Βαρκελώνη: Η παραμυθένια, πολύχρωμη πόλη

Η Βαρκελώνη είναι πρωτεύουσα της κοινότητας της Καταλονίας, μιας από τις 17 που αποτελούν την Ισπανία, καταλαμβάνοντας μια καταπληκτική τοποθεσία στα βορειοανατολικά της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου από τη μια πλευρά βρέχεται από θάλασσα και από την άλλη ατενίζει τα βουνά που υψώνονται δίπλα της.

Η πλούσια σε ιστορία Μαδρίτη σε καλεί

H ισπανική πρωτεύουσα είναι μια σύγχρονη αλλά και γεμάτη ιστορία πόλη - Ποια είναι τα τέσσερα σημεία που πρέπει να επισκεφθείτε - Πώς θα μετακινηθείτε - Τι να προσέξετε
Οικονομικό κέντρο της Ισπανίας αλλά και της Ιβηρικής Χερσονήσου, η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της χώρας και παράλληλα η μεγαλύτερη πόλη.

Οι νικητές και οι ωραιότερες εμφανίσεις στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2014

Τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, όπως κάθε χρόνο, συγκέντρωσαν τα πιο λαμπερά ονόματα του ντιζάιν και της σόουμπιζ. Ποια ήταν τα πρόσωπα που τιμήθηκαν για το ταλέντο και τη δημιουργική τους ματιά; Ο Νικολά Γκεσκιέρ, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton, αποχώρησε από το event με το βραβείο του διεθνούς ντιζάινερ.

Κριστίνα Αγκιλέρα: Πώς κατάφερε να χάσει 23 κιλά μέσα σε 3 μήνες;

Η Κριστίνα Αγκιλέρα απέκτησε μία κορούλα, την Summer Rain, μέσα στον Αύγουστο και κατάφερε  να χάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 23 κιλά. Πώς πέτυχε κάτι τέτοιο;

Γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό της

Η μέθοδος της Κριστίνα για να διατηρείται σε φόρμα είναι η εξής:

Outfit Diary: 31 τέλεια look για κάθε μέρα του Δεκεμβρίου!

Εμπνεύσου από τις fashionistas και δημιούργησε τα πιο stylish outfits τον τελευταίο μήνα του 2014…

Δερμάτινο Τζάκετ: 17 λόγοι για να αποκτήσεις (επιτέλους) το must have κομμάτι!

Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο πράγμα: βλέπεις σε μια βιτρίνα το τέλειο δερμάτινο τζάκετ, το δοκιμάζεις, σου πάει γάντι, αλλά η τιμή πάντα σου φαίνεται «απαγορευτική». Έτσι λες ότι θα μαζέψεις τα χρήματα και αργά ή γρήγορα θα το κάνεις δικό σου.

Μία από τις πιο επιτυχημένες fashion bloggers στον κόσμο μας δείχνει τι να φοράμε φέτος το Φθινόπωρο!

Η Andy Torres είναι μία από τις πιο επιτυχημένες fashion bloggers στον κόσμο μιας και είναι ιδιοκτήτρια του πολύ δημοφιλούς blog Stylescrapbook. Δες τι μας προτείνει να φοράμε καθημερινά στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις..

Κόρινθο: Mεγάλη κομπίνα με παράνομα δάνεια και υπερτιμολογήσεις ακινήτων σε βάρος τράπεζας

Αρχηγός του κυκλώματος ο προϊστάμενος της υπηρεσίας χορήγησης στεγαστικών δανείων στην Εθνική Κορίνθου
Κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν 81 άτομα, ανάμεσα τους δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί και τραπεζικοί υπάλληλοι, με αρχηγό τον προϊστάμενο της υπηρεσίας χορήγησης στεγαστικών δανείων στην Εθνική τράπεζα Κορίνθου, διέπραττε απάτες μέσω υπερτιμολόγησης ακινήτων και παράνομων δανειοδοτήσεων με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία σε βάρος του τραπεζικού ιδρύματος ύψους 5.000.000 ευρώ!

Αλ. Τσίπρας στο Σκάι: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτοδυναμία - Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μας δίνει δυνατότητα διαπραγμάτευσης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις Ευρωεκλογές στους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα, στο ΣΚΑΙ αναφέρεται διεξοδικά στα προβλήματα της οικονομίας, στην διέξοδο από την κρίση που προτείνει με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,

Οι ασφαλισμένοι 44-53 ετών θα «πληρώσουν» τις νέες αλλαγές

Του Γιώργου Γάτου
Οι ασφαλισμένοι και οι ασφαλισμένες που έχουν γεννηθεί μετά το 1961 (οι άνδρες) και μεταξύ των ετών 1964 - 1969 (οι γυναίκες) που δεν συμπληρώνουν με?χρι το 2018 τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης ή και τα όρια ηλικίας θα υποχρεωθούν να εργαστούν

Μέτρα 980 εκατ. ευρώ με έκδοση... λαχείου, πρότεινε η κυβέρνηση στην τρόικα

Ακόμη και έκδοση λαχείου προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα προκειμένου να κλείσει η τρύπα στα δημοσιονομικά ενώ έχει αποστείλει και επιπλέον μέτρα σε περίπτωση που από την 1η Ιουλίου φανεί ότι υπάρχει πρόβλημα στον προϋπολογισμό.

Πούτιν: Η Ρωσία δεν μπορεί να προχωρήσει την κατασκευή του αγωγού South Stream

Ο Ρώσος πρόεδρος επέρριψε τις ευθύνες στην Βουλγαρία και την Ευρωπαϊκή Ένωση - «Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλει το αέριο, τότε θα διοχετευτεί κάπου αλλού»
Την διακοπή του σχεδίου κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας.