Ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη: «Να καταργηθεί ο θεσμός της Εισαγγελίας Διαφθοράς» (Video)

«Είναι λάθος αυτός ο θεσμός και πρέπει να καταργηθεί» είπε για την Εισαγγελία Διαφθοράς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και αναφερόμενος στη δικογραφία του Novartis – Gate, στοχοποιώντας και την ίδια την Ελ. Τουλουπάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προβαίνοντας σε μία πρωτοφανή επίθεση κατά ενός εξαιρετικά ευαίσθητου θεσμού της Δικαιοσύνης, ζητά στη Βουλή την κατάργηση της θέσης της εισαγγελέως Διαφθοράς, αποκαλώντας μάλιστα τον εκάστοτε εισαγγελικό λειτουργό που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα ως «πολιτικό πρόσωπο».

«Πογκρόμ» απολύσεων στο ΣΚΑΪ - Δεν βγαίνει στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

«Εκκαθαρίσεις» στον ΣΚΑΙ καθώς όπως έγινε γνωστό η διεύθυνση του σταθμού έδειξε την πόρτα εξόδου σε 12 (μέχρι στιγμής) εργαζόμενους. Δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σε συνέλευση να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 7 ως τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην βγει στον "αέρα" το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ αποφάσισαν και 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο.

Μιχαήλ Καλάσνικοφ: «Οι Ναζί ήταν αυτοί που με έκαναν κατασκευαστή όπλου για την υπεράσπιση της πατρίδας μου»

«Οι Ναζί ήταν αυτοί που με έκαναν κατασκευαστή όπλου για την υπεράσπιση της πατρίδας μου. Εγώ πάντα ήθελα να κατασκευάσω μια μηχανή χρήσιμη για τους αγρότες, μια θεριστική μηχανή». Η φράση ανήκει στον Μιχαήλ Καλάσνικοφ, τον εφευρέτη και κατασκευαστή του θρυλικού αυτόματου όπλου AK-47.  O Μιχαήλ Καλάσνικοφ, έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 23 Δεκεμβρίου 2013, σε ηλικία 94 ετών. 
Το πασίγνωστο ομώνυμο όπλο «ΑΚ-47» σχεδιάστηκε το 1947 και ολοκληρώθηκε το 1949, έγινε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το όπλο του στρατού της ΕΣΣΔ και

O ανατρεπτικός Εμμανουήλ Ροΐδης

Εμμανουήλ Ροΐδης (1836-1904), σημαντικός και πρωτοπόρος λογοτέχνης και δοκιμιογράφος, μια από τις ανατρεπτικές προσωπικότητες των ελληνικών γραμμάτων.
Με το μυθιστόρημα, «Πάπισσα Ιωάννα» (1866), που μοιάζει περισσότερο με μελέτη («μεσαιωνική μελέτη» το χαρακτήριζε ο ίδιος), προκάλεσε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου. Για την «Πάπισσα Ιωάννα» έχουν γραφτεί  εκατοντάδες κι εκατοντάδες σελίδες. Ο Ροΐδης, έγραψε, όμως, και πολλά περισσότερα απ’ αυτό το σημαντικό έργο. 

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε τις αποζημιώσεις των θυμάτων της Marfin ως υπέρμετρα επιβαρυντικές για τους τραπεζίτες

..Απόφαση του Αρείου Πάγου φέρνει ανατροπή στην υπόθεση αποζημίωσης των εργαζομένων και των συγγενών των θυμάτων της εμπρηστικής επίθεσης σε υποκατάστημα της τράπεζας Marfin το 2010. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθήνας, που το 2015 διέταξε την καταβολή ποσών από 25.000 έως 350.000 ευρώ ως χρηµατική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης στους υπαλλήλους και στους συγγενείς των θυμάτων. Σύμφωνα με τους Αεροπαγίτες, η τότε απόφαση του Εφετείου επιβαρύνει «υπέρµετρα τον εργοδότη», καθώς «τα ποσά που επιδικάσθηκαν κρίνονται συναισθηµατικώς διογκωµένα».