Katy Perry: Μετά τις φωτό με τα φιλιά του Bloom με την Gomez συνεχίζει να είναι μαζί του (εικόνες)

Μετά τις φωτογραφίες του Orlando Bloom να φιλιέται σε νυχτερινή του έξοδο με τη Selena Gomez, η Katy Perry δεν τον χώρισε αλλά είναι καλύτερα από ποτέ μαζί.
Τι άλλο θα δούμε πια σε αυτό το Χόλυγουντ; Εδώ βούιξε ο κόσμος με τα καμώματα του ηθοποιού και η σύντροφό τους όχι μόνο δεν τον χώρισε αλλά αντιθέτως έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στις Κάννες και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε

Απόκτησε τέλειους κοιλιακούς και χέρια με αυτή την άσκηση

Μόνο μια άσκηση θα σε βοηθήσει να τελειοποιήσεις δύο από τις πιο δύσκολες περιοχές του σώματός σου. Στον πυρετό για το τέλειο κορμί της παραλίας (μια ακόμα αφορμή δηλαδή να προσπαθήσεις να κάνεις το τέλειο σώμα μέσα στο χρόνο), βρίσκουμε ασκήσεις που θα σου χαρίσουν πιο εύκολα και γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλεις να δεις όταν φοράς το μαγιό σου.

Απόκτησε τα τέλεια οπίσθια χρησιμοποιώντας μόνο μια καρέκλα

Μάθε τον τρόπο να αποκτήσεις τους ιδανικούς γλουτούς στο σπίτι σου, χρησιμοποιώντας μόνο μια καρέκλα. Τα οπίσθια είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη να γυμνάσει κανείς και δυστυχώς ή ευτυχώς μας αρέσει πολύ να είναι σφιχτά, σφριγηλά και να "συνομιλούν με τον θεό", ειδικά όταν φοράς το μαγιό και είναι σε πλήρη έκθεση στο φως του ήλιου.

Το «πλυντήριο», τα μέτρα των τριών μνημονίων και το… εισιτήριο στην Ευρωζώνη (video)

Στο «πλυντήριο» με το οποίο σώθηκαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από το πρώτο και δεύτερο μνημόνιο αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό Αλ Τσαντίρι, καθώς επίσης και στα μέτρα που πάρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια…

Ο παρουσιαστής, βασιζόμενος στην 24σέλιδη έρευνα της «Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας» (ESMT) του Βερολίνου, η οποία δημοσιεύτηκε στην έγκυρη γερμανική οικονομική εφημερίδα, «Handelsblatt», υπογράμμισε πως από τα μνημονιακά δάνεια, ύψους 302 δισ. ευρώ, μόλις τα 17 δισ. πήγαν στον ελληνικό λαό.

Kατερίνα Ακριβοπούλου: Το πάρτι …

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Το πάρτι κρατούσε χρόνια…

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, φιλικές εταιρίες, παράγοντες της δημόσιας  ζωής και όλα τα παράγωγα του διαχρονικού και διακομματικού  κλεπτοκρατικού συστήματος, γνώριζαν, κάλυπταν, συμμετείχαν, τροφοδοτούσαν και ασφαλώς σιωπούσαν…

Κυπελλούχος Ελλάδος η ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό foto-video.

Μετά από πέντε χρόνια απογοητεύσεων και πολύ δύσκολων στιγμών στην ιστορία της η ΑΕΚ επιστρέφει θριαμβευτικά και πάλι εκεί που ανήκει, στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά το Κύπελλο Ελλάδος με 2-1 απέναντι στο λογικό φαβορί και πρωταθλητή Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ.
Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά λάθη της ομάδας του Σίλβα

Ανδρέας Μαρτίνης - Ερρίκος Ντυνάν : Oι διαδρομές του μαύρου χρήματος

Προφυλακιστέος ο Ανδρέας Μαρτίνης
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στα χνάρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσω τραπεζικών λογαριασμών και πληθώρας εμβασμάτων για να χαθούν τα ίχνη των παράνομων κινήσεων «μίζας» από υπεκοστολογημένη σύμβαση, καταλογίζουν οι εισαγγελικές Αρχές στον πρώην πρόεδρο του ΔΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη.

Η Κίνα κατασκεύασε σιδηροδρομική γέφυρα που τη συνδέει με τη Ρωσία

Η Κίνα έχει ολοκληρώσει, από τη δική της πλευρά, το κύριο έργο της σιδηροδρομικής γέφυρας, που συνδέει τη χώρα με τη Ρωσία.

Η γέφυρα, κατά μήκος του ποταμού Χέιλονγκ, που είναι γνωστός και ως ποταμός Αμούρ, συνδέει την πόλη της Τονγκ Γιανγκ στη βορειοανατολική επαρχία της Χέιλονγκ Γιανγκ με το Νιζνελενινσκόγιε στη Ρωσία. Η κύρια γέφυρα έχει μήκος 2.215 μέτρων,

Σαρκοζί: Το χειρότερο για την Ε.Ε. θα ήταν έξοδος της Βρετανίας και είσοδος της Τουρκίας

Το «χειρότερο» για την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν «μια έξοδος της Βρετανίας και μια ένταξη της Τουρκίας» εκτιμά ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ωστόσο θεωρεί ότι ανεξαρτήτως αν οι Βρετανοί επιλέξουν την αποχώρηση ή όχι στο δημοψήφισμα του επόμενου μήνα, η Ε.Ε. θα χρειαστεί «μια νέα συνθήκη» την πρωτοβουλία για την οποία θα πρέπει να αναλάβει το Παρίσι.