Κώστας Λειβαδάς | Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου | Άλσος Βείκου | 18 Χρόνια Δρόμος‏

Ο Κώστας Λειβαδάς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, φέτος γιορτάζει τη γλυκιά "ενηλικίωση' του αφού συμπληρώνει "18 χρόνια στο δρόμο", τόσο στη σκηνή όσο και στη δισκογραφία.
 
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα τα γιορτάσει μαζί μας, στο Άλσος Βεϊκου, με καλεσμένους αγαπημένους ερμηνευτές που μας έχουν χαρίσει υπέροχες μουσικές στιγμές και αναμνήσεις με τα τραγούδια του.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ 10/09 ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ 14/09

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά - Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Θέατρο Βράχων Βύρωνα – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015



Οι μελωδίες της μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.

Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος ο ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μπερμπάτοφ

Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού και από τις εντυπωσιακότερες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς απέκτησε τον Βούλγαρο επιθετικό Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Ο Μαρσιάλ έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή νέου ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο 19χρονος επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ, καθώς οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του από τη Μονακό έναντι του αστρονομικού ποσού των 36 εκ. λιρών (συνολικά το ποσό μπορεί να φτάσει τα 58 εκ.).

40 εκατ. ευρώ τον χρόνο από φαρμακευτικές εταιρείες για «προνομιακή πρόσβαση» στις Βρυξέλλες

Με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε λομπίστες και δεκάδες συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους προσπαθούν οι φαρμακευτικές εταιρείες να εξασφαλίσουν «προνομιακή πρόσβαση» στα κέντρα λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που επιδιώκει να ρίξει φως στο μέγεθος της επιρροής της φαρμακοβιομηχανίας στην πολιτική φαρμάκου και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήραγγα της Μάγχης: Επιβάτες των Eurostar εγκλωβίστηκαν ενώ οι φρουροί έψαχναν μετανάστες

Εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν για ώρες μέσα σε πέντε τρένα υψηλής ταχύτητας Eurostar έπειτα από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μετανάστες είχαν αποκλείσει τις σιδηροτροχιές που οδηγούν στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη και επιχειρούσαν να σκαρφαλώσουν σε τρένα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Eurostar, τρία από τα τρένα έφθασαν στο Λονδίνο

Νέα capital controls στη Κίνα για να αποτραπεί η φυγή κεφαλαίων

Η Κίνα επιβάλλει νέους ελέγχους για να εμποδίσει τις μεγάλες εκροές κεφαλαίων από τη χώρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την όλο και μεγαλύτερη επιβράδυνση της οικονομίας της, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Συγκεκριμένα οι κινεζικές εταιρείες μπορούν να αγοράζουν ξένο συνάλλαγμα έναντι γιουάν μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως είναι η πληρωμή για εισαγωγές ή εγκεκριμένες επενδύσεις στο εξωτερικό.

"Πωλείται η ΕΛΛΑΣ: Σαρωτικό κύμα εκποιήσεων δημόσιων επιχειρήσεων"

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΕΣΦΑ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ROSCO, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ