Φωτογράφηση στο «GQ» Η Έριν Χέδερτον γυμνή σε ασπρόμαυρη θέα!

Δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις! Το διάσημο ξανθό «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Έριν Χέδερτον, εμφανίζεται στις πασαρέλες, φωτογραφίζεται φορώντας τα πιο σέξι εσώρουχα και μαγνητίζει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

Sara Von Schrenk: Η πανύψηλη καλλονή από τη Σουηδία

Είναι από τα πιο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα, με φωτογραφήσεις σε γυναικεία περιοδικά( «Elle», «Marie Claire», «Allure»), εμφανίσεις σε πασαρέλα και συνεργασίες για διαφημιστικά με γνωστούς οίκους μόδας.

Ο λόγος για την καλλονή Sara Von Schrenk, η οποία αν και μόλις 21, διαθέτει ένα βιογραφικό που πολλές συνομήλικές της στο χώρο του μόντελινγκ θα ζήλευαν.

H τραγουδίστρια προκάλεσε κομφούζιο στο Λονδίνο- Άλλη μια σέξι εμφάνιση για τη Ριάνα.

Κομφούζιο προκάλεσε η Ριάνα στο κλάμπ Cuckoo στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια έφυγε από το κλαμπ στις 4.30 το πρωί αφού χόρεψε και διασκέδασε με τους υπόλοιπους θαμώνες που την περιτριγύριζαν συνεχώς.

Σέξι πόζες στην άμμο... Γυμνή στα Κανάρια νησιά η Emma Oak

Μέχρι τα Κανάρια Νησιά πέταξε η πανύψηλη Emma Oak (1.80) για να φωτογραφηθεί στις όμορφες παραλίες για το περιοδικό «Costume Finland».

Η Oak, η οποία είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της Δανίας, γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια και ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να φωτογραφίζεται ως μοντέλο.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6 Ρίχτερ ταρακούνησαν ολόκληρη την Κρήτη

Ισχυρή σεισμική δόνηση που έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ολόκληρη την Κρήτη σημειώθηκε στις 7:11 το απόγευμα προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού. Ακολούθησαν μετασεισμοί μέχρι και 4.8 Ρίχτερ

ERT--TV-- Live from Athens-15/6/2013

                          Live from Athens


...