Στίβεν Σιγκάλ: Επίσημα Ρώσος και με τη βούλα Πούτιν

Η ρωσική υπηκοότητα χορηγείται στον Αμερικανό ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ, με διάταγμα που υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

 Εξπέρ της πολεμικής τέχνης "Αϊκίντο", ο Σιγκάλ έχει συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με τον λάτρη του τζούντο Πούτιν και οι δύο άνδρες έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ομπάμα και Μισέλ μαζί στην τελευταία συγκέντρωση της Χίλαρι Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις ΗΠΑ

Το ζεύγος Ομπάμα και η οικογένεια Κλίντον θα συμμετάσχουν όλοι μαζί σε μια προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας, για να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον, λίγες ώρες πριν ανοίξουν επισήμως οι κάλπες στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές, ανακοίνωσε σήμερα το προεκλογικό επιτελείο της πρώην υπουργού.

Σκληρή μάχη για τον Λευκό Οίκο στο παρά πέντε των εκλογών

Μόλις πέντε ημέρες απομένουν μέχρι τις προεδρικές εκλογές που αναμένει όλος ο κόσμος και  η αγωνία αυξάνεται στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.
Η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όμως το προβάδισμά της απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ έχει μειωθεί σημαντικά.

Η μαφία των δυτικών προαστίων που ρήμαξε την Ελλάδα, η ομερτά και οι επίορκοι αστυνομικοί

Μια από τις μεγαλύτερες σπείρες διαρρηκτών που δρούσε με όρους μαφίας και χτυπούσε στοχευμένους στόχους στην Αττική και την περιφέρεια εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από μυστική έρευνα διάρκειας τουλάχιστον οκτώ μηνών στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν 35 μέλη της σπείρας, ενώ κατηγορούνται ότι συμμετέχουν σ’ αυτή συνολικά 90 άτομα, όλοι Ελληνες Ρομά.

Στον ανακριτή τα μέλη της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης

Το κατώφλι του ανακριτή και όχι του εισαγγελέα πέρασαν λίγο μετά τις 19:00, οι 45 συλληφθέντες του κυκλώματος που "χτυπούσε" σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα με περισσότερες από 1.500 κλοπές και διαρρήξεις.
Μάλιστα, ανάμεσα στους δράστες βρίσκεται κι ένας αστυνομικός οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωνε τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας για τις έρευνες των Αρχών.Υπενθυμίζεται πως η δράση της σπείρας ξεκινούσε από την Αλεξανδρούπολη και έφτανε μέχρι την Κρήτη.

Europa League: μπορούσε και τη νίκη ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αστάνα μετά το 1-1 με την πρωταθλήτρια του Καζακστάν, σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν το τρίποντο και να είναι ουσιαστικά από σήμερα στους 32 του Europa League. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι, ενώ ο Πάουλο Μπέντο ξεκούρασε και αρκετούς βασικούς ενόψει του μεγάλου "ντέρμπυ των αιωνίων" την Κυριακή. Στις 22.05 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Σταντάρ Λ. και ο ΠΑΟΚ την Καραμπάγκ.

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Οι ακραίοι έχουν χρέη

*** Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του Παπασταύρου, του Σκλαβούνη, των δεκάδων καταδικασμένων για διαφθορά στελεχών, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και των λιστών Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων, της «Mayo» και της ΑΓΕΤ, του Κήρυκα Χανίων και γενικώς της οικογένειας Μητσοτάκη… το κόμμα που χρωστά 200 εκατομμύρια σε όποιον αναπνέει… Αυτό το κόμμα θέλει να κυβερνήσει ξανά, έχοντας ως ηγεσία ότι πιο ακραίο έχει αναδείξει η συντηρητική παράταξη.