Τι έπαθε ο Αγιος βασίλης όταν πέταξε πάνω από την Τουρκία

Εκτακτη είδηση: Tα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν! Δείτε γιατί...
Mε χιούμορ και τον γνωστό του σαρκασμό απαντά το Τwitter στη διαμάχη μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία τον περασμένο μήνα.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει ένα Breaking story του BBC το οποίο λέει ότι τα Χριστούγεννα...

Η Σούζαν Σάραντον επισκέφθηκε στο Ελληνικό: "Δεν είναι δίκαιο το βάρος που έχει επωμιστεί η Ελλάδα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σούζαν Σάραντον επισκεύθηκε χθες το γήπεδο χόκεϊ του Ελληνικού, όπου έχουν εγκατασταθεί προσωρινά 450 πρόσφυγες.
«Μου είναι σαφές ότι η Ελλάδα έχει επωμιστεί μεγαλύτερο βάρος απ' όσο της αναλογεί και δε νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο. Ευελπιστώ ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να υπάρξει πιο αποτελεσματική συνεργασία (σ.σ. με τις άλλες χώρες)», δήλωσε η Σάραντον στους δημοσιογράφους.

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Λέσβου προκαλεί συγκίνηση & ανατριχίλα - Από σωσίβια μεταναστών

Το δέντρο στήθηκε από διασώστες στην ακτή της Νεάπολης, νότια της πόλης της Μυτιλήνης.
Η Λέσβος έχει γίνει ολόκληρη κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών. Ο πρώτος, ασφαλής σταθμός του μεγάλου τους ταξιδιού.
Τα φετινά  Χριστούγεννα στο νησί δεν θα μπορούσε να είναι όπως οπουδήποτε αλλού.

Ο Σαούλ του «Homeland» σώζει ανθρώπινες ζωές στη Λέσβο

Ο Μάντι Πατίνκιν, ο «Σαούλ» της τηλεοπτικής σειράς «Homeland», βρέθηκε στη Λέσβο και σε συνεργασία με την οργάνωση «Ιnternational Rescue Committee»
 Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή στον "ρόλο" του ανθρώπου
Η δημοφιλής σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πατίνκιν τα τελευταία πέντε χρόνια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο Βερολίνο. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει στη Λέσβο

Ευχές Αναστασιάδη- Ακιντζί με κοινό τηλεοπτικό μήνυμα ( picture+video )

Τις ευχές τους στον κυπριακό λαό έδωσαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, με κοινό τηλεοπτικό μήνυμα τους. Και οι δύο ηγέτες μίλησαν ελληνικά και τουρκικά.
«Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας επιτρέψει, Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους, να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα. Χρόνια Πολλά» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές των Ομπάμα από τη Χαβάη ( picture+video )

Το έργο των Αμερικανών στρατιωτών εξήραν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, με την ευκαιρία του ευχετήριου μηνύματός τους για τα Χριστούγεννα το οποίο απηύθυναν έχοντας δίπλα τους τα δύο σκυλιά τους, από τη Χαβάη στον Ειρηνικό, όπου περνούν τις διακοπές τους αυτές τις τελευταίες ημέρες του χρόνου.

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015

Η μια διαθέτει πλούσιο μπούστο, η άλλη υπερφυσικούς γλουτούς, άλλες πάλι και τα δυο - όλες όμως έχουν το «πακέτο» που οι περισσότερες θα «σκότωναν» να αποκτήσουν.
Η Daphne Joy, η Melissa Ceja και οι φίλες τους που ακολουθούν, έγιναν όπως λέμε στη σύγχρονη γλώσσα viral μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον με τα κάλλη τους και το εκτόπισμά τους. Διότι το 2015, εκτός από συρράξεις, μνημόνια και φόρους είχε και μερικές οάσεις με σάρκα και οστά. Και τι σάρκα!

Όταν οι Έλληνες πιλότοι έσπασαν τα τζάμια της Σμύρνης

Η άγνωστη ιστορία δύο παράτολμων πιλότων μας που καταδίωξαν τους Τούρκους μέχρι το αεροδρόμιο τους

Η πρόσφατη υπέρπτηση του Αρχηγού της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, πάνω από ελληνικά νησιά, ήταν σαφής επίδειξη δύναμης προς την Ελλάδα. Οι Τούρκοι, δεν αρκούνται πλέον στις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στις οποίες επιδίδονται τα τελευταία 40 χρόνια.

Η μυθιστορηματική ζωή ενός εμβληματικού ξενοδοχείου

Οι λόγοι που η «Μεγάλη Βρετανία» παραμένει ένα από τα πιο σπουδαία luxury hotels στον κόσµο.
Του Φώτη Βαλλάτου
Ο Γαλάζιος Δούναβης ηχεί στο Grand Ballroom της «Μεγάλης Βρεταννίας».
Αστραφτερές τουαλέτες, µοναδικά κοσµήµατα και καλοραµµένα σµόκιν στροβιλίζονται µε χάρη στο πιο εµβληµατικό ξενοδοχείο της πόλης,

#‎skouries‬ : Συναυλία ενάντια στη εξόρυξη χρυσού την Κυριακή 3 Γενάρη

Κυριακή 3 Γενάρη, 7 μ.μ.

Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Αίθουσα θεατρικών παραστάσεων Σταυρού
Συμμετέχουν καλλιτέχνες από τον Στρυμονικό Κόλπο και όχι μόνο
Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού Κόλπου
ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού και στην εξόρυξη χαλκού

"Το τέρας" μια παράσταση bar theater… διαφορετική από τις άλλες στο Life n'Art. Πρεμιέρα 26 Δεκεμβρίου

"Το τέρας" μια παράσταση bar theater… διαφορετική από τις άλλες στο Life n'Art. Πρεμιέρα 26 Δεκεμβρίου..Το έργο

Η ήσυχη καθημερινότητα ενός ζευγαριού μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο τετράχρονος γιος τους, κλειδώνει την εξώπορτα του διαμερίσματος και πετά τα κλειδιά στο φωταγωγό. Μια αθώα κίνηση πυροδοτεί καταιγιστικές εξελίξεις, φέρνοντας τους δύο νεαρούς γονείς αντιμέτωπους με τους χειρότερους φόβους τους.

Φοβού τους Αϊ-Βασίληδες και δώρα φέροντας

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Πριν από μερικές δεκαετίες, πολλά mainstream κόμικς που κυκλοφορούσαν τις μέρες των Χριστουγέννων πρόσθεταν στις ιστορίες τους και έναν καλοκάγαθο, προσηνή κι ακάματο παππούλη να μεταφέρει δώρα.
Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αϊ-Βασίληδες υπάρχουν αμέτρητοι. Αλλά μόνο «άγιοι» δεν είναι

Γέμισε Αγιοβασιλίτσες η θάλασσα της Πάργας… και Αγιοβασίληδες!!!

Χριστούγεννα σήμερα, Πρωτοχρονιά έρχεται και στην Πάργα οι λάτρεις της ιστιοσανίδας βρήκαν την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι τον πολύ καλό καιρό και τoν υπέροχο ήλιο να κάνουν μια βόλτα.
Ντυμένοι με στολές Άι Βασίλη τράβηξαν τα βλέμματα όσων είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.

Χριστούγεννα με καταστροφικές πυρκαγιές στη Βικτώρια της Αυστραλίας

Δεκάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα πυκνής δασικής έκτασης έχουν ήδη καταστραφεί ολοσχερώς στην περιοχή του Great Ocean Road στην Πολιτεία της Βικτώρια στην Αυστραλία. Η τεράστια πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη εδώ και τρεις ημέρες πλήττει, εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, ανήμερα τα Χριστούγεννα, μία από τις ελκυστικότερες περιοχές διακοπών για τους Αυστραλούς, ακριβώς την περίοδο της κορύφωσής τους.