Οι δέκα καλύτερες πόλεις για να ζήσετε

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Economist ως η πιο βιώσιμη πόλη στον κόσμο - για τα πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα της, την μεγάλη επιχειρηματική της κοινότητα αλλά και την φήμη της ως σημαντικό κέντρο αθλητισμού..

Οι πιο όμορφοι κήποι του κόσμου Οι κήποι Keukenhof






















             Άμστερνταμ, Ολλανδία..

Η Έλενα Παπαβασιλείου μόνο ...με τα εσώρουχα

Πιο σέξι από κάθε άλλη φορά η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro» αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια..

Paris Hilton: Glamorous στο «Vanity Fair»

Για το περιοδικό «Vanity Fair» της Ισπανίας πόζαρε πρόσφατα η Paris Hilton, σε μια φωτογράφηση με το χρυσό χρώμα να..

Σέξι πόζες με μαγιό Jenni Farley: Πιο «καυτή» δε γίνεται!

Μετά την «καυτή» φωτογράφηση για το πρώτο τεύχος του νέου έτους του αντρικού περιοδικού «Maxim», η Jenni Farley σχεδίασε μια νέα συλλογή με..

Γιώργος Παπαδόπουλος: Χρυσό το 'Μαζί μου σε θέλω'

Ο επιτυχημένος Κύπριος τραγουδιστής προσέθεσε άλλη μια διάκριση στο ενεργητικό του, αφού ο δίσκος του με τίτλο "Μαζί μου σε θέλω" έγινε χρυσός.

H Scarlett Johansson ψάχνει για rock (boyfriends!)

Αφου βγήκε πολλά ραντεβού με τον Sean Penn, έζησε έναν μάλλον αποτυχημένο γάμο με τον Ryan Reynolds και έχει στοχεύσει με τα sexy βέλη της τους περισσότερους γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, η Scarlett Johansson αποφάσισε να δοκιμάσει τις φλερτ-ικανότητες της και σε rock..

Έντονη χιονόπτωση στον δρόμο προς Δομοκό. Απαγορεύονται προσωρινά να κινηθούν οι νταλίκες

Έντονη χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας στον δρόμο προς τον Δομοκό. Η χιονόπτωση ξεκινά..

Πρώτη μέρα χιονοδρομίας σήμερα στον Παρνασσό

Με απόλυτη επιτυχία κύλησε η πρώτη μέρα λειτουργίας του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού για χιονοδρομία. Οι φίλοι που τόλμησαν και μας επισκέφτηκαν έφυγαν..

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Αχαΐα - Πολύ κόσμο αναμένουν στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ανοίγει αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων με τους υπευθύνους να περιμένουν πολύ κόσμο μέσα στο εορταστικό τριήμερο των Χριστουγέννων. Η προπώληση των καρτών για την σεζόν έχει..

Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες Σκηνικό χιονιά σε όλη την Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο το σκηνικό του καιρού σχεδόν σε ολόκληρη την  Ελλάδα με το ...φυσικό του χρώμα το λευκό να κυριαρχεί. Όλα δείχνουν ότι το..

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια από το απόγευμα

Επιδείνωση με λίγες νεφώσεις στην Αττική, που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ..

Κλοτσάνε τα λεφτά που θα έσωζαν τους ανέργους

«Καρκινοβατούν» 3,4 δισ. ευρώ κρίσιμων κονδυλίων, που θα ανακούφιζαν τους ανέργους. Το πρόβλημα το παραδέχεται εγγράφως το υπουργείο Ανάπτυξης. Στον επιχειρησιακό..

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς επιδοτήσεων * 1 δισ. ευρώ σε 700.000 δικαιούχους αγρότες έως αύριο

Από την Ξάνθη ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η υπογραφή των 11 πρώτων..

«Ελευθεροτυπία» είναι η ψυχή των εργαζομένων της!

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στην «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», άκουγαν χθες, φθάνοντας στο γραφείο, το νέο: Η επιχείρηση προτίθεται να..

Planet Stars

                                                              Planet Stars

 ΑΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΡEΣΕΙ TO PLANET STARS  ΚΑΝΤΕ  [ ΛΑΙΚ ]   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Λευκά Χριστούγεννα Βροχές και καταιγίδες έφερε στην Αττική το κύμα κακοκαιρίας, δεμένα τα πλοία

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια και κεντρικά. Στην Αττική βρέχει από τα..

ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Φινλανδία: Ελλιμενίστηκε πλοίο με 69 πυραύλους Πάτριοτ

Πλοίο το οποίο μετέφερε πυραύλους και εκρηκτικά χωρίς άδεια και ελλιμενίστηκε στη χώρα, ενώ έπλεε από τη Γερμανία στην Κίνα, ερευνούν οι Αρχές της Φινλανδίας.

Φινλανδία: Ελλιμενίστηκε πλοίο με 69 πυραύλους Πάτριοτ
Οι Αρχές έκαναν έρευνα στο φορτηγό Thor Liberty στην Κότκα..

ΧΘΕΣ ΕΛΑΒΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι

Ορκίστηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.

Ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι
Ο Ραχόι ανέβηκε στην εξουσία το Νοέμβριο εξαργυρώνοντας την οργή του λαού για τον χειρισμό της κρίσης από την σοσιαλιστική κυβέρνηση..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Ραντεβού κορυφής για καθαρές λύσεις

Ραντεβού κορυφής για καθαρές λύσεις

Διαδοχικές συναντήσεις με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Επιμένει σε καθαρές λύσεις. Στην κίνησή του αυτή κατέληξε μετά από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις υπουργών και τη φιλολογία για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών


Ραντεβού κορυφής για καθαρές λύσεις
Αποφασισμένος να ζητήσει και να ακούσει καθαρές κουβέντες,.

Ψωμιάδης: Αντώνη ρίξε την κυβέρνηση

Εκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να αποσύρει τη στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και να σταματήσει να συνεργάζεται «με πολιτικούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής»,.

Καταθέσεις και ακίνητα των αρχηγών

Πλουσιότερος όλων ο Γ. Καρατζαφέρης, που δηλώνει σημαντική αύξηση των εισοδημάτων του σε σχέση με το 2008. Μεγάλη περιουσία διαθέτει και ο Γ. Σαμαράς. Ελάχιστες οι μεταβολές για τον Γ. Παπανδρέου. Φτωχότεροι Α. Παπαρήγα και Αλ. Τσίπρας

Καταθέσεις και ακίνητα των αρχηγών
Ο πιο ευκατάστατος πολιτικός αρχηγός -σύμφωνα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του 2010 για την οικονομική χρήση του 2009- είναι ο Γ. Καρατζαφέρης..

Παιχνίδια Σαμαρά με την κυβέρνηση

Επιχείρηση διαφοροποίησης από την κυβέρνηση με πρόσχημα τις επικουρικές συντάξεις προωθεί η ΝΔ. Η τορπίλη στον πρωθυπουργό στοχεύει στη διαμόρφωση..

ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Εγκρίθηκε με μια διαρροή η συμφωνία Ελλάδας-Ελβετίας

Κατά πλειοψηφία αλλά χωρίς την ψήφο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Μαγκούφη και των βουλευτών των κομμάτων της αριστεράς, εγκρίθηκε από την Επιτροπή..

Υπόνοιες ότι 11 βουλευτές έβγαλαν καταθέσεις στο εξωτερικό

«Αν βρεθεί κάποιος να έχει έστω και 100 ευρώ σε ελβετική τράπεζα και δεν το έχει δηλώσει, έχει παρανομήσει» δήλωσε ο κ. Αργύρης, υπογραμμίζοντας ότι από τις δηλώσεις των βουλευτών δεν προκύπτει καμία κατάθεση στην Ελβετία..