Δέκα εκατ. δολ. ζητεί ο Χούλιο Ιγκλέσιας από το ψευδοκράτος «Με εξαπάτησαν, λέει, ότι είναι κράτος ενώ είναι ένα μόρφωμα»

Αγωγή εναντίον του ψευδοκράτους στην κατεχόμενη Κύπρο κατέθεσε ο διεθνούς φήμης ισπανός τραγουδιστής κ. Χούλιο Ιγκλέσιας, απαιτώντας να του καταβληθεί το ποσό των 10 εκατ. δολ. επειδή τον εξαπάτησαν..

Κέρματα, γάλα και τσίχλες για τον... «φτωχούλη» πρόεδρο της Πορτογαλίας

Εκατοντάδες Πορτογάλοι συνεχίζουν να διαδηλώνουν μπροστά στην κατοικία του προέδρου Ανίμπαλ Καβάκο Σίλβα, στη Λισσαβόνα, ζητώντας την παραίτηση του 72χρονου συντηρητικού πολιτικού μετά τα παράπονα που έκανε αυτός για τη «μειωμένη σύνταξη» που λαμβάνει..

Πώς πετάνε τα αεροπλάνα; Ενας καθηγητής του Κέιμπριτζ διαλύει έναν διαδεδομένο μύθο για την αιτία που προκαλεί την ανύψωση των αεροσκαφών


Πώς πετάνε τα αεροπλάνα; Πολλοί νομίζουν ότι ξέρουν την απάντηση, κάποιοι μάλιστα την έχουν διδαχθεί σε σχολές πιλότων..

Μπείτε στο Discovery! Εντυπωσιασκό βίντεο που τοποθετεί τον θεατή στο κόκπιτ του διαστημικού λεωφορείου


Το Μουσείο Αεροδιαστήματος του Σαντ Ντιέγκο δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο..

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ Σύγκρουση πλοίων στην Πάτρα

Δύο πλοία συγκρούστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο νέο λιμάνι της Πάτρας, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Από την σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί..

Ο ταλαντούχος κ. Αλεξάντερ Πέιν Οι ταινίες της εβδομάδας

Οχτώ χρόνια μετά το «Πλαγίως», ο Ελληνοαμερικάνος επιστρέφει με μια υπέροχη ταινία που επισκιάζει με ευκολία τον ανταγωνισμό..

Ενώ οι κριτικοί υποκλίνονται στον μεγάλο σκηνοθέτη... "Δεν έτρεχα, ήταν σκοτεινά, είδα μια σκιά, δεν πρόλαβα..."

Συγκίνηση συνεχίζει να προκαλεί ο θάνατος του σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου σε τροχαίο το βράδυ στη Δραπετσώνα, όπου βρισκόταν για γύρισμα ταινίας του..

18 ετών και λανσάρει δική της σειρά εσωρούχων Zahia Dehar: Από call girl στον κόσμο της μόδας

Στροφή στη υψηλή ραπτική κάνει η Zahia Dehar..

Μερικές ακόμη «καυτές» πόζες από την Kate Upton

Έγινε γνωστή για τις σέξι και χυμώδεις της καμπύλες, το περιοδικό «Esquire» την ψήφισε ως «Γυναίκα του Καλοκαιριού» και γι’αυτό το λόγο, λοιπόν, η19χρονη Kate Upton δε σταματά να μας δείχνει τα κάλλη της..

Ψηφίστε τους καλύτερους ALL STAR GAME

Η «κάλπη» για την επιλογή των κορυφαίων παικτών και προπονητών για το 20o ALL STAR GAME, το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις της..

LIVE: Γαλατά - Θρύλος

Τέτοια ματς θέλουν παίκτες με καρύδια, που να το λέει η ψυχή τους και να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα πάνω στο παρκέ..

«Το μικρόφωνο είναι σαν το μαχαίρι» Γιατί ο Αντώνης Ρέμος φοβάται τους δημοσιογράφους;

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Μακιγιαρισμένοι φόβοι», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ άλλων επωνύμων, ο Αντώνης Ρέμος..

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη για τον γνωστό τραγουδιστή Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος βρισκόταν σε παράνομο καζίνο στη περιοχή του Μουσείου, που λειτουργούσε μέσα σε κατάστημα Ίντερνετ καφέ..

Σέξι καμπύλες Το «καυτό» μπούστο της Salma Hayek

Έχει καμπύλες και τις δείχνει η Salma Hayek, που κάθε της εμφάνιση είναι πιο σέξι από την άλλη..

Brad Pitt: Η περίοδος που κάπνιζα μανιωδώς μαριχουάνα

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις, ο Brad Pitt μιλάει στο περιοδικό «Hollywood Reporter» για την περίοδο που ήταν..

Για τη γιορτή των ερωτευμένων Ερωτική και σέξι η Luisana Lopilato

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και σύζυγος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Michael Buble..

Σεμνός και ταπεινός ο διάσημος ποδοσφαιριστής David Beckham: Ποτέ δεν ήθελα να γίνω διάσημος

Ο David Beckham ποζάρει για το εξώφυλλο του βρετανικού «Men’s Health» και παρά την..

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους ημιτελικούς του ισπανικού κυπέλλου

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του ισπανικού κυπέλλου, με το 2-2 στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Ρεάλ. Στο πρώτο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 2-1..

Βαρύ επικοινωνιακό σφάλμα του Μιτ Ρόμνι Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών αποπειράθηκε να αποκρύψει τη φορολογική του δήλωση

Σε βαρύ, δυνητικά ίσως και μοιραίο, επικοινωνιακό σφάλμα περιέπεσε, εκτιμούν πολλοί αμερικανοί αναλυτές, ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μιτ Ρόμνι, καθυστερώντας να..

Καθηγητής προς κατοίκους του Χονγκ Κονγκ: Είστε σκυλιά βρετανών ιμπεριαλιστών Σάλος από τους χαρακτηρισμούς του κινέζου πανεπιστημιακού

Καθηγητής κορυφαίου πανεπιστημίου της Κίνας προκάλεσε σάλο στο Χονγκ Κονγκ όταν αποκάλεσε δημοσίως του..