Από τον πάγκο ήρθε η «λύτρωση» για την ΑΕΚ (Φωτό+Βίντεο)

Με γκολ του Κρισάντους -που είχε μπει στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα- η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ατρόμητου με σκορ 1-0 και ανέβηκε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ένωση ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις, δημιουργώντας ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σημειώσει κάποιο τέρμα, όμως ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι στην επανάληψη και έδειχνε ικανός να διεκδικήσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. 
 




 Ο Δέλλας προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου η ομάδα του να πάρει το τρίποντο της νίκης: τελικά, ο Κρισάντους πέτυχε το γκολ στο 82΄λεπτό της αναμέτρησης. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ατρόμητος να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, όμως η κεφαλιά του Μπάλλα σταμάτησε στο δοκάρι.
..

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Μάνταλος, Γιόχανσον, Βάργκας (79' Κρισάντους), Πλάτέλλας (60' Μπουονανότε), Μπαρμπόσα (88' Κορδέρο), Αραβίδης
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόι (83΄Λε Ταλέκ), Ουσέρο (69' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (79' Μπρίτο)
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...