Γερμανία: Θύμα ακόρεστης σεξουαλικά γυναίκας σώθηκε από την Αστυνομία Η δράστις έκανε ανήθικες προτάσεις και σε αστυνομικούς

Τη βοήθεια της γερμανικής αστυνομίας ζήτησε ένας εξαντλημένος 43χρονος για να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς... σεξ. .

Σίλβιο Μπερλουσκόνι Ο Καβαλιέρε ξόδεψε 127.000 ευρώ για… μπούνγκα-μπούνγκα!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, φέρεται να κατέβαλε 127.000 ευρώ σε καλλονές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Ρούμπι-Γκέιτ, υπόθεση που ερευνά η εισαγγελία του Μιλάνου.Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας..

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ηλεκτρικό εργοστάσιο από την Eκκλησία

Ηλεκτρικό εργοστάσιο από την Eκκλησία Την κατασκευή ενός μεγάλου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Θα πρόκειται, όπως είπε σήμερα, για τον πρώτο ιδιωτικό ηλεκτροπαραγωγό..

Δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών Αμερικής Φόβοι για επιδείνωση της υγείας του Ούγκο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες αναχώρησε εσπευσμένα, την περασμένη Παρασκευή, για την Κούβα για έναν ακόμα γύρω χημειοθεραπειών και δεν  θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών Αμερικής..

Ισπανία: Η... χρεοκοπημένη συνταγή της επιτυχίας

Ρεκόρ χρεών για τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) και του Γιουρόπα Λιγκ (Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια)  Οι ισπανικές ομάδες αναμφισβήτητα κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζονται ως τα μεγάλα φαβορί για να..

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Στην Ελλάδα δεν αγαπούν τον ποδοσφαιριστή

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας που ετοιμάζεται για έναν πιο «ψυχοφθόρο», όπως λέει, ρόλο, αυτόν του προπονητή, μιλάει για τη βία, τα στημένα, το ξεπερασμένο μοντέλο του υπάκουου παίκτη και τη δύναμη της νέας γενιάς Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πριν από τέσσερις μήνες κρέμασε τα γάντια..

Χίος Πάνω από 150.000 ρουκέτες έκαναν τη νύχτα μέρα Εντυπωσίασε και φέτος ο ρουκετοπόλεμος

Η ύφεση των καιρικών φαινομένων από το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, ευνόησε τελικά τη διεξαγωγή του Ρουκετοπόλεμου που μέχρι τελευταία στιγμή κανείς δεν ήξερε αν θα πραγματοποιηθεί λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης..

Γράφει ο Αντώνης Δελλατόλας Πάρε να ’χεις, Άκη

 Ήταν, θυμάμαι, αρχές του Γενάρη του 1996 και ο υποψήφιος τότε για την πρωθυπουργία αντίπαλος του κρυόκωλου και απόμακρου Σημίτη ήταν ο λαϊκός, εκλεκτός του Ανδρέα, ζεστός, φιλικός με τους δημοσιογράφους, έξω καρδιά, Άκης Τσοχατζόπουλος..

Τα δάκρυα του Πελέ για τα γενέθλια της Σάντος! (VIDEO)

Το "μαύρο διαμάντι" αποθεώθηκε από 15.000 φίλους της Σάντος, στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους τα δάκρυα του όταν συνάντησε παλιούς φίλους και συμπαίκτες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ τους φίλους μου, αλλά..

Ο ρουκετοπόλεμος της Χίου στα ξένα μέσα ενημέρωσης

Το έθιμο στον Βροντάδο με τον "πόλεμο" των δύο εκκλησιών, προβάλλεται και στο εξωτερικό.Ο "πόλεμος" ανάμεσα στις δύο ενορίες του Βροντάδου, την ενορία του Αγίου Μάρκου και την ενορία της Παναγίας της Ερειθανής είναι σκληρός κάθε χρόνο..

Την πρώτη μεγάλη δημόσια ομιλία του πραγματοποίησε ο νέος ηγέτης της Βορείου Κορέας

Ο νέος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, πραγματοποίησε την Κυριακή την πρώτη του ομιλία, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά, με την ευκαιρία μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για να τιμηθεί η επέτειος των 100 ετών από την γέννηση του..

Νέα συνάντηση τον Μάιο στη Βαγδάτη «Θετικό βήμα» οι συνομιλίες για το Ιράν στην Κωνσταντινούπολη, λένε οι ΗΠΑ

Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε διαπραγματευτές από το Ιράν και την Ομάδα 5+1 αποτελούν «ένα θετικό πρώτο βήμα» για να καθησυχαστούν οι ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος..

Στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται το σούβλισμα του οβελία να γίνει χωρίς προβλήματα.

Στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται το σούβλισμα του οβελία να γίνει χωρίς προβλήματα. Ωστόσο στην Δ. Ελλάδα θα χρειαστεί υπόστεγο. Στην Β. Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καλό θα ήταν να αρχίσετε το ψήσιμο νωρίς το πρωί..

Καλό Πάσχα..Καλή Ανάσταση..ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος ο Β΄. «Δωρεά του Θεού προς τον άνθρωπο» η Ανάσταση- «Διάλογος και όχι φονταμενταλισμός»Στην «ζωηφόρον και λαμπροφόρον» Ανάσταση του Ιησού και την βαθιά ευγνωμοσύνη για «την δωρεάν του Θεού προς τον άνθρωπον» κάνει λόγο στο πασχαλινό του μήνυμα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων..

Πανέξυπνες Beluga κάνουν «δακτυλίδια» νερού μέσα σε ενυδρείο

Οι Beluga είναι ένα είδος φαλαινών λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχουν περισσότερες ομοιότητες με τα δελφίνια. Το σώμα τους είναι μικρό σχετικά, άσπρου χρώματος και το κεφάλι τους είναι αμβλύ.Στο ενυδρείο AQUAS στο Τόκιο, οι συγκεκριμένες φάλαινες είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των επισκεπτών. Και μάλλον όχι άδικα, καθώς οι εκπαιδευτές τους τις έχουν μάθει ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο και εντυπωσιακό κόλπο: να δημιουργούν άσπρους δακτυλίους κάτω από το νερό.Αυτό γίνεται με την εκπνοή φυσαλίδων νερού με συγκεκριμένο τρόπο...

Καταρρέει ο δικομματισμός

Ντόναλντ Τουσκ Επίσκεψη του Πολωνού πρωθυπουργού στην Κύπρο

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την ερχόμενη βδομάδα ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία το δεύτερο εξάμηνο του 2012..

Ντόρα Μπακογιάννη Προεκλογικός βραχνάς το 1.000.000 δολάρια

Ο βραχνάς για την Ντόρα Μπακογιάννη με την «αδήλωτη» συναλλαγή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, συνεχίζεται και «βραχυκυκλώνει» τη Δημοκρατική Συμμαχία στην αφετηρία της..

Ο άνθρωπος που πίστεψε ότι θα γινόταν βασιλιάς

Για κάποιον με τη διαδρομή του Ακη Τσοχατζόπουλου στον δημόσιο βίο προκαλεί εντύπωση ότι το ένταλμα για τη σύλληψή του εκδόθηκε τις ημέρες που στις εκκλησίες ψάλλεται το τροπάριο «άλλους έσωσεν, εαυτόν ου δύναται σώσαι». Κατά περιόδους υπήρξε ένας από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς της χώρας και εμβληματική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες..

Ιταλία: 23 αυτοκτονίες επιχειρηματιών από την αρχή του έτους λόγω κρίσης

Η οικονομική κρίση οδήγησε στην αυτοκτονία είκοσι τρεις επιχειρηματίες από την αρχή του 2012, καταγγέλλει η ένωση μικρών επιχειρηματιών και βιοτεχνών Cgia, με έδρα στην πόλη Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα από τη Βενετία..

Επαναλαμβάνονται στην Κωνσταντινούπολη οι συνομιλίες ανάμεσα στο Ιράν και στις μεγάλες δυνάμεις για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Το Ιράν πρότεινε να ανταλλάξει το εμπλουτισμένο ουράνιο που διαθέτει με ράβδους πυρηνικού καυσίμου που θα εισάγει από το εξωτερικό και οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν από τους πυρηνικούς του..

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ Επανακάμπτει με...νέο πύραυλο η Βόρειος Κορέα

Απτόητη η Βόρεια Κορέα μετά την αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου, φέρεται να έχει κατασκευάσει ένα νέο πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς, όπως μετέδωσε σήμερα νοτιοκορεατικό τηλεοπτικό δίκτυο..

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Την τύφλωσε και την παραμόρφωσε ο σύντροφός της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η φρικτή κακοποίηση 32χρονης μητέρας δυο παιδιών, από τον βίαιο σύντροφό της, ο οποίος παραδέχτηκε σήμερα, ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου, ότι έβγαλε τα μάτια της γυναίκας και την παραμόρφωσε. Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του Μαϊου.Η άτυχη Τίνα Νας (φωτό: BBC)..

Ιερείς χορηγούσαν πλαστές αποδείξεις για εικονικές δωρεές σε ιδιώτες και αυτοί τις προσκόμιζαν στην Εφορία για να γλιτώσουν φόρους

Ιερή φάμπρικα με πλαστές δωρεές Ιερείς χορηγούσαν πλαστές αποδείξεις για εικονικές δωρεές σε ιδιώτες και αυτοί τις προσκόμιζαν στην Εφορία για να γλιτώσουν φόρους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων στο ΔημόσιοΠλημμυρίδα εικονικών δωρεών..

Νέοι μπελάδες για τον Αμερικανό πρόεδρο Μυστικές υπηρεσίες σε… «μυστικά ραντεβού»!

Ένα νέο «πλήγμα» στο προφίλ του δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έστω έμμεσο, αφού γίνεται ο πρώτος, εδώ και δεκαετίες, εν ενεργεία Αμερικανός πρόεδρος που μοιάζει να μην..