Δάσος Δαδιάς: Στυλιανίδης και Αμυράς διαβεβαίωναν το 2022 ότι θα το προστατεύσουν!

 Πρόκειται για το απόλυτο βίντεο της ντροπής. Την απόλυτη πολιτική εξαπάτηση. Το 2022, το δάσος της Δαδιάς καιγόταν για ημέρες, χωρίς κανένας να ασχοληθεί. Έπειτα από το ξέσπασμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυβέρνηση σύρθηκε και ασχολήθηκε με την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Βγήκαν τότε στα κανάλια ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο… Γιώργος Αμυράς (!!) για να διαβεβαιώσουν το πανελλήνιο ότι λαμβάνονται «όλα τα απαραίτητα μέτρα», προκειμένου να διαφυλαχθεί το δάσος!

«Λέτε ό,τι σαχλαμάρα σας κατέβει»: Επίθεση Μητσοτάκη σε Βελόπουλο

 Στην δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο για συνωμοσιολογίες, βάζοντάς τον στο στόχαστρό του.

Ο πρωθυπουργός είπε συγκεκριμένα: «Είστε διακινητές των πιο θλιβερών fake news και θεωριών συνωμοσίας. Λέτε ό,τι σαχλαμάρα σας κατέβει με το αζημίωτο και όταν σας απαντάμε βγάζετε και γλώσσα. Νισάφι πια. Δεν θα είστε στο απυρόβλητο».

Αντί να σιωπούν και να ντρέπονται με 1.610.080 στρέμματα καμένα, ξεκατινιάζονται στη Βουλή

 Θράσος, αλαζονεία, λαϊκισμοί, ανούσιες αναφορές, αστειότητες, σοβαρότης μηδέν. Αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού κοινοβουλίου, προεξάρχουσας της κυβερνώσας παράταξης, ενόσω η Ελλάδα θρηνεί για την ανυπολόγιστη καταστροφή που έχει υποστεί εξαιτίας των πυρκαγιών που την έχουν κατακάψει και αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικά η φωτιά που μαίνεται επί 13 μέρες στον Έβρο, κοντεύει να σβήσει την περιοχή από τον χάρτη…

Φρικαλεότητα του ΝΑΤΟ κατά της Ελλάδας! Συγχαίρει ξανά την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή

 Νέα «βόμβα» επιφύλασσε το ΝΑΤΟ, το οποίο έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην Τουρκία για για τη νίκη τους κατά των Ελλήνων το 1922 και φυσικά για την Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας!

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ (LANDCOM), με έδρα τη Σμύρνη, έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter συγχαίροντας του Τούρκους για την επέτειο της λεγόμενης «Ημέρας της Νίκης», όταν ο Κεμάλ ξεκίνησε τις σφαγές των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Μέτωπο.

Χαμός στο Ribas στη Βάρκιζα με κόντρες και καπνογόνα και την επέμβαση των ΜΑΤ

 Σκηνικά που μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες έχουμε δει εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη Βάρκιζα, στην περιοχή κάτω από το νυχτερινό κέντρο Ribas.

Όπως φαίνεται από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χιλιάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο για τέτοιες εκδηλώσεις βρέθηκαν στο σημείο και θέλησαν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσίας τους ανάβοντας καπνογόνα και πετώντας βεγγαλικά τα οποία δημιούργησαν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

είτε βίντεο:

Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Δεν ξέρεις τι λες – Ανδρουλάκης: Να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς!

 Σκληρή κόντρα είχαν στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκε από την κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την Δαδιά και όταν τον άκουσε να λέει ότι είναι πολύ δύσκολη και σχεδόν μη αναστρέψιμη η κατάσταση στον Έβρο, του είπε: «Δεν ξέρετε τι λέτε»!

Φάμελλος: «Ο Μητσοτάκης δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη. Έχει πολιτική ευθύνη. Αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες»

«Θα έπρεπε ήδη να είστε στη φυλακή…» – Άγριο σφυροκόπημα σε Μητσοτάκη από πρώην υπαρχηγό της Πυροσβεστικής!

 Η τραγελαφική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με τις απίστευτες δικαιολογίες που χρησιμοποίησε για τις πυρκαγιές, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μεταξύ αυτών και του αντιστράτηγου-Yπαρχηγού Πυροσβετσικού Σώματος., ε.α και Νομικού-δικαστικού Πραγματογνώμονα, Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Με μια σειρά αναρτήσεων ο κ.Γκουρμπάτσης εκφράζει την αγανάκτησή του για την αποποίηση ευθυνών και την προσπάθεια συγκάλυψής τους.

Τασούλας σε Στίγκα: Ληξιαρχική πράξη για το τέλος των Σπαρτιατών Άλλοι τρεις βουλευτές εκτός ΚΟ!

 Επιστολή από τον Βασίλη Στίγκα για να επισημοποιηθεί το κοινοβουλευτικό τέλος των Σπαρτιατών ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Πληροφορίες από τους βουλευτές αναφέρουν ότι θα υπάρξει ανεξαρτητοποίησή τους και δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε ο κ. Τασούλας μετά την ομιλία Στίγκα στην οποία συνέδεσε τους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών με «ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, Greek Mafia και Δον Κορλεόνε»:

Προκλητικός ο αστυνομικός που συνελήφθη στα Χανιά – Οι απειλές του στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ

 Ακόμη και απειλές προς τους συναδέλφους του, εκτόξευσε ο αστυνομικός στα Χανιά που συνελήφθη για χρηματισμό και εκβιασμό.

Η σύλληψη του διοικητή Α’ τμ. ΒΟΑΚ Χανίων και του γιου του – επίσης αστυνομικού, που κατηγορείται για απλή συνέργεια, ήταν επεισοδιακή, με τον διοικητή, να απειλεί τους αδιάφθορους: «θα έρθω στο σπίτι σου μ… και θα σε … και σένα και τα παιδιά σου. Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες. Σου ετοιμάζω την κάσα».

Χανιά: Ξεκίνησε η απολογία του 53χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας

 Στις 8.30 το πρωί πέρασε εκ νέου σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 53χρονος αξιωματικός της αστυνομίας στον οποίο απαγγέλθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατηγορίες για δωροδοκία και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σοφία Θεοδωράκη, ο 53χρονος είχε ζητήσει χθες  προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν είχε προλάβει να ετοιμάσει την απολογία του επικαλούμενος την Κυριακή πρόβλημα υγείας οπότε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στα Χανιά, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Δομινικανή Δημοκρατία: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βιοτεχνίας πλαστικών για την έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε 33 άτομα

 Τρεις άνθρωποι, ζευγάρι στο οποίο ανήκει βιοτεχνία πλαστικών και η κόρη του, συνελήφθησαν από τις αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας χθες Τετάρτη στο πλαίσιο της έρευνας για την έκρηξη η οποία στοίχισε τη ζωή σε 33 ανθρώπους τη 14η Αυγούστου στη Σαν Κριστόμπαλ, λιγότερα από τριάντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σάντο Ντομίνγκο, ανακοίνωσε ο συνήγορός τους, που κατήγγειλε το «τσίρκο» και τα «ψέματα» των αρχών.

Οι ιδιοκτήτες της Vidal Plast, της βιοτεχνίας που υπήρξε το επίκεντρο της έκρηξης, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πιθανές ευθύνες τους για την καταστροφή σε ακτίνα 500 μέτρων στη Σαν Κριστόμπαλ.

Πολωνία: Συγκρότηση της αμφιλεγόμενης επιτροπής κατά της «ρωσικής επιρροής» από το κυβερνών κόμμα

 Οι λαϊκιστές εθνικιστές του Κόμματος του Νόμου και της Δικαιοσύνης (PiS), στην εξουσία στην Πολωνία, έδωσαν χθες Τετάρτη πράσινο φως στην έναρξη των εργασιών της αμφιλεγόμενης επιτροπής καταπολέμησης της «επιρροής της Ρωσίας», ο νόμος για τη δημιουργία της οποίας επικρίθηκε από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, εν μέσω καταγγελιών πως βασικός στόχος της είναι να πλήξει την αντιπολίτευση, ενάμιση μήνα προτού διεξαχθούν εκλογές στη χώρα.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία εξέλεξε τα εννιά μέλη της επιτροπής, ενώ όλη η αντιπολίτευση αρνήθηκε να προτείνει δικούς της υποψήφιους και αποφάσισε να απόσχει από την ψηφοφορία, καθώς χαρακτηρίζει τον νέο θεσμό «παράνομο» και «αντισυνταγματικό».

Νότια Αφρική: 63 νεκροί και 43 τραυματίες από πυρκαγιά σε πενταώροφο κτίριο στο Γιοχάνεσμπουργκ

 Σε 63 ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε πενταώροφο κτίριο στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, ανακοίνωσαν οι αρχές της μεγαλύτερης πόλης της Νότιας Αφρικής στο X (πρώην Twitter).

Εξάλλου άλλοι «43 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά», δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας διάσωσης του Γιοχάνεσμπουργκ Ρόμπερτ Μουλάουτζι.

 Κάποιοι από τους τραυματίες έχουν εισπνεύσει καπνό και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία για να λάβουν βοήθεια, διευκρίνισε.

Διαπραγματεύσεις Motor Oil – Κομισιόν για τον σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Κόρινθο

 Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις με την γενική διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με την κρατική ενίσχυση του πλωτού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (FSRU) της Motor Oil στην Κόρινθο.

Απότην έκβαση τους θα εξαρτηθεί η τελική επενδυτική απόφαση για την υλοποίηση του έργου, ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Πέτρος Τζαννετάκης στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη με χρηματιστηριακούς αναλυτές για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων β’ τριμήνου.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

 Στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς εισήχθη για νοσηλεία το πρωί της Πέμπτης ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουστούμπας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικου.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Καρτερός για Κασσελάκη: Ο Τσίπρας δεν έχει δώσει δαχτυλίδι σε κανέναν υποψήφιο

 «Αρκεί η στάση στεγανής αποχής του Τσίπρα από οτιδήποτε σε σχήμα δαχτυλιδιού. Για τα υπόλοιπα ανατρέξτε στον Τόλκιν» επισημαίνει με νόημα ο κ. Καρτερός

                                                                            «Πού ’ν το, πού ’ν το το δαχτυλίδι, ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις δηλαδή η υπόθεση.
 Δαχτυλίδι δεν... Και δεν χρειάζεται όσφρηση λαγωνικού για να το καταλάβεις» αναφέρεi σε σημερινό άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή» ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στα σενάρια που

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Προτεραιότητα για το νέο αναπτυξιακό κράτος η ισχυρή δημόσια υγεία

 H Αριστερά οφείλει να θέτει θέματα που δεν είναι ακόμα ηγεμονικά στην κοινωνία και να δημιουργεί εξελίξεις

                                                                            «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη δημόσια υγεία στα χέρια της ΝΔ, η οποία σταδιακά την απαξιώνει, μη αντιμετωπίζοντας την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε χθες, στο Ρέθυμνο, με τίτλο «Υγεία: Νεοφιλελευθερισμός - Αριστερά».

Αχτσιόγλου: Φυσικά μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια

 Η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι εφόσον αυτή εκλεγεί όλα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Η ελληνική κοινωνία μπορεί, πρέπει και δικαιούται να ζήσει καλύτερα.
Αυτό το οποίο έχει εμπεδώσει ο κ. Μητσοτάκης είναι μία κοινωνία μειωμένων, μηδενικών προσδοκιών, σε μία συνθήκη φόβου και οικονομικής ασφυξίας, όπου δεν μπορεί να σχεδιάσει κανείς κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα.

Το φαινόμενο «Κασσελάκης» συνεχίζει να προκαλεί πανικό - Το μυστήριο με τις 30 υπογραφές - Αποκάλυψη για το παραδικαστικό

 Aυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενόψει του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (2/9/2023) είναι ποιες είναι οι 30 υπογραφές στην υποψηφιότητα Κασσελάκη

Πανικό συνεχίζει να προκαλεί o Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ -και όχι μονο- σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, πόσω μάλλον της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- εμφανιζόταν ως φαβορί.

Ο Κ.Μητσοτάκης βρήκε «αντιστάθμισμα» στα 812.600 στρέμματα του καμένου Έβρου: «Στην οικονομία πηγαίνουμε καλά»! Την ίδια στιγμή που μιλάει για μια «καλή οικονομία» ο κόσμος περιμένει τα pass για να περάσει το μήνα

 Μπορεί ο Έβρος να μετατράπηκε σε κρανίου τόπος με τις φωτιές (που καίνε ακόμα) να έχουν μετατρέψει σε στάχτη 812.600 στρέμματα αλλά ο Κ.Μητοτάκης βρέθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη να βρίσκει “αντισταθμιστικά” στην οικονομία που πηγαίνει καλά!

Βέβαια η ακρίβεια διαλύει τα νοικοκυριά που περιμένει να ζήσει με τα pass αλλά για τον πρωθυπουργό αυτό δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Έτσι συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία είχε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την Γκαμπόν θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες; – Η Αφρική είναι η τελευταία πηγή πλούτου για την Ευρώπη Εάν χαθεί οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα έχουν πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια και φθηνές πρώτες ύλες

 Πλέον τα αντιγαλλικά και αντιδυτικά συναισθήματά των λαών της Αφρικής έχουν ξεσπάσει και η μία χώρα μετά την άλλη αλλάζουν γεωπολιτικό προσανατολισμό απαρνούμενες την Δύση, τις ΗΠΑ και την Γαλλία και στρεφόμενες προς Ρωσία και Κίνα.

Αυτό που φοβόντουσαν οι Αμερικανοί και ο στρατηγός Γουλιλιαμ Γουέστμορλαντ για το Βιετνάμ τη δεκαετία του ’60, δηλαδή πως εάν η χώρα έπεφτε στα χέρια των κομμουνιστών τότε η διπλανή της θα έπεφτε κι αυτή και εν συνεχεία και οι υπόλοιπες χώρες της περιοχής θα γίνονταν κομμουνιστικές, δείχνει να επιβεβαιώνεται στην Αφρική, όπου ο αντίπαλος δεν είναι πλέον οι κομμουνιστές, αλλά το ρωσοκινεζικό «μπλοκ».

Μαίνεται για 13η μέρα η φωτιά στον Έβρο! – Οι φλόγες κινούνται προς τα χωριά Γιαννούλη και Σιδηρώ

 Συνεχίζεται για 13η η πυρκαγιά στον Έβρο και φαίνεται πως δεν είναι ικανός ο κρατικός μηχανισμός να την σταματήσει και οι μόνοι τρόποι για να γίνει αυτό είναι είτε επειδή θα έχει κάψει τα πάντα και δεν θα έχει τίποτε άλλο να καταστρέψει, είτε λόγω βροχών.

Το μέτωπο της φωτιάς στον Έβρο κινείται προς τα χωριά Γιαννούλη και Σιδηρώ, με τους ανέμους να αλλάζουν συνεχώς φορά.

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Τα εμβόλια προκάλεσαν μείωση στις γεννήσεις κατά 15% – Το ήξεραν ότι θα συμβεί αυτό» «Τα εμβόλια mRNA κατά της Covid σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να συσσωρεύονται στις ωοθήκες»

 Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr Mike Yeadon, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πώς τα εμβόλια mRNA κατά της Covid σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να συσσωρεύονται στις ωοθήκες και να προκαλούν μαζική υπογονιμότητα στις γυναίκες που με την σειρά της έφερε εντυπωσιακή μείωση των γεννήσεων έως και 15%!

Τα εμβόλια Moderna και Pfizer/BioEntech mRNA δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο.

Αυτή είναι η συνήθης φόρμουλα φαρμάκου που δημιουργεί την δομή τους και τους επιτρέπει να κινούνται μέσα στο σώμα σε λειτουργία αργής απελευθέρωσης κ.λπ.

Ρωσικά αεροσκάφη βούλιαξαν έξι ουκρανικά ταχύπλοα, γεμάτα στρατιώτες, στη Μαύρη Θάλασσα

 Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη κατέστρεψαν έξι ουκρανικά ταχύπλοα στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας βύθισε τέσσερα στρατιωτικά σκάφη.
Υπήρχαν ομάδες Ουκρανών μαχητών —έως 50 άτομα— στις βάρκες τη στιγμή που έγινε η επίθεση.

Στη συνέχεια, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε δύο άλλα σκάφη - τα σκάφη βυθίστηκαν κοντά στο Φιδονήσι.

ΗΠΑ: Νέο σοκαριστικό περιστατικό με Γερουσιαστή - «Πάγωσε» ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους - Το είχε πάθει ξανά

 Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ «πάγωσε» για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα σήμερα ενώ του έθεταν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στο Κόβινγκτον του Κεντάκι, ο Μακόνελ, 81 ετών, αρχικά φάνηκε ότι δυσκολευόταν να ακούσει την ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026.

Παρέμβαση ΟΗΕ για το πραξικόπημα στη Γκαμπόν: Σοβαρές παραβιάσεις βασικών ελευθεριών - Αυτοσυγκράτηση σε όλα τα μέρη

 Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ "καταδικάζει απερίφραστα την απόπειρα πραξικοπήματος που είναι σε εξέλιξη" στην Γκαμπόν, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίκ.


Ο επικεφαλής του ΟΗΕ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν "αυτοσυγκράτηση", να συμμετάσχουν σε έναν περιεκτικό και ουσιαστικό διάλογο και να διασφαλίσουν ότι το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονται πλήρως σεβαστά", δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Αλλεπάλληλα χτύπηματα από τη Ρωσία: Kατέρριψε έναν ουκρανικό πύραυλο στην Κριμαία και δύο drones στο Μπριάνσκ

 «Οι αντιαεροπορικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία κατέρριψαν έναν πύραυλο κρουζ» ανέφερε διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ

Ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ, ανακοίνωσε απόψε ότι ένας πύραυλος κρουζ καταρρίφθηκε στη χερσόνησο που προσάρτησε η Μόσχα το 2014.
«Οι αντιαεροπορικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία κατέρριψαν έναν πύραυλο κρουζ» ανέφερε ο Αξιόνοφ στην ανάρτησή του στο Telegram, ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Νέο πλήγμα για Ουκρανία – Συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα στο Kramatorsk, έξι στρατιώτες νεκροί

 Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ένα δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ουκρανικά ελικόπτερα, ανέφεραν την Τετάρτη (30/8/2023) ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Ukrainska Pravda, το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη (29/8) κοντά στην πόλη Kramatorsk, στην περιοχή του Donetsk, κοντά στη γραμμή του μετώπου.
Ενεπλάκησαν σε αυτό δύο ελικόπτερα του τύπου Mi-8, που χρησιμοποιούνται ευρέως από τον ουκρανικό στρατό.

Αποκάλυψη: Ο Biden θέλει πόλεμο έως 11/2024 - Carlson: Πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσίας το 2024 - Νεκροί 6 ουκρανοί πιλότοι, ήττα Azov

 Wilkerson (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Πραξικόπημα στην Ουκρανία εάν ο Zelensky σταματήσει τον πόλεμο – Έπεσε σε παγίδα - Σοκάρει ο Tucker Carlson (Αμερικανός παρουσιαστής): Το 2024 θα ξεσπάσει πόλεμος ΗΠΑ – Ρωσίας, οι ΗΠΑ θα χάσουν

Η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο στην Ουκρανία και ενώ στο στρατιωτικό μέτωπο, η κατάσταση παραμένει τεταμένη αλλά χωρίς καμία δραματική αλλαγή… υπάρχουν αναφορές ότι ο Biden σχεδιάζει να διατηρήσει τον πόλεμο έως τον Νοέμβριο 2024 ποντάροντας ότι θα επανεκλεγεί…