Ποια φρούτα και λαχανικά είναι μολυσμένα με φυτοφάρμακα Δείτε τη λίστα

Για 10η συνεχή χρονιά, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG) έχει κυκλοφορήσει κατάλογο με τα πιο μολυσμένα από φυτοφάρμακα προϊόντα.
Ο κατάλογος καταρτίζεται από το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας μετά από έρευνα σε 48 φρούτα και λαχανικά για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Περίπου 70% των δειγμάτων ήταν θετικά στο τεστ.

Τips για κάθε γεύμα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη δίαιτα της νηστείας

Αν η περίοδος της νηστείας είναι για σένα βασανιστήριο, υπάρχει τρόπος για να μετατρέψεις τις μικρές καθημερινές στερήσεις σε ευκαιρία και να χάσεις -επιτέλους- εκείνα τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν.
Οι διατροφολόγοι του Douleutaras.gr μας εκμυστηρεύθηκαν ότι η νηστεία είναι η ιδανική περίοδος για την απώλεια βάρους.
Η αποχή από το κρέας, τα γαλακτομικά και τα αυγά, εκτός του ότι βοηθά στην αποτοξίνωση,

Μετά το θάνατο ο εγκέφαλος λειτουργεί για 10 λεπτά Τι συμβαίνει με την ηλεκτρική δραστηριότητα

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί έχοντας ηλεκτρική δραστηριότητα για τουλάχιστον δέκα λεπτά μετά τον θάνατο, όπως αποκαλύπτει μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.
Αν και ο θάνατος παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, οι επιστήμονες γενικά θεωρούν ότι η εγκεφαλική δραστηριότητα σταματά περίπου τη στιγμή που σταματά να χτυπά η καρδιά.

Το «όχημα-τέρας» της Σιβηρίας που δεν σταματά πουθενά

Έχει ερπύστριες, είναι θηριώδες και πάει παντού. Το εντυπωσιακό όχημα, που έχει σχεδιαστεί να διασχίζει τις χιονισμένες, δύσβατες περιοχές της Σιβηρίας, κινείται στα ακραία εδάφη του ρωσικού βορρά και μπορεί ακόμα και να επιπλέει.
Το... test drive του TGM-126 έγινε χθες στην περιοχή Chelyabinsk Region της Ρωσίας παρουσία εκπροσώπων των μίντια.
Όπως αναφέρει το Russian Today,

Οργή στη Γαλλία για την εταιρεία που δίνει το τσιμέντο για το τείχος του Τραμπ

Η γαλλοελβετική εταιρεία τσιμέντου LafargeHolcim θα πρέπει να ξανασκεφθεί την πρόθεσή της να προμηθεύσει το τσιμέντο για την κατασκευή του τείχους που σχεδιάζει να υψώσει ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό, δήλωσε χθες ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό.
Το σχέδιο του Τραμπ έχει δημιουργήσει διπλωματική κρίση με το Μεξικό, και σε μια συνέντευξή του στο πρακτορείο Agence France Presse (AFP)

Ανεπιθύμητος και χωρίς επίσημη υποδοχή στην Ολλανδία ο Τσαβούσογλου

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι δεν θα υποδεχθεί τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών στη χώρα επίσημα εάν έρχεται για να ζητήσει την ψήφο των Τούρκων που ζουν στην Ολλανδία σε ένα συνταγματικό δημοψήφισμα που θα ενδυναμώσει τον ρόλο του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Έχοντας επιβιώσει ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος τον Ιούλιο, ο Ερντογάν δηλώνει ότι το δημοψήφισμα είναι αναγκαίο ώστε να διατηρηθεί η σταθερότητα στη χώρα.