Ο Σιμονιάν είπε τι συνέβη στην Ουκρανία μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία

 ΜΟΣΧΑ, 26 Νοεμβρίου/ Radio Sputnik. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας την περασμένη άνοιξη θα μπορούσαν να είχαν σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές· η αποτυχία τους μετέτρεψε την Ουκρανία σε "μια χώρα ατόμων με αναπηρία και μεταναστών", δήλωσε η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του RT. . 

Νωρίτερα, ο ηγέτης της παράταξης του κόμματος Υπηρέτης του Λαού στη Ράντα, Ντέιβιντ Αραχαμία, είπε ότι την άνοιξη του 2022,

«Ήταν ένας μη ρεαλιστικός στόχος». Οι ευρωπαϊκές χώρες εξαπάτησαν την Ουκρανία Οι χώρες της ΕΕ δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν ένα εκατομμύριο οβίδες για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε ένα χρόνο

 МОСКВА, 27 ноя — РИА Новости, Андрей Коц. 

Промышленность Запада не успевает удовлетворять потребности ВСУ. По словам министра обороны Германии Бориса Писториуса, ЕС не сможет к весне 2024-го поставить Украине миллион артиллерийских снарядов, хотя обещал. О том, хватит ли киевскому режиму боеприпасов, — в материале РИА Новости.

Тридцать процентов


Πρώην πρωθυπουργός Ουκρανίας: Μας έχουν δοθεί 233 δισεκ. από την Δύση – Πρέπει να αλλάξει ηγεσία η Ουκρανία

 Η Δύση μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ενέσεων στην Ουκρανία, αλλά η χορήγηση όπλων προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί έως ότου η Ρωσία «δώσει την τελική λύση» και αρχίσει να υπαγορεύει τη δική της γραμμή συμπεριφοράς, δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov.

Νωρίτερα, η πύλη μέσων ενημέρωσης Visual Capitalist ανέφερε ότι από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, η Ουκρανία έχει λάβει 233 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια από δυτικές χώρες.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει έως το 2030, ας αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις» λέει ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός

 Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο πρότεινε χθες Παρασκευή να αρχίσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην Ουκρανία, όπου ο πόλεμος, όπως το βλέπει, «μπορεί να διαρκέσει ως το 2030».

Υποσχέθηκε ιδίως κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του να βάλει τέλος στα προγράμματα στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο που καταρτίστηκαν από προηγούμενες σλοβάκικες κυβερνήσεις. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «θα μπορούσε κάλλιστα να διαρκέσει ως το 2029 ή το 2030», δήλωσε στον Τύπο στην Πράγα έπειτα από συνάντηση με τον Τσέχο ομόλογό του Πετρ Φιάλα.

Η Ζαχάροβα ξεφτιλίζει τον Μπορέλ & στέλνει μήνυμα στην ΕΕ: “Τα άρθρα του για την Ουκρανία θυμίζουν ταινίες σεξ του ’70 -Καταλαβαίνω τι έβλεπε μικρός…”

 Ομοιότητες ερωτικής ταινίας της δεκαετίας του ’70 με το άρθρο του ύπατου εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell «βλέπει» η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Telegram, η Ρωσίδα αξιωματούχος, ο τίτλος του άρθρου του Μπορέλ «Στο μάτι του τυφώνα» θυμίζει ταινία για ενήλικες της δεκαετίας του 1970.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας για το Κίεβο.

Κατασκοπευτικό θρίλερ Τουρκίας-Ισραήλ: Xάκερ μπλόκαρε το Iron Dome – Τον απήγαγε η Μοσάντ – Τον απελευθέρωσε η ΜΙΤ

 Η τουρκική εφημερίδα Sabah έσωσε στη δημοσιότητα μία ιστορία η οποία παραπέμπει σε… κατασκοπευτικό θρίλερ, καθώς όπως αναφέρει, η Τουρκική εθνική διεύθυνση πληροφοριών κατάφερε να σώσει από τα χέρια των πρακτόρων της Mossad έναν Παλαιστίνιο χάκερ που κατάφερε να μπλοκάρει το αμυντικό σύστημα του Ισραήλ Iron Dome.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο χάκερ Omar A., ο οποίος κατάφερε να απενεργοποιήσει προσωρινά το σύστημα Iron Dome το 2015-2016, έφτασε στην Τουρκία το 2020 μέσω της Αιγύπτου.

24ωρο μπαράζ: Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν τις ουκρανικές άμυνες με βόμβες διασποράς και επελαύνουν ΒΔ της Αβντίφκα –Πετούν τους Ουκρανούς μακριά από το Ντονέτσκ

 Ο ρωσικός Στρατός ισοπέδωσε τις ουκρανικές θέσεις εξαπολύοντας μαζικές επιθέσεις με πυρομαχικά διασποράς τόσο με το πυροβολικό όσο και με την Αεροπορία. 

Οι Ρώσοι άνοιξαν τις αποθήκες τους και πληρώνουν τους Ουκρανούς με το ίδιο νόμισμα.

Ο ουκρανικός στρατός, που χαιρόταν πρόσφατα για την προμήθεια πυρομαχικών διασποράς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση παρόμοιων πυρομαχικών από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σοβαρή εξέλιξη: Σμήνη drones – καμικάζι επιτέθηκαν μαζικά στο USS Thomas Hudner – Οι Χούθι επιχείρησαν να βυθίσουν το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ

 Oι Χούθι εξαπέλυσαν σμήνη ιρανικών drones καμικάζι εναντίον αμερικανικού αντιτορπιλικού στην Ερυθρά Θάλασσα σε μια πρωτοφανή πολεμική ενέργεια.

Οι αντάρτες της Υεμένης οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε άκρως υπολογίσιμη δύναμη στην Μέση Ανατολή προσπάθησαν να βυθίσουν το USS Thomas Hudner (DDG-116) κλάσης Arleigh Burke.

Είναι η πρώτη φορά που οι Χούθι στρέφονται απευθείας εναντίον αμερικανικού πολεμικού πλοίου εξαπολύοντας μάλιστα “πολλά drones”.

Έκτακτη οικονομική και πολιτική κρίση στην Γερμανία: Τρύπα 60 δισ. στην οικονομία λόγω Ουκρανίας – Σενάρια για πρόωρες εκλογές

 Τα έξοδα για την συντήρηση του αξιόμαχου του ουκρανικού Στρατού, η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream, και μια απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας δημιούργησαν τρύπα 60 δισ στον γερμανικό προϋπολογισμό πυροδοτώντας σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο κίνδυνος να συμπαρασύρει την Ευρώπη είναι πλέον ορατός.