Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης

 Διοικούσαν μονάδα ειδικών επιχειρήσεων

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει αιχμαλωτιστεί ο απόστρατος Ναύαρχος των ΗΠΑ, Eric Thor Olsen, ο οποίος διοικούσε ομάδα ειδικών δυνάμεων.

Παράλληλα επτά Αμερικανοί σκοτώθηκαν στην πόλη Rubizhne, καθώς συμμετείχαν στις εχθροπραξίες στο πλευρό της Ουκρανίας . Αυτό ανέφερε ο βοηθός του επικεφαλής της Τσετσενίας Άπτα Αλαουντίνοφ.

Η Uralvagonzavod παρέδωσε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ένα τρένο με τα τελευταία άρματα μάχης T-90M

 Η Uralvagonzavod παρέδωσε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ένα τρένο με τα τελευταία άρματα μάχης T-90M «Breakthrough». Αυτό είπαν σε δημοσιογράφους στην υπηρεσία Τύπου της επιχείρησης.
«Η Uralvagonzavod φιλοξένησε μια τελετουργική αποστολή τρένου αρμάτων μάχης T-90M Proryv στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας»,

Βίντεο Η αποτυχημένη ουκρανική απόβαση στο Φιδονήσι - Οι Βρετανοί τους έστειλαν στον θάνατο

Το Φιδονήσι είναι ύψιστης στρατηγικής σημασίας
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο που απεικονίζει σωρούς Ουκρανών στρατιωτών απλωμένες στο νησί μετά την αποτυχημένη επιχείρησης απόβασης και κατάληψης του νησιού που είχαν οργανώσει οι Βρετανοί.

Δυτικοί αναλυτές: «Η Ρωσία έπρεπε να επιτεθεί με 800.000 αλλά προελαύνει με 100.000»

 Στα ρωσικά χέρια το 25% της Ουκρανίας

Παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται από δυτικά και δυτικόστροφα ΜΜΕ περί της δραματικής κατάστασης του ρωσικού στρατού και των υλικών που χρησιμοποιεί στο ουκρανικό μέτωπο η αλήθεια τελικά κρύβεται πιο πίσω.

Έτσι στελέχη της ομάδας Wagner δήλωσαν ότι κανονικά για την επιχείρηση στην Ουκρανία και την συντριβή ολοκληρωτικά του ουκρανικού στρατού χρειάζονται 800.000 στρατιώτες ενώ η Ρωσία διεξάγει την επιχείρηση με μόλις 100.000!