Η ελληνική γαστρονομία πάει στο...Μουσείο Μπενάκη.

Mια πρωτότυπη συνάντηση μαγιάτικης συγκομιδής συναρπαστικών ιστοριών γεύσης… αποτελούν οι «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και τη διεθνή προβολή των αυθεντικών και μοναδικών προϊόντων διατροφής της χώρας μας.

Δείτε την Christina Aguilera στο νέο της βιντεοκλίπ. (Βίντεο)

Διέρρευσε φωτό από το «Hoy Tengo Ganas De Ti»
«Hoy Tengo Ganas De Ti», τραγουδά η Christina Aguilera στο νέο της βιντεοκλίπ. Η 33χρονη τραγουδίστρια είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια με την νέα της εμφάνιση,..

Ποδηλάτες από 45 πόλεις στην αυριανή 6η πανελλαδική ποδηλατοπορεία

Συγκέντρωση στις 12 στο Πεδίον του Άρεως
Ποδηλάτες σε περισσότερες από 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στην αυριανή 6η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία ζητώντας χώρο για το ποδήλατο, αλλά και περισσότερες δημόσιες συγκοινωνίες...

Αυτή είναι η Κρήτη και η Ελλάδα. (Βίντεο)

Οι Κρητικοί ξαναχτυπούν και εντυπωσιάζουν όλο το κόσμο. Μ΄ ένα ακόμη εξαιρετικό σποτ προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί και αυτό που του περισσεύει πραγματικά: τη λεβεντιά και την απίστευτη φιλοξενία...

Reuters-Spor-Video:Atletico celebrations turn violent after King's Cup win

Celebrations marking Atletico Madrid's King's Cup win turned violent in the early hours of Saturday (May 18) as hundreds of revellers faced off with riot police near Neptuno fountain the Spanish capital.

World-Reuters-Video:Rome protest turns up heat on Letta.

Italian unions take to the streets of central Rome on Saturday to demand tougher measures to fight growing unemployment and stimulate economic growth. The euro zone's third largest economy is in its longest recession since quarterly records began in 1970.

Toyota Prius Plug-in Hybrid (2013)pict-vds.

Το λανσάρισμα του νέου Toyota Prius Plug-in Hybrid αντιπροσωπεύει μία περαιτέρω εφαρμογή του Hybrid Synergy Drive ® και είναι ο πυρήνας της πλατφόρμας της Toyota τεχνολογία για το μέλλον.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Reuters:Police, protesters clash in Turkey border town .

Clashes broke out between anti-government protesters and riot police in the Turkish border town of Reyhanli on Saturday. Hundreds of protesters gathered in the streets after twin car bomb attacks killed dozens and wounded many more here a week ago.

Σύγκρουση επιβατικών τρένων στο Κονέκτικατ- 60 τραυματίες

Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε κοντά στο προάστιο Φέρφιλντ του Κονέκτικατ, την Παρασκευή και συγκρούσθηκε με επιβατικό τρένο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ως 60 άνθρωποι, τρεις από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών υποχρέωσε τη σιδηροδρομική υπηρεσία να διακόψει επ' αόριστον τα δρομολόγια ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη,

Μετεωρίτης προσέκρουσε στην επιφάνεια της Σελήνης

Μετεωρίτης βάρους 40 κιλών χτύπησε την Σελήνη, δημιουργώντας εκτυφλωτική λάμψη, ανακοίνωσαν την Παρασκευή επιστήμονες της NASA. Αυτοματοποιημένο τηλεσκόπιο που παρακολουθεί το φεγγάρι έχει καταγράψει εικόνες από την έκρηξη, η οποία έλαβε χώρα στις 17 Μαρτίου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκρηξη που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής τηλεσκόπιο της NASA, από τότε που η υπηρεσία ξεκίνησε να παρακολουθεί το φεγγάρι, περίπου 8 χρόνια πριν και να καταγράφει τις προσκρούσεις μετεωριτών στη σεληνιακή επιφάνεια.

Σήμερα ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision 2013.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του 58ου Διαγωνισμού της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας. Στην 21η θέση θα διαγωνιστεί η  Ελλάδα με το τραγούδι «Alcohol is Free», που ερμηνεύουν οι Koza-Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα.

«Κερνάμε Ελλάδα» το σύνθημα του 4ου Agro Quality Festival

Τον πλούτο της ελληνικής γης θα έχουν την ευκαιρία να «συναντήσουν» οι κάτοικοι της πρωτεύουσας στην Τεχνόπολις στο Γκάζι από 18 έως 19 Μαΐου, στο πλαίσιο του 4ου Agro Quality Festival, που παρουσιάζει αγροτικά ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο οι αδελφοί Κρεμαστιώτη.

Τα αδέλφια Λευτέρης και Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης που αγωνίζονται στον Διομήδη Άργους τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το πρωΐ της Παρασκευής, όταν η μηχανή με την οποία μετέβαιναν στο σχολείο τους προκειμένου να μετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, όμως στο δρόμο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που φαίνεται ότι παραβίασε προτεραιότητα.

Καταργούνται αποδείξεις και τεκμήρια. Αλλάζουν όλα στη φορολογία-Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου.

Καταργούνται οι αποδείξεις και τα τεκμήρια από το 2014 και καθιερώνεται νέο σύστημα τεκμαρτού προσδιορισμού των εισοδημάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ημερησία", με το το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Ιούνιο, καταργούνται τα δύο αυτά μέτρα που δεν συνέβαλαν στην αποκάλυψη των φοροφυγάδων.
Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, φέρνει μεγάλες αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς φυσικών και νομικών προσώπων.

Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου:

ΡΕΑΛ Μ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 1-2 Κυπελλούχος η Ατλέτικο, αποτελείωσε τη Ρεάλ! (vds)

Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να χαρεί η Ατλέτικο Μαδρίτης τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου. Και το κατάφερε απέναντι στη συμπολίτισσα Ρεάλ!

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικρτάτησε με 2-1 στην παράταση και έκανε δικό της το "Κύπελλο του Βασιλιά"!

RussiaToday-Video-News: France v UK? Hollande vows to 'go on offensive' as London 'splinters' EU .

Entering his second year of power, French President Francois Hollande has pledged to 'go on the offensive', especially on the European front. And with its calls to reform the EU and plans for an in-out referendum, the UK has become his main target.

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: The President Talks About How to Build a Rising, Thriving Middle Class.

President Obama talks about his belief that a rising, thriving middle class is the true engine of economic growth, and that to reignite that engine and continue to build on the progress we've made over the last four years, we need to invest in three areas: jobs, skills and opportunity.

Πολιτισμός, Ελλάδα, 18 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

Η 18η Μαΐου είναι η Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Όλα τα μεγάλα ιδρύματα της χώρας μας έχουν οργανώσει ένα πλήθος εκδηλώσεων για τους επισκέπτες που θα βρεθούν σε κάποιο από αυτά, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στα περισσότερα μουσεία της χώρας. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να πάρετε μέρος σε επτά μεγάλα μουσεία.