Ο έλληνας «θεός» των Ιαπώνων

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πραγματοποίησε ένα όνειρό του. Εκανε ταινία τον δαιμόνιο βέλγο δημοσιογράφο Τεντέν, που γεννήθηκε στο μυαλό του κομίστα Ερζέ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεται συνέχεια με τις 24 περιπέτειές του.Ο Ερζέ ήταν τριών ετών το 1907, όταν πέθανε ο Λευκάδιος Χερν, ένας πολυτάλαντος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ανήσυχος σαν τον Τεντέν, με πολυτάραχο βίο. Αργότερα ο Ερζέ δεν αποκλείεται να άκουσε για τον Χερν. Ισως πάλι όχι. 












πηγη

Ανανέωση για το VW Passat CC

Η Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει το ανανεωμένο Passat CC. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μην είχε την καλή εμπορική πορεία στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ όμως πούλησε πάνω από 270.000 μονάδες σε τέσσερα χρόνια.
 Το νέο Passat CC διατηρεί την ταυτότητά του ως coupe οικογενειακό μοντέλο. Διαθέτει νέας σχεδίασης μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED, ενώ στο..

Έκλεστον: Ο Χάμιλτον θα ανακάμψει!

Ο πολύπειρος Μπέρνι Έκλεστον είναι βέβαιος ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα ανακάμψει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: «Στη ζωή αντιμετωπίζουμε σκαμπανεβάσματα. Νομίζω ότι περνά μια δύσκολη περίοδο γενικά στη ζωή του. Όταν η ζωή σου είναι εύκολη και σταθείς τυχερός όλα σου πάνε καλά. Αν όμως κάποια πράγματα αρχίσουν να μην πηγαίνουν καλά τότε μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλα αρνητικά γεγονότα. Θα το αντιπαρέλθει. Του μίλησα στην Ινδία, είναι σπουδαίος..

Citroen: Το 2013 το 2CV

NEO: SIMSON 2012, .

Λάτρεις των συμβόλων του Ανατολικού μπλοκ, νοσταλγοί της DDR, της Ανατολικής Γερμανίας, των Τράμπαντ, των Βάρτμπουργκ και των ΜΖ και Simson, χειροκροτήστε παρακαλώ! Επίσης χειροκροτήστε εσείς φίλοι των “πράσινων” σκούτερ, των μηδενικών ρύπων και των ηλεκτρικών κινητήρων γιατί η κίνηση-έκπληξη έρχεται από τη..

HΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ YAMAHA ΣΤΑ MOTO GP

Μπορεί μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου οι 800άρηδες κινητήρες εσωτερικής καύσης των MotoGp να λυσσάνε με 240 ίππους απόδοσης, σπρώχνοντας με ορμή, λίτρα καυσαερίου στην ατμόσφαιρα, έξω όμως από την πίστα, στα paddock, oι άνθρωποι της διοργανώτριας εταιρίας θα κινούνται αθόρυβα με μηδενικούς ρύπους. H Yamaha Ευρώπης και η Dorna Sports, η εταιρία που κατέχει τα αποκλειστικά εμπορικά και τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος..

SCOOTER ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ,Και όμως γίνεται, στην Ιταλία και συμφέρει

Στις αρχές της δεκαετίας η κινεζική κυβέρνηση απαγόρευσε την κίνηση των σκούτερ και των μοτοποδήλατων που χρησιμοποιούσαν βενζίνη για καύσιμο στην Σανγκάη και επέτρεψε μόνο την κυκλοφορία αυτών που έκαιγαν υγραέριο. Από το 2001 μέχρι το 2004 “καταργήθηκαν” 190.000 σκούτερ/μοτοποδήλατα βενζίνης για να αντικατασταθούν με 140.000 που έκαιγαν υγραέριο.
Φανταστείτε ότι το 1996 τα 500..

Χαρούμενες Κάλτσες από το Λάκη Λαζόπουλο

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, πέρα από το έργο το οποίο έχει να επιδείξει στο θέατρο και στην τηλεόραση, προσπαθεί να παράξει και φιλανθρωπικό έργο για τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη από υλικά αγαθά.
Οι "Happy Socks" έγιναν θεσμός στο εξωτερικό και τώρα ο Λάκης εισάγει αυτό το θεσμό και στην Ελλάδα, με..

Mια Vespa ντυμένη με Σβαρόφσκι

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε μια γερμανική εταιρία του Μονάχου η Stonerichworld για να δημιουργήσει την ακριβότερη Vespa που υπάρχει στον κόσμο, ντύνοντάς την με 150.000 κρύσταλλα Swarovski. Αυτή η μοναδική Vespa VVB 150 του 1961.Για την ακρίβεια η εταιρία χρειάστηκε 4 χρόνια και έξι μήνες. Τέσσερα χρόνια για να εξελίξει την τεχνική τοποθέτησης των κρυστάλλων πάνω στο χρώμα της..