Τσίπρας: Θα αφοπλίσουμε όχι την αστυνομία, αλλά όσους έρχονται σε επαφή με τους διαδηλωτές *Ρύθμιση χρεών, αντιμετώπιση της διαφθοράς, κίνητρα σε εργαζόμενους, τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή συνέντευξη εφ' όλης στην Αυγή έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Τι δήλωσε για τους φόρους, το δημόσιο τομέα και τις απολύσεις υπαλλήλων, τον αφοπλισμό της αστυνομίας και τα σενάρια κυβέρνησης συνασπισμού; Διαβάστε δείγμα των ερωτήσεων, αλλά και τα τρολ των αναγνωστών (Pics)

Το Λαμπραντόρ που παίρνει μόνο του το λεωφορείο για το πάρκο ( picture+video )

Η Eclipse, το μαύρο Λαμπραντόρ που δεν χρειάζεται συνοδό για να πάει βόλτα μέχρι το πάρκο (Vid)

Το Σιάτλ είναι μία φιλική πόλη για τα ζώα, τα οποία γίνονται δεκτά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συνοδεύομενα, συνήθως, από τον "άνθρωπό" τους.

Περιβάλλον- Απίστευτο βίντεο από την Ταϊλάνδη: Πέταξαν 25 άρματα στη θάλασσα για να σώσουν τα ψάρια

Η διαδικασία πραγματοποιείται για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που μιμείται ένα κοραλλιογενή ύφαλο, που θα φιλοξενήσει τα ψάρια (Vid)

Στην Ταϊλάνδη, άρματα ρίχτηκαν στη θάλασσα για να δημιουργήσουν ένα τεχνητό ύφαλο. Αυτά είναι 25 κουφάρια αρμάτων T69 που ήταν οι ναυαρχίδες του Ψυχρού Πολέμου,

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-LaVie Z Ultraportables: Ελαφρύτερα και από τον... αέρα

Η Lenovo και η NEC Personal Computers (NECP) 2 ανακοίνωσαν στο International Consumer Electronics Show του 2015 δύο νέα μοντέλα φορητών PC που επαναπροσδιορίζουν το lightweight computing, αφού ζυγίζουν και τα δύο λιγότερο από ένα μπουκάλι νερό του ενός λίτρου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «Τέλειες» μεταφράσεις υπόσχεται το Google Translate

Μετά την παρουσίαση του εντυπωσιακού εργαλείου της αυτόματης μετάφρασης φωνητικών κλήσεων που έκανε πριν από λίγες ημέρες το Skype της Microsoft (αρχικά για τα Αγγλικά και τα Ισπανικά), η Google ετοιμάζει μία νέα βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής Google Translate για τα κινητά τηλέφωνα, εισάγοντας νέες λειτουργίες, υποστηρίζουν οι New York Times.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αυτός είναι ο απότακτος ΕΚΑΜίτης συνεργός του Ξηρού

Ο Χρήστος Πατουχέας είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Καλαμάτα.
Ο απότακτος αστυνομικός που είχε υπηρετήσει στα ΕΚΑΜ είχε μιλήσει στο ΕΘΝΟΣ τον Σεπτέμβριο του 2011, υποστηρίζοντας ότι επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του μετά την συνταξιοδότησή του από τα ΕΚΑΜ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΠΑ- Ερχεται η εφορία για όλα τα ακίνητα που ηλεκτροδοτήθηκαν από 2009 έως 2013

Σε έλεγχο σχετικά με την καταβολή του ΦΠΑ θα υποβληθούν οι φάκελοι των ακινήτων που ηλεκτροδοτήθηκαν από 1.1.2009 μέχρι και 31.12.2013 και είχαν οικοδομική άδεια από 1.1.1995 κα μετά.

Aegean: Ενισχύει την παρουσία της στην Κύπρο μετά το «λουκέτο» στις Κυπριακές Αερογραμμές

Τις πρώτες κινήσεις ανάπτυξης του πτητικού προγράμματός της με βάση την Κύπρο, για την κάλυψη του κενού που άφησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, ανακοίνωσε το μεσημέρι η Aegean.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Κυπριακές Αερογραμμές: Οι πιλότοι επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για το «λουκέτο»

Ευθύνες στην κυβέρνηση για το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών επέρριψαν οι πιλότοι της εταιρείας υποστηρίζοντας ότι με την απόφαση αυτή εξυπηρετούντα αλλότρια συμφέροντα.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα των πιλότων, ΠΑΣΥΠΙ, Πέτρος Σουρουρής, δήλωσε ότι από την απόφαση της Επιτρόπου Ανταγωνισμού της ΕΕ είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να υποβάλει ένα

ΣΕΤΕ: Ζημιά έως 3 δισ. και 73.000 θέσεις εργασίας χαμένες από την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό

Στοιχεία για τη ζημιά που θα επιφέρει στον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία γενικότερα, παρουσίασε το ΣΕΤΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά θα επέλθει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην ελληνική οικονομία που θα επιφέρει το ενδεχόμενο διπλασιασμού του ΦΠΑ της διαμονής από το 6,5% στο 13%, σύμφωνα με ανεξάρτητη μελέτη που εκπόνησε η εταιρεία Ernst & Young.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ (PIC)

Έξαλλοι είναι στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου με την Μαρία Χούκλη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου το βράδυ της Τρίτης (13/01/2015) έδωσε συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: «ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι "κλειδώνουν" την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία! Ταυτόχρονα τελειώνουν την κινδυνολογία Σαμαρά για Grexit.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΣΤΙΣ 5,5% ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Παραμένει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis που έγινε για λογαριασμό του TVXS.
Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, η διαφορά εμφανίζεται ελαφρώς μειωμένη κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες.

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΡΑΧΟΙ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ

Νέες έντονες επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά διατύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ισπανό ομόλογό του, Μαριάνο Ραχόι στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ

«Γέφυρα» στον ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία ρίχνει ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώνει, σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", ότι ο ίδιος θα εγγυηθεί τα θέματα θρησκείας σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα θέματα ιδιοκτησίας.

Αλ Τσαντίρι: Με ξανθιά περούκα αλά Χριστόδουλος Ξηρός ο Λαζόπουλος

Τί είπε για το βίντεο του Παύλου Xαϊκάλη - Βολές και κατά Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες του τελευταίου σχετικά με εμβάσματα του ηθοποιού στο εξωτερικό

Με ξανθιά περούκα αλά Χριστόδουλος Ξηρός και... μουστάκι αντί για μούσι ξεκίνησε τις εκπομπές του για το 2015 ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ντακάρ: Ολα όσα έγιναν στο πιο απρόβλεπτο ράλι στον κόσμο! (Φωτό+Βίντεο)

Ο θάνατος του Hernick, το σπασμένο τιμόνι του Barreda και ο εκπληκτικός Al-Attyah παίρνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας

Το 37ο Ράλι Ντακάρ, έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου, αφού αποτελεί παράδοση, να ξεκινάει τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

ITUC: Η Ελλάδα χειρότερο μέρος για τους εργαζόμενους

Ένα από τα χειρότερα μέρη διεθνώς για τους εργαζόμενους είναι η Ελλάδα, καθώς η διάλυση της αγοράς εργασίας κατατάσσει τη μνημονιακή Ελλάδα στο «κόκκινο», σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ITUC). Στην Ε.Ε.