Ο μύθος της μουσικής που έμεινε γνωστός απλά ως Λέμι... Ροκ σταρ, ήρωας, μαχητής, πειρατής, θρύλος, άνθρωπος!

Εδώ και δεκαετίες, ο Ίαν Φρέιζερ Κίλμιστερ ήταν η ζωντανή επιτομή του ροκά και ένας από τους καλύτερους frontman μπάντας του πλανήτη.
Ο ιδρυτής των φοβερών Motörhead έπινε και κάπνιζε, κοιμήθηκε «με περισσότερες από χίλιες γυναίκες» και έκανε ό,τι έκανε με τον αέρα του σταρ αλλά και την τραχύτητα του χεβιμεταλά. Αν και στο τέλος θα πλήρωνε τον φόρο της έξαλλης ζωής του.

Το σπίτι που κοστίζει 63 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τις φωτογραφίες

Μπορεί το τίμημα για να αγοράσει κανείς αυτό το σπίτι να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά μια βόλτα στο εσωτερικό του εξηγεί το κόστος. Βέβαια και να έχει κάποιος σήμερα τα χρήματα, δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση.
Το αρχοντικό των επτά υπνοδωματίων έχει κοστολογηθεί με το εξωφρενικό ποσό των 63 εκατομμυρίων ευρώ και είναι ένα πραγματικό παλάτι. Εκτός από την απόλυτη χλιδή στα σαλόνια,

«Κάστινγκ» για… αεροσυνοδούς και μοντέλα στην Κίνα

Μπορεί η καριέρα του μοντέλου και αυτή της αεροσυνοδού να είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα- στην Κίνα όμως μοιάζουν πάρα πολύ! Έτσι, σχολείο στην περιοχή Qingdao, της βορειοανατολικής Κίνας, έκανε χθες την ετήσια «οντισιόν» του για να αναδειχθούν οι απόφοιτες εκείνες που θα μπορούσαν να γίνουν είτε μοντέλα είτε αεροσυνοδοί.

Παραμένει «ορφανή» η «Χώρα του Ποτέ» του Μάικλ Τζάκσον

Από τον περασμένο Μάιο παραμένει απούλητη η «Χώρα του Ποτέ» του Μάικλ Τζάκσον και για το λόγο αυτό η εταιρεία στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται επέτρεψε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και τον Τζον Φράι να επισκεφτούν της περίφημη Neverland και να την παρουσιάσουν στους επίδοξους αγοραστές της (πωλείται έναντι 100 εκατ. δολαρίων).

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Συμβουλές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού (vid)

H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Πρωταθλητές επιχειρηματίες και τριαθλητές!

Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος λέει ο λαός, ο οποίος ως σοφές επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά. Τρεις επιχειρηματίες, από τους κορυφαίους ο καθένας στο χώρο του, απεκδύονται τον τίτλο του workaholic και αποδεικνύουν ότι εκτός από το «ζην» απαραίτητο στη ζωή είναι και το «ευ ζην».

Πεισματάρης θαλάσσιος ελέφαντας προσπαθεί να διασχίσει δρόμο στην Καλιφόρνια

Ειδικοί επιστήμονες για την Άγρια Ζωή και αστυνομικοί προσπαθούν να εμποδίσουν έναν θαλάσσιο ελέφαντα που προσπαθεί επανειλημμένως να διασχίσει ένα δρόμο στη Βόρεια Καλιφόρνια, καθυστερώντας την κίνηση στην περιοχή.

Διάσωση φάλαινας που εξόκειλε σε ακτή στη βόρεια Χιλή

Μια φάλαινα που είχε εξοκείλει στην παραλία Ελ Κολοράντο, 1850 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Σαντιάγο, οδηγήθηκε και πάλι στον Ωκεανό χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Ναυτικού, ανέφερε την Τρίτη στρατιωτικός εκπρόσωπος.
Η μήκους 20 μέτρων φάλαινα, εντοπίστηκε από ψαράδες που ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές.

Κι εσύ …τέκνα Βρούτε; Στειρωμένο λιοντάρι έγινε πατέρας τριών λευκών λιονταριών στη Ν. Αφρική

Ένα αρσενικό λιοντάρι της Νότιας Αφρικής, ο Βρούτος, που έγινε ως εκ «θαύματος» πατέρας μολονότι είχε στειρωθεί όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός, θα επιστρέψει στον κτηνίατρο για να υποβληθεί και πάλι σε αγγειεκτομή.
Ο Βρούτος και η σύντροφός του, η Νάλα, ζουν στο Πάρκο Λιονταριών Ντρακενστάιν, κοντά στο Κέιπ Τάουν.