Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την έναρξη των Παραολυμπιακών στο Σότσι

Μότο των αγώνων είναι το «Spirit in Motion» - Το ίδιο δηλαδή με εκείνων της Αθήνας το 2004
Με τραγούδια, μουσικές και εκατοντάδες χορευτές άνοιξε η αυλαία των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Σότσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτήν την τελετή έναρξης πωλήθηκαν παραπάνω εισιτήρια από εκείνη των Ολυμπιακών Αγώνων στη Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε μάλιστα σχετικά: «Δεν περίμενα μια τέτοια μανία».

Ελεύθερος ο πρώην επικεφαλής του τουρκικού στρατού για την υπόθεση «Εργκένεκον»

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για συνωμοσία κατά της κυβέρνηση του Ερντογάν - Η κράτησή του χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη
Ελεύθερος αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην επικεφαλής του στρατού της Τουρκίας Ιλκέρ Μπασμπούγκ, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή στη Σηλυβρία (στην Προποντίδα), επί 26 μήνες, λόγω του φερόμενου ρόλου του στην υπόθεση «Εργκένεκον» κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΔΟΕ,Παραιτήθηκαν αιφνιδίως οκτώ στελέχη του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr - Παραιτήθηκαν ο υποδιευθυντής Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος και επτά επόπτες
Ανεξήγητες εξελίξεις εκδηλώνονται στον πιο κρίσιμο κρίκο του φοροελεγκτικού μηχανισμού, μετά το ΣΔΟΕ, το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) το τελευταίο διάστημα.

Απεργία διαρκείας για τους αυτοκινητιστές φορτηγών από το Σάββατο -Προς αναστολή η απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών

Οι τελικές αποφάσεις των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων θα ληφθούν το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης στην Αθήνα
Σε προσωρινή αναστολή της απεργίας διάρκειας, που επρόκειτο να αρχίσει από το Σάββατο προσανατολίζονται, όπως όλα δείχνουν, οι αυτοκινητιστές φορτηγών, μετά τις διαβεβαιώσεις για ικανοποίηση των αιτημάτων τους που έλαβαν από τον υπουργό Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το κέντρο διοίκησης αντιαεροπορικών στην Κριμαία--Απόβαση 30.000 Ρώσων στρατιωτών στην Κριμαία

Μονάδες Ρώσων στρατιώτων κινήθηκαν προς την στρατιωτική βάση που φρουρείται από 100 Ουκρανούς στρατιώτες και εμβόλισαν τις πύλες της με ένα φορτηγό
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην Κριμαία. Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ρωσικά στρατεύματα επιχειρούν να καταλάβουν το κέντρο διοίκησης αντιαεροπορικών στην περιοχή.

Ισόβια σε τρεις εφοριακούς για την «κομπίνα» των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ

Κρίθηκαν ένοχοι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο περισσότεροι από δέκα εφοριακοί - Η προκληθείσα ζημιά για το ελληνικό δημόσιο να εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ
Σε βάρος εφοριακών που κατηγορούνταν για τη γνωστή υπόθεση των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, επιβλήθηκε η ποινή των ισοβίων από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης.

Καρχιμάκης: Είμαι αθώος, δεν μπορώ να καταβάλω το ένα εκατ. ευρώ

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αρνείται τις κατηγορίες για παραβίαση απόρρητων πληροφοριών της Πολιτείας και δηλώνει ότι τα «ισχνά» οικονομικά του δεν του επιτρέπουν να καταβάλει την εγγύηση
Αθώος δηλώνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος.

Και ο Μπέκαμ με Jaguar-Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι οι δύο μεγάλες αδυναμίες των ανδρών.

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι οι δύο μεγάλες αδυναμίες των ανδρών. Οπότε αν ενώσεις και τα δύο έχεις φτιάξει το ιδανικό… μείγμα. Η Jaguar επιμένει ποδοσφαιρικά και προσλαμβάνει έναν ακόμη θρύλο του σύγχρονου ποδοσφαίρου για να διαφημίσει τα μοντέλα της. Μετά λοιπόν τη συμφωνία με τον Jose Mourinho για να την εκπροσωπεί εντός συνόρων , η βρετανική μάρκα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον David Beckham στην Κίνα.

Παρίσι Απίστευτη επίδειξη μόδας: Εκλεισε τα μοντέλα σε πλαστικό!

Περίεργο σόου στην παρισινή Εβδομάδα Μόδας
Ως γνωστόν τα μοντέλα καλούνται να κάνουν πολλές θυσίες για μία επιτυχημένη επίδειξη μόδας... Ωστόσο το σόου της Iris van Herpen στην παρισινή Εβδομάδα Μόδας πήγε τα «βασανιστήρια» σε άλλο επίπεδο.

Η Miranda Kerr διαφημίζει πλέον τα Wonderbra: Κοιτάχτε την στα μάτια!

Της πάει πολύ ο νέος της ρόλος
Μπορεί να κρέμασε τα φτερά της για τη Victoria's Secret, καθώς αποχώρησε από τον διάσημο οίκο, αλλά η Miranda Kerr σίγουρα δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά.

Το μοντέλο από την Αυστραλία είναι το νέο πρόσωπο της Wonderbra για να διαφημίσει τα διάσημα σουτιέν και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο νέος ρόλος της πάει πολύ.

«Vanity Fair» Olivia Greenfield: Η ανερχόμενη καλλονή από τη Φλόριντα

Η εντυπωσιακή Olivia είναι από Φλόριντα και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 14 της χρόνια, όταν μετακόμισε στο Μαϊάμι - Στα 16 της μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και υπέγραψε συμβόλαιο με τα πρακτορεία Marilyn NY και Storm
Με χαρακτηριστικά της τα ζουμερά της χείλη και τα μακριά ξανθά μαλλιά της η 22χρονη Olivia Greenfield είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα που έγινε γνωστή από τη συνεργασία της

«Εκτόπισε» την Gisele η Miranda Kerr!

Το πανέμορφο μοντέλο είναι πλέον το νούμερο ένα πρόσωπο του κολοσσού ενδυμάτων Η&Μ, εκτοπίζοντας την Gisele Bundchen από την πρώτη θέση
Περιζήτητη φαίνεται να είναι η Miranda Kerr που μετά τον χωρισμό της από τον Orlando Bloom, έχει ριχτεί στην δουλειά και έχει ανεβάσει μετοχές στον κόσμο του modeling.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ξεσπά για την 12μηνη φυλάκισή της

«Έχω καταστραφεί ηθικά, ψυχολογικά, επαγγελματικά, οικονομικά», έγραψε η δημοσιογράφος σε άρθρο της
Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή τόσο στον πρώην διευθυντή του δορυφορικού καναλιού της ΕΡΤ, Νίκο Κούρτη, όσο και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπουλου για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση.

MTV Movie Awards Jennifer Lawrence-Amy Adams: Ένα λεσβιακό φιλί για… βραβείο!

Το ενσταντανέ των δύο γυναικών μέσα στο μπάνιο θα κονταροχτυπηθεί με το «καυτό» φιλί μέσα στην πισίνα της ταινίας Spring Breakers
Οι υποψηφιότητες των MTV Movie Awards για το 2014 ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και από ό,τι λένε όσοι ήδη «μελέτησαν» τις υποψηφιότητες, θα γίνει «μάχη» στην θρυλική κατηγορία «Best Kiss», στην κατηγορία δηλαδή του καλύτερου φιλιού!

Lena Gercke: Από τα catwalks στις κερκίδες της Ρεάλ Μαδρίτης

Σήμερα η Gercke ζει μεταξύ Βερολίνου, Νέας Υόρκης και Μαδρίτης λόγω της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, τον Γερμανό Sami Khedira.

Ο γερόλυκος του ροκ ξανα στη Νέα Υόρκη 10,5 εκατομμύρια ευρώ έδωσε για το νέο σπίτι του ο Keith Richards

Ξαναγίνεται πολίτης της Νέας Υόρκης ο θρυλικός μουσικός - Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του
Tο ένα τέταρτο των Ρolling Stones, o κιθαρίστας Keith Richards, αγόρασε ένα καινούργιο σπίτι στη Νέα Υόρκη, μαζί με την σύζυγο του Patti Hansen.

Ο «Ιάπωνας Μπετόβεν» ζήτησε συγγνώμη για την απάτη του

Αγνώριστος εμφανίστηκε σήμερα μπροστα στις κάμερες για να παραδεχτεί δημόσια ότι δεν η κώφωσή του δεν ήταν πλήρης και ότι είχε προσλάβει έναν μουσικό για να συνθέτει κομμάτια που ο ίδιος υπέγραφε επί 18 χρόνια.

O Τζον Τραβόλτα ζητά συγγνώμη από την Ιντίνα Μένζελ

«Βασανιζόμουν όλη μέρα» είπε ο Τραβόλτα για την γκάφα που έκανε και φώναξε με άλλο όνομα την 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό στη σκηνή των Όσκαρ.
Αμηχανία, γέλια και έναν νέο λογαριασμό στο Twitter προκάλεσε η γκάφα του Τζον Τραβόλτα στην 86η απονομή των βραβείων Όσκαρ.

New York Times για Αλέξανδρο Ιόλα: «Ο γκαλερίστας που άλλαξε την τέχνη για πάντα»

Αυτός είναι ο τίτλος του αφιέρωματος που κάνουν οι New York Times, σε μεγάλη έκθεση με έργα από την προσωπική συλλογή του Έλληνα γκαλερίστα Αλέξανδρου Ιόλα, ενώ παράλληλα στα καθ' ημάς η βίλα του στην Αγία Παρασκευή ρημάζει

Μια βραδιά με την μαγεία του Claude Debussy -Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 21.30 στον Ιανό

Απόψε, διοργανώνεται μια ιδιαίτερη βραδιά στο βιβλιοπωλείο του Ιανού, που θα αποτελέσει μια μουσική ιστορία που αφηγείται τη διαφορετικότητα του Γάλλου συνθέτη
Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Γάλλο συνθέτη κλασσικής μουσικής διοργανώνει η Utopia Records, η Μικρή Άρκτος και ο IANOS με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου/CD "Claude Debussy: la musique à moi"

Bono για Ιρλανδία: Η Τρόικα μας «πήδηξε», αλλά τα καταφέραμε!---Οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί υποκλίθηκαν στον τραγουδιστή-σύμβολο των U2

«Κάρφωσε» την Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντάς της: «Είπατε ότι η Ευρώπη έχει μία ψυχή - Όταν οι Αμερικανοί μιλάνε για τη χώρα τους δακρύζουν... Οι Ευρωπαίοι δεν δακρύζουν» - Καταφέρθηκε εναντίον όσων στρέφονται κατά των μεταναστών

Εθνική: Θα καλύψει τις κεφαλαιακές ανάγκες χωρίς αύξηση κεφαλαίου

Οι κεφαλαιακές ανάγκες που ανακοινώθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος για τον Όμιλο της Εθνικής και ανέρχονται σε €2,183 εκατ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος ενημέρωσε την Εθνική Τράπεζα σχετικά με τις κεφαλαιακές ανάγκες όπως προέκυψαν από την άσκηση που διενεργήθηκε, ενσωματώνοντας τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου της Blackrock.

07/03/2014-09:39- Κλειστή από κατολισθήσεις η παλιά εθνική στην Κακιά Σκάλα

Αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στην ημέρα
Κλειστή αυτήν την ώρα η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Κατολισθήσεις, που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν κλείσει το δρόμο, στο 50ό χιλιόμετρο.

Ήδη στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα της τροχαίας Μεγάρων για να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Η παλαιά εθνική οδός αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στην ημέρα.

Με παραίτηση παλαιών μετόχων και είσοδο νέων ηχηρών διεθνών ονομάτων η αύξηση 1,75 δισ. της Πειραιώς

Στο 16-17% θα φτάσει ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας – Book building αμέσως μετα την Γενική Συνέλευση της 28ης Μαρτίου
Με παραίτηση παλαιών μετόχων θα προχωρήσει η αύξηση κεφαλαίου 1,75 δισ. της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν μεγάλα διεθνή θεσμικά επενδυτικά σπίτια που διαχειρίζονται κεφάλαια συνταξιοδοτικών ταμείων.

«ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» Ομπάμα: Παράνομο το δημοψήφισμα για την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία ( video )

Παράνομη χαρακτήρισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία, τονίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα παραβίαζε το διεθνές δίκαιο. «Η εποχή που τα σύνορα μπορούσαν να αλλάζουν, αψηφόντας τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί» δήλωσε χαρακτηριστικά, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα στη Μόσχα.

Και τώρα τρέχει... Ήττα από την Αρμάνι στο ΣΕΦ, 88-86, και ζόρια για τον Ολυμπιακό. (Φωτό+Βίντεο)

Ζόρικα τα πράγματα, ειδικά χωρίς Σπανούλη. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο Top 16, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αρμάνι (88-86) στο ΣΕΦ και πλέον τρέχει και ίσως να… μην προλαβαίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι ξεκίνησαν δυνατά στην έδρα τους δεν τα κατάφεραν κόντρα στην ιταλική ομάδα, στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του Ε΄ ομίλου της φάσης των «16» της Euroleague.

Ερντογάν: Αν κερδίσω τις τοπικές εκλογές, θα «κλείσω» Facebook και ΥouΤube

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του μπορεί να κλείσει το Facebook και το YouTube μετά την 30 Μαρτίου, όταν θα λάβουν χώρα οι τοπικές εκλογές, προκειμένου, σύμφωνα με τον ίδιο, να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις του διαδικτύου στην κοινωνία.