Η βραδινή συνάντηση Βίσση-Κανάκη στο Κεφαλάρη

Είναι η δεύτερη φορά που η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Κανάκης διασκεδάζουν μαζί, καθώς είχαν συναντηθεί ξανά στις αρχές Αυγούστου στη Χαλκιδική. Αυτήν την φορά ο φακός του ΟΚ! τους συνέλαβε σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο των βορείων προαστίων..

Στιγμές από τις διακοπές του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς

Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! αποθανάτισε πριν μερικές μέρες τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την γυναίκα του στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Το ζευγάρι βρέθηκε στο μαγευτικό χωριό του Ιονίου και έφαγε στην γνωστή ταβέρνα της Τασίας..

Mέχρι και ποτήρι νερό... εκσφενδονίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ και του Κώστα Τζαβάρα στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Mέχρι και ποτήρι νερό... εκσφενδονίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ και του Κώστα Τζαβάρα στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.
Στο τέλος της λογομαχίας του με τους "γαλάζιους" συνδικαλιστές, ο κ. Τζαβάρας τους είπε:
«Δεν με ψηφίσατε εσείς ο ελληνικός λαός με ψήφισε», τους διαολόστειλε, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές και αποχώρησε.Ο κ. Τζαβάρας αποχωρώντας μάλιστα έσπρωξε, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές,κάποιους από αυτούς για να περάσει με αποτέλεσμα να χυθεί ένα ποτήρι νερό πάνω στο μέλος της ΔΑΚΕ ..

Μας δουλεύουν κατ’ εξακολούθηση και ασύστολα και ακόμα δεν έχουμε πάρει τις πέτρες…

Τέτοιο συνωστισμό δωσίλογων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ δεν συναντάς σε καμία άλλη χώρα και σε καμία ιστορική περίοδο.
Στα πρόσωπα των Ελλήνων πολιτικών καταγράφεται, λόγω της ΣΥΝΘΕΤΗΣ αποικιοκρατικής μας εξάρτησης με την ΕΕ, το Ευρώ και το 4ο Ράιχ (Αμερικανικό ιμπεριαλισμό), όλη η ΦΡΙΚΗ της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και όλα τα νοσήματά της: ΣΗΨΗ, ΑΠΑΤΗ, ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ανδρεικέλων…
Ένα μικρό δείγμα είναι τούτο: ΟΛΟΙ, εδώ, οι πολιτικοί απατεώνες, τραγουδούν, με σπαραγμούς παράκρουσης, το ίδιο ρεφραίν: «το νέο πακέτο μέτρων θα είναι το τελευταίο».
 Δέσμευση (1)
Προσέξτε αυτή τη φράση:
Το νέο πακέτο μέτρων θα είναι το «τελευταίο»...

Αποκαλύφθηκε "τρύπα" 1 δισ €!

Στη σύσκεψη που πραγματοποείται στη Λεωφόρο Συγγρού, για την ενημέρωση των βουλευτών και ευρωβουλευτών σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύεσων, ο Χρήστος Σταϊκούρας έκανε μία αποκάλυψη..

Χάνει σύμμαχο η Μέρκελ;

Υπό τον τίτλο «Ποια Ευρώπη για τους Ολλανδούς», η γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου «L' Echo» δημοσιεύει ανάλυση στην οποία επισημαίνει ότι αν στις σημερινές εκλογές επικρατήσει το Κόμμα της Εργασίας (PVDA), η Άγκελα Μέρκελ κινδυνεύει να χάσει έναν πολύτιμο σύμμαχο...

Kristen Stewart: Η εξέλιξη του στυλ της έγιναν, εν μία νυκτί, superstars

Η πρωταγωνίστρια του Twilight Saga είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς της γενιάς της ενώ το στυλ σε κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού (θετικού, της περισσότερες φορές) σε πολλά fashion έντυπα.
Ένα από τα λίγα παιδιά- θαύματα που φαίνεται, αναίμακτα, να εξελίχθηκε σε σταρ του Χόλιγουντ, η Stewart, στα 22 της αποτελεί μία από τις πρώτες..

World Lifestyle Real.news.

Real Lifestyle
Όταν ο Bond έτρωγε... παντόφλα!
...

Η κατάθεση ψυχής της Heidi Klum
....

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ REAL.GR

Συρία: Επίθεση με 18 στρατιώτες νεκρούς
Αντάρτες επιτέθηκαν με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον στρατιωτικής θέσης...



Τι είδαν στον... ουρανό;
Νεκρός ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη

Ο Tom Hanks συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον ηθοποιό Michael Clarke Duncan, τον «γίγαντα» από το «Πράσινο Μίλι».

Κατά τη διάρκεια του λόγου του ο Tom Hanks αποφάσισε να διηγηθεί ένα πολύ αστείο περιστατικό με τον «Γίγαντα», περιγράφοντας με πολύ κωμικό τρόπο, την προσπάθεια του Michael Clarke Duncan να γίνει μέλος συμμορίας Ωστόσο η συγκίνηση και η συναισθηματική του φόρτιση ήταν διάχυτες...

Πράσινο φως από το συνταγματικό Δικαστήριο

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έδωσε σήμερα την άδειά του για την υιοθέτηση από το Βερολίνο των μηχανισμών διάσωσης της ευρωζώνης, αίροντας την αβεβαιότητα για την διαχείριση της χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Με την απόφαση αυτή οι οκτώ δικαστές του δικαστηρίου της Καρλσρούης έδωσαν το πράσινο φως στον πρόεδρο της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουκ να επικυρώσει τους νόμους που έχουν ψηφισθεί από το γερμανικό κοινοβούλιο στα τέλη Ιουνίου για τη σύσταση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και για την εισαγωγή του Συμφώνου Δημοσιονομικής Σταθερότητας, κατά των οποίων είχαν κατατεθεί προσφυγές...

Μια έκπληξη θα περιμένει όσους φίλους της Κάιλι Μινόγκ αγοράσουν το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Μια έκπληξη θα περιμένει όσους φίλους της Κάιλι Μινόγκ αγοράσουν το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας.
Η διάσημη καλλιτέχνιδα θα συνεργαστεί ξανά με τον Nικ Κέιβ, για το ντουέτο «Where the wild roses grow»...

«ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ» ΓΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ «Επιτέλους, ένα καλό νέο από την Ελλάδα»

Το «Greekadelia» βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους καλύτερους δίσκους της Ενωσης των Ευρωπαϊκών Ραδιοφωνιών της EBUΠολυάριθμα σχόλια θαυμασμού από κοινό αλλά και κριτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο, παρά το ότι κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες..

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ BADMINTON «Στην αλάνα» με Μέλισσες και Καβάφη Σπανός, Ξυδάκης, Τανάγρη, Γιαννάτου και Καζαντζής παρουσιάζουν τις «Προσωπικές διαδρομές» τους

Γεμάτος μελωδίες, τραγούδια, ιστορίες και... «Προσωπικές διαδρομές» θα είναι όλος ο Σεπτέμβριος στο Μουσικό Προαύλιο Bandminton. Εκεί, στον δροσερό αυτό χώρο, συνεχίζουν να φιλοξενούνται γνωστοί εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού οι οποίοι δίνουν αναδρομικές συναυλίες παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής τους πορείας..

Ντόρα: Αρση ασυλίας για το 1 εκατ. του Κούβελου

Την άρση της βουλευτικής της ασυλίας, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση μη ακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες που συντάσσει με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, προτίθεται να ζητήσει – σύμφωνα με πληροφορίες – η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.
Ντόρα: Αρση ασυλίας για το 1 εκατ. του Κούβελου..

World News: REUTERS.COM

World News

Photo

In unusual snub, Obama to avoid meeting with Netanyahu

WASHINGTON/JERUSALEM - In a highly unusual rebuff to a close ally as tensions escalated over how to deal with Iran's nuclear program, the White House said on Tuesday President Barack Obama would not meet Benjamin Netanyahu during the Israeli prime minister's U.S. visit later this month..

ΟΛΕΣ ΟΙ EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ [ Διεθνη ]

Κόσμος
H απόφαση που μπορεί να κρίνει το μέλλον του ευρώ

Όλη η Ευρώπη με το βλέμμα στην Καρλσρούη

H απόφαση που μπορεί να κρίνει το μέλλον του ευρώ

Το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφαίνεται για τη συνταγματικότητα του Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης – Βεβαιότητα της γερμανικής κυβέρνησης για θετική απόφαση – Ποιος είναι ο δικαστής που κρατά στα χέρια του την τύχη της ευρωπαϊκής οικονομίας και της ευρωπαϊκής οικονομικής ενοποίησης
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καταδικάζει την επίθεση στη Βεγγάζη

Κόστισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καταδικάζει την επίθεση στη Βεγγάζη
Ένοπλοι επιτέθηκαν στο κτίριο του Αμερικανικού προξενείου το απόγευμα της Τρίτης και συγκρούστηκαν με το στρατό της Λιβύης, αναγκάζοντας τις δυνάμεις ασφαλείας να υπαναχωρήσουν εξαιτίας των αλλεπάλληλων πυροβολισμών...

ΟΛΕΣ ΟΙ EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Οι πανεπιστημιακοί ζητούν την κατανόηση των φοιτητών...

Με απεργίες ξεκινάει η σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά

24ωρη απεργία των δασκάλων, στάση εργασίας των καθηγητών. Δείτε αναλυτικά σε ποια πανεπιστήμια μπαίνει λουκέτο και για πόσες ημέρες
Με 5,6 Ρίχτερ ξύπνησαν οι Κρητικοί
Σεισμική δόνηση 5,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο θαλάσσιο χώρο της Κρήτης, κοντά στη Γαύδο ...

11 Σεπτεμβρίου 1973: 39 χρόνια από την πιο μαύρη νύχτα της Χιλής Αυτοκτονούσε ο Αλιέντε και οι φασίστες έπαιρναν την εξουσία

Τριάντα εννέα χρόνια από την αυτοκτονία του προέδρου της Χιλής, Σαλβαδόρ Αλιέντε, μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και ενώ ήταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα που ανέτρεψε την κυβέρνησή του συμπληρώνονται αυτήν την Τρίτη.
Ακριβώς στην 39ή επέτειο, οι δικαστικές Αρχές της Χιλής έκλεισαν οριστικά την έρευνα για το θάνατο του πρώτου εκλεγμένου μαρξιστή προέδρου της Χιλής, καταλήγοντας επίσημα στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος έθεσε τέλος στη ζωή του..

Οι πρωταγωνιστές της χειμωνιάτικης μόδας Ανακαλύψτε τις τάσεις όπως τις εμπνεύστικάν οι μεγάλοι μόδιστροι

Η Έμμα Στόουν πρωταγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των μεγάλων, διεθνών περιοδικών μόδας. Η μόλις 23 ετών ηθοποιός, το λαμπερό πρόσωπο στην πολυσυζητημένη ταινία “The Amazing Spider-man” (μια 3D προσαρμογή κόστους 220 εκατομμυρίων δολλαρίων) ποζάρει στον φακό διάσημων φωτογράφων και μας «συστήνει» τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013. .