Σε μια συνέντευξη-ποταμό, ο Ιβάν Σαββίδης περιγράφει γλαφυρά την αγάπη του για τη χώρα μας, τα σχέδιά του, αλλά και την πικρία του, διότι, όπως λέει, προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά κάποιοι τον παρεξηγούν και μερικές φορές σκέφτεται να φύγει.
«Λύγισαν τα πόδια, έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να κρατήσω το τιμόνι από τη μεγάλη συγκίνηση που με διαπέρασε, όταν το 1990, για πρώτη φορά, διέσχισα με το αυτοκίνητό μου τα σύνορα της Ελλάδας. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να πάρω αναπνοές...»,

Τεράστιες καταστροφές σε φωτοβολταϊκά και θερμοκήπια στην Αργολίδα από το χαλάζι (pics)

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν τις καταστροφές που σημειώθηκαν νωρίτερα σε χωριά της Αργολίδας από την έντονη χαλαζόπτωση και καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής.
Η καταιγίδα είχε μεγάλη ένταση αλλά και διάρκεια με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες, σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων, φωτοβολταϊκών πάνελ.

Μπουρίνι προκάλεσε καταστροφές στη Λάρισα (pics)

Καλοκαιρινό μπουρίνι «χτύπησε» τα παράλια της Λάρισας από το πρωί με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροπροβλήματα.
Όπως φαίνεται στις εικόνες από τη σφοδρή βροχόπτωση οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ από τους ισχυρούς ανέμους κόπηκαν δέντρα στη μέση.
Σημειώνεται ότι το σκηνικό του καιρού αναμένεται να είναι χειμερινό και τις επόμενες ώρες.

Σφοδρή χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα (pics&vid)

Χαλάζι σε μέγεθος... καρυδιού έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριά στα ριζά του Κόζιακα (Ξυλοπάροικο, Πρίνος, Μεγάρχη κλπ.).
Οι ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες είναι ολοκληρωτικές, σε ορισμένες περιπτώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατολισθήσεις σημειώνονται σε όλο το ορεινό και ημιορεινό δίκτυο της περιοχής και μηχανήματα τόσο της Π.Ε. Τρικάλων,

«Imagine» με την υπογραφή της Γιόκο Όνο και του Τζον Λένον (εικόνες – video)

Το τραγούδι «Imagine» δεν ανήκει πλέον μόνο στον Τζον Λένον, αλλά με απόφαση της Ένωσης Εθνικών Εκδοτών Μουσικής οι στίχοι του τραγουδιού θα φέρουν και την υπογραφή της Γιόκο Όνο.

Ο Μπομπ Ντίλαν κατηγορείται για λογοκλοπή της ομιλίας αποδοχής του Νόμπελ

Μια συγγραφέας κατηγορεί τον θρύλο της ροκ Μπομπ Ντίλαν ότι αντέγραψε, στην ομιλία αποδοχής του Βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας, αποσπάσματα μιας ανάλυσης του μυθιστορήματος «Moby Dick».

Oνειρική πρεμιέρα για την εθνική γυναικών, 69-60 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία (video)

Με το δεξί μπήκε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2017 που ξεκίνησε στην Τσεχία καθώς νίκησε στην πρεμιέρα μετά από καταπληκτική και ώριμη εμφάνιση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία. Eπόμενος αντίπαλος της ομάδας του Κεραμιδά είναι η Σλοβενία στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης (Σάββατο 17/6, 19:00, ΕΡΤ3).
Τα δεκάλεπτα: 11-19, 30-35, 51-53, 60-69

Ξεπέρασε τον εαυτό της η ΝΔ – Ζητά την απόλυση της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Η στοχοποίηση δημοσιογράφων στο πλαίσιο εκδικητικών τακτικών αποτελούσε και αποτελεί πάγια τακτική ορισμένων κομμάτων. H ΝΔ το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ζητά ακόμα και απολύσεις όσων «τολμούν» – ακόμα και με χιουμοριστική χροιά – να κριτικάρουν είτε την τακτική της, είτε τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, το κόμμα της Πειραιώς, με ανακοίνωσή του,

Κατερίνα Ακριβοπούλου: «Βάστα Σόιμπλε» καπούτ

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου
Τελικά το γαλλικό κλειδί λειτούργησε στο Γιούρογκρουπ.
Η Ελλάδα πήρε παραπάνω από αυτά που ζητούσε προκειμένου να πάρει τη βαθειά ανάσα που χρειαζόταν για να περάσει τον κάβο της αβεβαιότητας και να προσπεράσει με άνεση την συχνά ηττοπαθή εσωστρέφεια. Πολιτική σταθερότητα, διάδρομο για έξοδο στις αγορές με το σαφές μήνυμα που έστειλε η ΕΚΤ στο καπάκι της κοινής Συνέντευξης Τύπου, σαφή δέσμευση για το χρέος με τους όρους που έθετε η Αθήνα

Ο Τραμπ οφείλει σε πιστωτές τουλάχιστον 135 εκατ. δολάρια – Τι αποκαλύπτει ομοσπονδιακό έγγραφο

 Τι αναφέρεται σε ομοσπονδιακό έντυπο γνωστοποίησης οικονομικών στοιχείων
    Τα περιουσιακά του στοιχεία ανέρχονται σε τουλάχιστον 1,4 δισεκ. δολάρια.
    Αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε προσωπικές οφειλές τουλάχιστον 315,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε γερμανικές, αμερικανικές και άλλες τράπεζες περί τα μέσα του 2017.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια (video)

«Εγώ θα είμαι εκεί. Αφού με προσκάλεσε η ΠΟΑΣΥ δεν μπορώ να αρνηθώ», έσπευσε να δηλώσει με… παρρησία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στην πλατεία Εξαρχείων την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε από τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», ο λαλίστατος

Εν μέσω αποδοκιμασιών φυγαδεύτηκε η Μέι, μετά από επίσκεψή της στο Grenfell Tower

Μετά τις πολλές επικρίσεις που δέχτηκε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, επειδή δεν επισκέφθηκε τους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά του Grenfell Tower, -τους οποίους επισκέφτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ – επικαλούμενη «λόγους ασφαλείας», μετέβη σήμερα Παρασκευή στο σημείο της πυρκαγιάς για δεύτερη φορά.