ΗΠΑ ή άλλες χώρες έχουν στη διάθεσή τους τεχνολογίες που να εξυπηρετούν το σκοπό του ελέγχου της σκέψης

Καθώς η φρίκη απότοκο της Αραβικής Ανοιξης (;) είναι συνώνυμο της καθημερινότητας στην Αίγυπτο, αναρωτήθηκα (αφελώς) αν θα μπορούσε αυτή η θλιβερή εικόνα να άλλαζε μονομιάς. Σαν να παρενέβαινε ξαφνικά μια αόρατη δύνατη στους εγκεφάλους των ανθρώπων στις αντιμαχόμενες πλευρές και να σταμάταγαν οι σφαγές, τα εγκλήματα, ο τρόμος.

Ηλιακό laptop βάζει τέλος σε καλώδια και μπαταρίες

Το SOL είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς υπολογίζεται ότι σε όλη τη διάρκεια της ζωής του εξοικονομεί περίπου έναν τόνο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αφού δεν συνδέεται με το ηλεκτρικό δίκτυο

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:«Σκοτώνω την κόρη μας για να ζεις με το βάρος του θανάτου της»

Σοκάρει το περιεχόμενο χειρόγραφου σημειώματος που φέρεται να άφησε ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στις 12 Αυγούστου, είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του μέσα στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Αργος αποπειρώμενος ακολούθως να αυτοκτονήσει.

Redbull-News-Video:Wind Tunnel Training w/ Ski Jumper Sarah Hendrickson 2013

Ski Jump champion Sarah Hendrickson finds a new way to improve her flying technique inside a wind tunnel as she prepares for the biggest season of her life.

RussiaToday-Video-News-World:: Japanese volcano spews record smoke cloud, coats town in ash

A volcano has erupted in southwestern Japan and coated a nearby city with a layer of ash. People in Kagoshima city wore masks and raincoats and used umbrellas to shield themselves after the Sakurajima volcano erupted on Sunday afternoon.

RussiaToday-Video-News-World:Amazing rescue: Bears evacuated by helicopter in flood-hit Russia's Far East

Russian rescue team has evacuated two bears using a helicopter from flood-hit region in Russia's Far East. Water levels at local reservoirs have already reached historic highs, and officials say the floods raging in the area are expected to continue rising even furthe

D/r TEAM Stream.NEWSLETTERS

.
Report: Von Miller Likely to Be Suspended at Least 6 Games Report: Von Miller Likely to Be Suspended at Least 6 Games
BleacherReport.com..

Ποια είναι τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου

Πολύ χαμηλά τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα - Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατατάσσονται στις θέσεις μεταξύ 301-400

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Πέμπτη η λίστα των 500 καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο με βάση τα κριτήρια της Σαγκάης, έπειτα από αξιολόγηση 17.000 ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Egypt: 36 pro-Morsi detainees killed during escape attempt

Egypt's government confirms its security forces have killed 36 Muslim Brotherhood supporters that attempted to escape during a prison transfer. Officials claimed the prisoners took an officer hostage, but suffocated when police used tear gas.

Με Καλλονή-Ολυμπιακό πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής (21:30, Novasports1)

Δεν θα αγωνιστούν Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μιγκέλ Τόρες
Με το ματς Καλλονή-Ολυμπιακός πέφτει απόψε (21:30, Novasports1) η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Μυτιλήνης είναι γηπεδούχος, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο της Καλλονής.

Hurryet Deily News World. British navy arrives in Gibraltar amid tension with Spain

British warships arrived in Gibraltar on Monday for scheduled exercises amid tensions with Spain over fishing around the British Mediterranean enclave.

Although British, Spanish and Gibraltarian authorities have said the navy's arrival at the British overseas territory is long-scheduled, some in Spain see it as provocative.

«Διεθνής Διαφάνεια» Τα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης οι πιο διεφθαρμένοι θεσμοί στην Ελλάδα.

Τα πολιτικά κόμματα θεωρούν οι έλληνες πολίτες και μάλιστα σε ποσοστό 90%, ως τον πιο διεφθαρμένο θεσμό στη χώρα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του διεθνούς οργανισμού «Διεθνής Διαφάνεια» που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη.

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ξεκάθαρο βήμα ενάντια στην δημοκρατία και την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα»

Την βαθύτατη ανησυχία του σχετικά με το ξαφνικό κλείσιμο της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Οργανισμός για την Ελευθερία του Τύπου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, γνωστός ως SEEMO/IPI.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «η ξαφνική διακοπή λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Ελλάδα απειλεί το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση σε μια περίοδο σημαντικής αβεβαιότητας».

Ειδήσεις από ΕΡΑ Πύργου

Ένας νεκρός και 6 τραυματίες σε καραμπόλα
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 34χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα έξι άτομα σε καραμπόλα κατά την οποία συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την Τροχαία αιτία φέρεται να είναι ένα αντικανονικό προσπέρασμα. Το τροχαίο συνέβη χθες το μεσημέρι στο 19ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Ειδήσεις από ΕΡΑ Ιωαννίνων

Ιωάννινα: Σύσκεψη σωματείων την Τρίτη για κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων στο Δημόσιο
Ευρεία σύσκεψη σωματείων της πόλης των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/08 και ώρα 7.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Βασικό θέμα της συζήτησης είναι "ο κοινός αγωνιστικός βηματισμός σαν απάντηση στη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης- τρόικας, της πολιτικής των απολύσεων -διαθεσιμοτήτων-υποχρεωτικών μετατάξεων".

Θαλάσσιο ταξί συγκρούστηκε με βοηθητική λέμβο στο Πόρτο Χέλι

Τραυματίστηκαν πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά - Οι δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας
Θαλάσσιο ταξί συγκρούστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με βοηθητική λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσας στο Πόρτο Χέλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα -μέλη οικογένειας- δύο ενήλικες και τρία παιδιά.

Η Μπαρτσελόνα με έξι γκολ σε ένα ημίχρονο, διέλυσε την… όποια Λεβάντε εμφανίστηκε στο «Καμπ Νου» με το υπέρ της 7-0!

Τι πρεμιέρα ήταν αυτή για τη Μπαρτσελόνα; Φοβερό show από τους παίκτες του Τάτα Μαρτίνο. Οι Καταλανοί «έπαιξαν» με την Λεβάντε μέσα στο «Καμπ Νου» και με έξι γκολ στο πρώτο μέρος και συνολικά 7-0, έκαναν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα.

Απ’ του... χάρου τα δόντια η Ρεάλ!

Η πίεση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα στην Μαδρίτη! Η Ρεάλ γλίτωσε το «εγκεφαλικό» στο φινάλε, με τον Ίσκο να της χαρίζει τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Μπέτις.
Παραλίγο να δει «πλάτη» με το… καλημέρα. Ευτυχώς για την Ρεάλ Μαδρίτης και τους φίλους της, ο Ίσκο λύτρωσε την ομάδα του στο φινάλε και η «βασίλισσα» κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, απέναντι στην Μπέτις.

Στην Ελλάδα ο Μπονγκ για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά τη 01.00 το βράδυ ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ θα έχεις τις τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Το πρώτο Σαββατοκύριακο της Σούπερ Λίγκα [ Vds ]

ΠΑΟ και ΠΑΟΚ μετά τις νίκες τους περιμένουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα την Καλλονή
Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις.
Την Κυριακή το παιχνίδι που ξεχώρισε ήταν αυτό του Παναθηναϊκού, ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0, αλλά και αυτό του Σαββάτου με τον σαρωτικό ΠΑΟΚ να επικρατεί της Ξάνθης με 3-0.