H Naomi Campbell και η Kate Moss είναι στην Πάτμο

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας ταξίδεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα μας μαζί με την πολύ καλή της φίλη Kate Moss
Ανήκουν στον ίδιο χώρο, αλλά είναι πολύ καλές φίλες – πράγμα σπάνιο ειδικά στο χώρο του μόντελινγκ. Η Naomi Campbell και η Kate Moss περνάνε πολλές στιγμές μαζί, ενώ το φετινό καλοκαίρι τις έχει βρει να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους.

Αυτά είναι τα φιλιά που έβαλαν «φωτιά» στη μεγάλη οθόνη!

Έξι σταρ του Χόλιγουντ θυμούνται τις ερωτικές σκηνές με τους κινηματογραφικούς παρτενέρ τους και ψηφίζουν για τα πιο... βελούδινα χείλη!
Μπορεί για τους περισσότερους ηθοποιούς, το γύρισμα των ερωτικών σκηνών των ταινιών στις οποίες συμμετέχουν να είναι συνήθως αγχωτικό και κυρίως, να τους κάνει να νιώθουν άβολα, ωστόσο, υπάρχουν και celebrities που δεν δίστασαν να παραδεχθούν πως έτυχε να απολαύσουν τα παθιασμένα φιλιά που έδωσαν «on camera» με τους διάσημους συμπρωταγωνιστές τους!

Μεγάλη πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης *Ένας παθιασμένος Αστέρας Τρίπολης δεν «μάσησε» με τίποτα και πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του.

Γκολ πρόκρισης για τον Αστέρα με σουτ από τον Μάτσα στο 86' - Στο 68' πάλι ο Μάσα είχε κάνει το 2-1 - Το γκολ για τη Μάιντς στο 39' - Νωρίτερα, ο Ντε Μπλάσις με σουτ στο 30' ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα
Αφήστε τον να ονειρεύεται και να γράφει ιστορία! Ένας παθιασμένος Αστέρας Τρίπολης δεν «μάσησε» από τίποτα και πέτυχε την μεγαλύτερη (μέχρι την επόμενη) νίκη της ιστορίας του.

Ρωσία: Σε επίπεδα ρεκόρ η δημοτικότητα του Πούτιν


Σε νέο ρεκόρ διαμορφώθηκε η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς άγγιξε για τον Αύγουστο το 87%, το υψηλότερο επίπεδο έξι ετών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανεξάρτητου κέντρου Levada.
Το 87% των Ρώσων τάσσονται υπέρ των ενεργειών του κ. Πούτιν, ενώ το ποσοστό αυτών που δεν είναι ικανοποιημένοι μαζί του υποχώρησε στο 13% για τον Αύγουστο από 34% που ήταν τον Ιανουάριο.

Η λίστα με όλα τα προϊόντα που απαγόρεψε η Ρωσία-*Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Ρωσίας - Δύσης μετά και το εμπάργκο

O κατάλογος, όπως δημοσιεύεται στο «ΡΙΑ-Νόβοστι», περιλαμβάνει: κρέας και αλλαντικά, θαλασσινά, λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά και συνοδεύεται από τους κωδικούς εισαγωγής τους.

Πέντε ομάδες προϊόντων διατροφής περιλαμβάνει η επίσημη λίστα απαγόρευσης εισαγωγών που επέβαλε η Ρωσία σε Ε.Ε. και ΗΠΑ, σύμφωνα με την επίσημη λίστα την οποία δημοσίευσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ-Νόβοστι».

O γιατρος που ανακαλυψε τον Εμπολα ζητα να επιτραπει η χορηγηση πειραματικων φαρμακων

Ο Βέλγος καθηγητής Πέτερ Πιοτ, ο ένας από τους επιστήμονες που ανακάλυψαν τον θανατηφόρο ιό το 1976, υποστηρίζει πως οι πειραματικές θεραπείες για τον αιμορραγικό πυρετό Έμπολα θα πρέπει να επιτραπούν στην Αφρική «τώρα», καλώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να θέσει νέους κανονισμούς για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Π. Λαφαζανης: «Ξεφτιλιζετε τα παντα σε αυτη τη χωρα» (VIDEO)

«Δεν αντέχει αντίλογο η κ. Βούλτεψη. Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση – ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε κυβερνητική εκπρόσωπο.

Η επισκεψη του Αλεξη Τσιπρα στο Αγιο Ορος (ΦΩΤΟ)

Την Αθωνική πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους ώστε να ενημερωθεί και από κοντά για τα θέματα που αφορούν την Αθωνική Πολιτεία.

ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση φορολογεί όπως ο σουλτάνος


Ως «Έλεος Να Φορολογούνται Ιδιοκτήτες Αδιακρίτως», χαρακτηρίζουν τον ΕΝΦΙΑ σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία *Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας!

Μουσείο της Ακρόπολης
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, με κλασικά μουσικά κομμάτια από όπερες, κινηματογραφική μουσική και ελληνικές γνωστές μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής
Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του στις 9:30 μ.μ.

Συγκλονιστικό Βίντεο: Η οδήγηση στην Ουκρανία. Έσκασε ρουκέτα δίπλα στο όχημα του

Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα από Ουκρανό πολίτη που το ανέβασε στο διαδίκτυο. Το βίντεο αναμεταδόθηκε από το δίκτυο Russia Today.
O Ουκρανός οδηγός επέζησε από βλήμα που προσγειώθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο του την ώρα που προσπαθούσε να προσεγγίσει την πόλη του Ντονέτσκ.

Χαράτσι και στην υγραεριοκίνηση *Θα το εισπράττουν οι Περιφέρειες- Αεριοκίνηση (φυσικό αέριο): Οικονομικότερη απο την υγραεριοκίνηση

Με 75€ θα επιβαρύνονται οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που θα εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης...

Το χαράτσι δεν ισχύει αναδρομικά. Δε θα το πληρώσουν δηλαδή όσοι έχουν ήδη τοποθετήσει σύστημα υγραερίου και έχουν κάνει την ανάλογη υπεύθυνη δήλωση στην εκάστοτε Περιφέρεια που ανήκει το αυτοκίνητό τους.