Μόνικα Γουίτ: Η Aμερικανίδα κατάσκοπος που αγάπησε ...το ισλάμ

Πρώην πράκτορας της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, η 39χρονη Μόνικα Γουίτ, έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες καθώς διώκεται για κατασκοπία υπέρ του Ιράν.

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι η Γουίτ "αποκάλυψε στο ιρανικό καθεστώς ένα απόρρητο πρόγραμμα πληροφοριών καθώς και την ταυτότητα ενός πράκτορα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του" και έχει εκδοθεί σε βάρος της διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Γαλάζιος βουλευτής προαναγγέλλει τέταρτο μνημόνιο αν βγει ο Κυριάκος

Σε μία παραδοχή χωρίς προηγούμενο πέρασε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος.

Ο γαλάζιος βουλευτής ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του κερδίσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε... τέταρτο μνημόνιο!
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Flash Radio 99.4 είπε:
«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».

Στα 6.000.000 οχήματα από το Sevel έφτασε η Fiat

Μια ιδιαιτέρως σημαντική στιγμή έλαβε χώρα στο εργοστάσιο του Sevel στο Val di Sangro, καθώς η μονάδα παραγωγής ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια οχήματα.

Στο εργοστάσιο της Fiat Professional κατασκευάζονται επαγγελματικά οχήματα και αυτό που αποτέλεσε το υπό αριθμόν 6.000.000 που εξήλθε της γραμμής παραγωγής της μονάδας, ήταν ένα Fiat Ducato CNG. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται με φυσικό αέριο, κάτι που το κάνει οικονομικό, ενώ αναφορικά με την πρακτικότητά του, προσφέρει μεγάλους χώρους φόρτωσης, που μπορούν να διαμορφωθούν αναλόγως.

Ο Οτσαλάν και η επιρροή του σήμερα, είκοσι χρόνια μετά τη σύλληψή του

Ο ηγέτης του κουρδικού ΡΚΚ και σύμβολο της μάχης για την ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους Αμπντουλάχ Οτσαλάν συνελήφθη πριν από είκοσι χρόνια, στις 15 Φεβρουαρίου του 1999, μπροστά στην ελληνική πρεσβεία στην Κένυα.
Καθώς ο ίδιος παραμένει κρατούμενος σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης, σε νησί του Βοσπόρου, το ζήτημα της απήχησής του σήμερα διχάζει.

Αμπντουλάχ Οτσαλάν: Το χρονικό μίας προδοσίας

Πριν 16 χρόνια, στις 16 Φεβρουαρίου 1999 ο ελληνικός λαός μάθαινε ότι, μία ημέρα νωρίτερα, ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν είχε βρεθεί από τα χέρια της τότε ελληνικής κυβέρνησης Σημίτη στα νύχια της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ. Του Πάνου Πικραμένου

Το γεγονός κυριολεκτικά συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ακόμη χειρότερη εντύπωση έκανε η ανακοίνωση της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δύο ημέρες αργότερα. Με τις φωτογραφίες του αιχμάλωτου πλέον Κούρδου ηγέτη να φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου, αυτό που επέλεξε να

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - «Απευθείας στην καρδιά» δειτε το βιντεο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο πάθος, στοχεύοντας… «Απευθείας στην καρδιά»!
Μια μοναδική ερμηνεία ψυχής και «βαριάς αγάπης» σε μουσική Γιάννη Μαθέ και στίχους Μάνου Σαγκρή, δυο νέων δημιουργών που γράφουν για τη φωνή

Στον τελικό του Διηπειρωτικού η ΑΕΚ, 86-64 την Σαν Λορέντζο- ΔΕΙΤΕ-ΒΙΝΤΕΟ.

Πανηγυρική πρόκριση στον πρώτο της τελικό Διηπειρωτικού Κυπέλλου (17/2, 23:00), όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Φλαμένγκο-Όστιν Σπερς, πήρε η ΑΕΚ.
Η Ένωση επικράτησε άνετα με 86-64 της Σαν Λορέντζο, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και πλέον έχει την ευκαιρία να γίνει η 3η ελληνική ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό (1996) και τον Ολυμπιακό (2013) που κατακτά το Διηπειρωτικό Κύπελλο.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Μπάνκι οι Τζέιμς και Σάκοτα με 15 πόντους ο καθένας, με τον Θίοντορ να είχε 12 και τον Σαντ-Ρος 10.