Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων στο Ιόνιο

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι ιδιωτικοποιήσεις. Πρώτοι που δηλώνουν δημόσια την αντίθεσή τους βουλευτές και τοπικοί άρχοντες του Ιονίου, από το οποίο παραχωρούνται τέσσερα αεροδρόμια

Γκίζι - Die Linke: Ποια ιδιωτικοποίηση; Τα 14 αεροδρόμια πάνε υπέρ του δημοσίου στη Γερμανία

"Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έως τώρα ουδέποτε καταπολέμησαν τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκρέγκορ Γκίζι. Τι είπε για τη Fraport και την εκποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων (Vid)
  "Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έως τώρα ουδέποτε καταπολέμησαν τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή.

Νεστόριο Καστοριάς, από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου 37ο River Party Ασταμάτητη μουσική και χορός

Με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Παύλο Παυλίδη, Μόνικα και Μαρίζα Ρίζου  συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου για δεύτερη ημέρα το  37o River Party στο Νεστόριο Καστοριάς.
Τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν:
Πέμπτη 20 Αυγούστου Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης- special guest Θανάσης Αλευράς, Βήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band

Ερωτικές προβλέψεις, Τα ερωτικά άστρα του Αυγούστου...Τι αρέσει στις γυναίκες στο σεξ ανάλογα με το ζώδιό τους

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σου; Ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται πολύ ερωτικός, αν φυσικά το εκμεταλλευτείς δεόντως! Ειδικότερα μετά τις 14 του μήνα!
Αν είσαι αδέσμευτή τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα, αν όχι της ζωής σου, του καλοκαιριού αυτού σίγουρα!

Στο λιμάνι της Σούδας πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με 2.700 επιβάτες

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε -για τρίτη φορά- το πρωί της Τρίτης το κρουζιερόπλοιο «Celebrity Equinox».

Επρόκειτο για μια γκέι κρουαζιέρα που οργανώθηκε για 2.707 τουρίστες οι οποίοι θέλησαν να ταξιδέψουν στα νερά της Μεσογείου και να γνωρίσουν τη θάλασσα που διαθέτει τα περισσότερα φυσικά λιμάνια στον κόσμο.

Το φαγοπότι των golden boys της Ε.Ε.

Με ποσό που ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ χρεώνουν ετησίως τις πιστωτικές τους κάρτες οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για φαγητό και ξενοδοχεία, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η βρετανική Telegraph.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, περίπου 13.000 αξιωματούχοι της ΕΕ και άλλων σχετιζόμενων υπηρεσιών έχουν εκδώσει ειδικές πιστωτικές κάρτες για να πληρώνουν

Η απάντηση του Ιγκλέσιας σε «Πρώτο Θέμα» για τη δήθεν ρήξη με τον Τσίπρα...SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS»

«Σε κάποιους δεν αρέσει, όμως είμαστε φίλοι και σύντροφοι που παλεύουμε για μια δημοκρατική Ευρώπη!», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, απαντώντας στα δημοσιεύματα ελληνικών μέσων για «ρήξη» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Έρευνες στο Αιγαίο για αγνοούμενη επιβάτιδα κρουαζιεροπλοίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή από Κέα - Κύθνο έως τις βόρειες ακτές της Χίου, για τον εντοπισμό γυναίκας επιβάτη, του κρουαζιερόπλοιου MSC MAGNIFICA Ιταλίας με προορισμό τη Σμύρνη.

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με 1.700 πρόσφυγες το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αναχώρησε στις 7:50 το πρωί από το λιμάνι της Κω με 1.700 πρόσφυγες από τη Συρία το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Το πλοίο θα έχει  ενδιάμεσους σταθμούς  την Κάλυμνο και τη Λέρο, από όπου θα μεταφέρει και άλλους μετανάστες.

Ολοταχώς προς νέες εκλογές η Τουρκία. Επέστρεψε τη διερευνητική εντολή στον Ερντογάν ο Νταβούτογλου

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου επέστρεψε την Τρίτη την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, προμηνύοντας νέες εκλογές σύντομα στη γειτονική χώρα
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επέστρεψε επισήμως την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που είχε λάβει τον Ιούλιο στον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

Ο πρόεδρος Πούτιν έκανε κατάδυση με βαθυσκάφος για να δει ένα βυζαντινό ναυάγιο στα ανοιχτά της Κριμαίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν που είναι γνωστός για την αθλητικότητα του καταδύθηκε σήμερα με ένα μικρό υποβρύχιο στα ανοιχτά της Κριμαίας για να δει από κοντά ένα βυζαντινό ναυάγιο του 10ου αιώνα (Vid+Pics)
 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, που εδώ και χρόνια καλλιεργεί την εικόνα του αθλητικού και δραστήριου άνδρα, καταδύθηκε σήμερα με ένα μικρό υποβρύχιο στα ανοιχτά της Κριμαίας για να δει από κοντά ένα ναυάγιο του 10ου αιώνα.

Κραυγή αγωνίας στον Guardian: Λέρος, το μικροσκοπικό νησί που αντιμετωπίζει αβοήθητο την προσφυγική κρίση

Ένα οδοιπορικό του Guardian στη ακριτική Λέρο που βιώνει το μεταναστευτικό πρόβλημα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει με ίδια μέσα, την ανθρωπιστική κρίση (Vid)
  Η ρεπόρτερ του βρετανικού Guardian βρέθηκε στην ακριτική Λέρο των Δωδεκανήσων για να καταγράψει το προσφυγικό δράμα που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα,

Συγκλονισμένη η Γερμανία: Νεκρή 17χρονη κόρη επιχειρηματία. Πανικοβλήθηκαν οι απαγωγείς και την σκότωσαν

Σοκ στη Γερμανία από τον θάνατο της 17χρονης κόρης ενός επιχειρηματία που έχασε τη ζωή της σε μια αποτυχημένη απαγωγή
H έφηβη κόρη ενός Γερμανού επιχειρηματία έχασε την ζωή της κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης απαγωγής ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από τέσσερις ημέρες εντατικών ερευνών σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την χώρα.

Βάλτε φωτιά στο μεταβολισμό και χάστε 9 κιλά σε 28 μέρες

Η ίδια, λοιπόν, στο βιβλίο της The Fast Metabolism Diet: Lose up to 20 Pounds in 28 Days (H δίαιτα που επιταχύνει το μεταβολισμό: Χάστε μέχρι 9 κιλά σε 28 μέρες, εκδ. Vermilion) συνοψίζει όλα όσα έχει εφαρμόσει με επιτυχία τα τελευταία 17 και πλέον χρόνια στις διάσημες πελάτισσές της.