EURO 2020: Στο «Ναό του ποδοσφαίρου» τα μεγάλα ματς

Το «θρυλικό» Γουέμπλεϊ θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020 σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση της UEFA.
Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και το Λονδίνο ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη με το Βερολίνο για τη διεκδίκηση των μεγάλων παιχνιδιών του EURO 2020.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες του Λ. Ρακιντζή * Προστασία επωνύμων από τους ελέγχους καταγγέλλει ο Λ. Ρακιντζής

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσαν οι καταγγελίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, σύμφωνα με τις οποίες επώνυμοι τυγχάνουν διακριτική μεταχείριση.

Γκίκας Χαρδούβελης στο Bloomberg: Η διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή

Η διαγραφή του δημόσιου χρέους δεν αποτελεί επιλογή, δήλωσε στο Bloomberg ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σημειώνοντας πως αυτό το κάνεις όταν το χρέος διακρατείται από ιδιώτες επενδυτές.

Όμως στην περίπτωση της Ελλάδας η πλειονότητα του ελληνικού χρέους ανήκει είτε στην ΕΚΤ είτε σε άλλες χώρες, πρόσθεσε ο κ. Χαρδούβελης, επισημαίνοντας πως υπάρχουν άλλες επιλογές όπως επιμήκυνση και μείωση επιτοκίου.

«Όχι» στην ανεξαρτησία ψήφισε το 55% των Σκωτσέζων (pics+vids)

Παραδοχή της ήττας από τον πρωθυπουργό Αλεξ Σάλμοντ - Διάγγελμα του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον: «Οι Σκωτσέζοι κράτησαν την Βρετανία των τεσσάρων εθνών ενωμένη» - Ξεπέρασε το 85% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα
Οι ψηφοφόροι στη Σκωτία απέρριψαν την ανεξαρτησία από τη Βρετανία, επιλέγοντας να διατηρήσουν μια ένωση που κρατά περισσότερο από 300 χρόνια.

Δημοψήφισμα Σκωτία: Έκλεισαν οι κάλπες – Αρχίζει το θρίλερ της καταμέτρησης (pics+vids)

Οι κάλπες στη Σκωτία για το δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου έκλεισαν ακριβώς στις 10 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος).
Οι κάλπες από τα 5.579 εκλογικά τμήματα μεταφέρονται αυτή την ώρα από τα κατά τόπους κέντρα καταμέτρησης, τα οποία στεγάζονται σε σχολεία, αθλητικά κέντρα ή δημαρχεία,

Προκαλούν ξανά: Έξτρα 30.000 ευρώ στην ένωση των τέως βουλευτών από τη Βουλή

 Έκτακτη ενίσχυση ύψους 30.000 ευρώ για την ένωση των πρώην βουλευτών ενέκρινε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Το προκλητικό αίτημα είχαν καταθέσει οι ίδιοι οι πρώην βουλευτές με επιστολή τους στο τέλος Αυγούστου ζητώντας έκτακτη επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής - από τον Έλληνα φορολογούμενο δηλαδή - προκειμένου να καλύψουν «λειτουργικές δαπάνες» της ένωσης.