700 ισλαμιστές παραδόθηκαν σε συριακές και ρωσικές ΕΔ...150 αρχηγοί τους διέφυγαν στην Τουρκία μέσω διαδρόμου που άνοιξε η ΜΙΤ (φωτο, vid) UPD

700 ισλαμιστές παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις και στον συριακό στρατό ενώ 150 αρχηγοί των ισλαμιστικών οργανώσεων τους πέρασαν στη Τουρκία από διάδρομο που τους άνοιξε η ΜΙΤ προκειμένου να διασωθούν από τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς ενώ η Τουρκία πλέον είναι πολύ άσχημα μπλεγμένη αφού μετά από αυτή την εξέλιξη ρωσικά μαχητικά ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας!

Λιοντάρι συναντά τον άνδρα που τον μεγάλωσε και τον παίρνει μια τεράστια αγκαλιά (Φωτό+Βίντεο)

Ξέρουμε ότι το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Ένα άγριο ζώο που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει.

Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας ο οποίος λέγεται Αντόλφο όταν ήταν μωρό κάπου στο Μεξικό.

Από τον πάγκο ήρθε η «λύτρωση» για την ΑΕΚ (Φωτό+Βίντεο)

Με γκολ του Κρισάντους -που είχε μπει στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα- η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ατρόμητου με σκορ 1-0 και ανέβηκε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League.

Οι αστυνομικοί περιπολούν… με ποδήλατα σε Αθήνα Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη ...αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις όπως στην Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Χανιά και το Ναύπλιο.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής, θέτει σε εφαρμογή πιλοτικό πρόγραμμα περιπολιών αστυνόμευσης, με χρήση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πρόσφατα στην Αθήνα, στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, ενώ στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζεται ήδη από τις 4 Σεπτεμβρίου 2015,

Εθνικό πάρκο Κακοτυχίου - Στροφυλιάς: Έκλεψαν τους στύλους που προορίζονταν για φωλίες πελαργών (φωτο)

Σε τσιφλίκι των λαθροθήρων και των λαθρουλοτόμων έχει μετατραπεί το Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου – Στροφυλιάς καθώς η Πολιτεία αδυνατεί εδώ και χρόνια να εποπτεύει και να ελέγχει σωστά  την προστατευόμενη από την διεθνή σύμβαση Ramsar περιοχή.
Προ ημερών ασυνείδητοι μετέβησαν στο Εθνικό Πάρκο και έκοψαν με αλυσοπρίονο ξύλινους στύλους της ΔΕΔΔΗΕ που προοριζόταν για φωλιές πελαργών !

Μόδα χειμώνας 2016 : Oι top τάσεις για τα παντελόνια το φετινό φθινόπωρο

Αλήθεια, τι σκεφτόμαστε όταν ο καιρός χαλάει και το κρύο κάνει την εμφάνιση του; Μα φυσικά, ότι πρέπει άμεσα να κατεβάσουμε τα φθινοπωρινά - χειμωνιάτικα ρούχα και να αποκτήσουμε κάτι καινούργιο που θα ανανεώσει τόσο την εμφάνιση μας όσο και την γκαρνταρόμπα μας. Ένα item που πραγματικά είναι αναγκαίο για την προστασία από το κρύο και χαρίζει extra στιλ σε κάθε look που το εντάσσουμε,είναι το αγαπημένο παντελόνι.

Κρύο; 10 στιλάτα φουλάρια για να ανανεώσεις το φθινοπωρινό σου στιλ

Από τα έντονα print μέχριτην πιο σκουρόχρωμη εκδοχή, δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις...

To ένιωσες και εσύ χτες; Ναι, είναι γεγονός, το πρώτο κρύο αεράκι έκανε την εμφάνιση του, θυμίζοντας μας πως πρέπει να αλλάξουμε άμεσα τις στιλιστικές μας συνήθειες και αυτό σημαίνει ως πρώτο βήμα, να βγάλουμε από τη ντουλάπα τα must-have αξεσουάρ.
Πρώτο στη συγκεκριμένη λίστα, έρχεται το αγαπημένο φουλάρι,

Νέος Πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης (vid) Οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής και οι ψήφοι που πήραν

Με 181 ψήφους εξελέγη νέος Πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης, ύστερα από μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια. Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Προέδρου, ακολούθησε η τελετή παράδοσης-παραλαβής. Στη συνέχεια, θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροέδρων, γραμματέων και κοσμητόρων.
Συνολικά ψήφισαν 297 βουλευτές, ενώ, βρέθηκαν 113 λευκά και τρία άκυρα ψηφοδέλτια.

Η συγγνώμη του Ομπάμα για τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στην Κουντούζ

Συνεχίζονται ο αντιδράσεις για τον βομβαρδισμό νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο Αφγανιστάν. Συγγνώμη ζήτησε ο Μπαράκ Ομπάμα. Σε εξέλιξη έρευνα από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τα «πιο βαθιά συλλυπητήριά» του μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου

Πως η κρίση χρέους των τραπεζών φορτώθηκε στις πλάτες των πολιτών

Για την απάτη της παρουσίασης της κρίσης των ιδιωτικών τραπεζών σαν να ήταν κρίση δημόσιου χρέους της Ελλάδας και για το φόρτωμα των χρεών τους στις πλάτες των πολιτών γράφει στο «Εντός και Εκτός Συνόρων» ο Γιώργος Παπανικολάου.Πολίτη!
(Εσύ συγκεκριμένα): ΓΙΑ ΣΕΝΑ μιλάει ο μύθος.
Εδώ δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το πλήθος. Το χρέος σε βαραίνει. Κι εσένα και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου.
Με 40.000 ευρώ τον καθένα.
Τι θα κάνεις; Κάτι δεν πρέπει να κάνεις;…

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Πορτογάλοι για να εκλέξουν νέα Βουλή στη σκιά της λιτότητας

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι Πορτογάλοι για να εκλέξουν νέα Βουλή, κρίνοντας την μετα-μνημονιακή εποχή και τα τρία χρόνια αυστηρής λιτότητας που προηγήθηκαν.

Η κυβερνώσα κεντροδεξιά έχει το δημοσκοπικό προβάδισμα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να κατακτήσει και την αυτοδυναμία.

Λαγκάρντ κατά Ελλήνων εφοπλιστών: Υπάρχει κουλτούρα φοροδιαφυγής

Ειδική περίπτωση στην Ευρωζώνη, χαρακτήρισε την Ελλάδα η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ,  εντοπίζοντας την «ιδιαιτερότητα» της χώρας μας στο γεγονός ότι «υπάρχει μια κουλτούρα του να μην συνεισφέρεις στην κοινωνία πληρώνοντας φόρους». Την ίδια στιγμή επανέλαβε τη θέση της ότι το ελληνικό χρέος χρειάζεται αναδιάρθρωση.