Νάουσα: Γονείς είπαν «όχι» σε δωρεά πετρελαίου του Σόρος

Παρά το γεγονός ότι τα σχολεία της περιοχής κινδυνεύουν να μείνουν και πάλι χωρίς θέρμανση - Η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους, υποστηρίζουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων - Τι λέει ο δήμαρχος
Την απόφαση να μην δεχτεί το πετρέλαιο θέρμανσης, που προέρχεται από δωρεά του ιδρύματος του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος,

BMW i3- Η γνωριμία με το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της BMW αποδείχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη

Μεγάλη εμπειρία συμβίωσης με ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουμε και, για να είμαι ειλικρινείς, ταξίδια όπως το τελευταίο στο Άμστερνταμ για την πρώτη γνωριμία με το BMW i3, σε κάνουν να νιώθεις έως και άσχημα.

Δώδεκα άγνωστες ηχογραφήσεις του αξεπέραστου Johnny Cash

Η μαγική φωνή του μεγάλου Αμερικανού καλλιτέχνη σε νέο άλμπουμ με δώδεκα ανέκδοτα κομμάτια

Σινεμά- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς (Φωτό+Βίντεο)

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου
Στον πυρετό της κούρσας των Όσκαρ, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ψήφισε τις 10 καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της φετινής χρονιάς. Οι ταινίες που κατέκτησαν μία θέση στη δεκάδα επιλέχτηκαν -όπως αναφέρει σε ανάκοινωση του το Ινστιτούτο- επειδή «θεωρήθηκαν.σημαντικά επιτεύγματα στην τέχνη της κινούμενης εικόνας».

Πάνω από 200.000 αιτήσεις για την πρώτη «πριβέ» αποστολή στον Άρη

Η αποστολή Mars One θα είναι έτοιμη για εκτόξευση το 2018, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει έως το 2025 το ταξίδι (χωρίς επιστροφή, αφού θα γίνουν άποικοι) των πρώτων ερασιτεχνών αστροναυτών στον «κόκκινο πλανήτη»

Facebook: Τα καλύτερα του 2013

Λίστες με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα και πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει
Το 2014 είναι προ των πυλών και μαζί με εμάς και το... Facebook κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. To δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα και πρόσωπα του 2013. Πατώντας στη διεύθυνση http://www.facebookstories.com/2013/en-en θα βρείτε την εντυπωσιακή παρουσιάση.

Φούχτελ: Καλεί τους άνεργους Έλληνες για δουλειά στη Γερμανία

Τους στόχους της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» παρουσίασε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Τους στόχους και τη σημασία της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης», μιας συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που, όπως τόνισε, «σε αυτή τη μορφή δεν έχει επιτευχθεί πουθενά στην Ευρώπη»,

Champions League: Eννέα ομάδες διεκδικούν τα 5 εισιτήρια για τους 16

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ: 1-0, Μίλαν-Άγιαξ: 0-0, Ατλ. Μαδρίτης-Πόρτο: 1-0, Αούστρια Βιέννης-Ζενίτ: 0-0, Νάπολι-Άρσεναλ:0-0, Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ: 1-1, Σάλκε-Βασιλεία και Τσέλσι- Στεάουα: 1-0
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η φάση των ομίλων του Champions League, με τα τελευταία 5 εισιτήρια για τους "16" να μοιράζονται σε 9 υποψήφιους.

ΔΕΗ: Xάος με τις επανασυνδέσεις στις άπορες οικογένειες

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι θα προχωρούσαν άμεσα οι επανασυνδέσεις σε οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ φαίνεται να ολιγωρούν,
Το απίστευτο αλαλούμ με τις (μη) επανασυνδέσεις του ρεύματος στα χιλιάδες ανήμπορα νοικοκυριά που παραμένουν στο σκοτάδι και στο έλεος του χιονιά, φέρνει στο προσκήνιο την αναλγησία των ιθυνόντων της ΔΕΗ που παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές.

Στα ιστορικά επίπεδα του 27,4% η ανεργία-Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Σεπτέμβριο

«Πρωταθλήτριες» οι περιφέρειες της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης - Άνεργος ένας στους δύο νέους ηλικίας 15-24 ετών - Οι άνεργοι φτάνουν πλέον τους 1.376.463, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός μη πληθυσµός ανέρχεται σε 3.327.859 άτοµα Στο νέο ιστορικό επίπεδο του 27,4% έφτασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Reuters- Santa gets eco friendly

Santa's workshop is one busy place these days. But St. Nick is taking time out of his Christmas preparations to take on a serious topic -- the preservation of the world's forests.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ- Στον λάκκο με τα θηρία! (vds+pics)

Η πρώτη αποστολή (πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ) εξετελέσθη. Η δεύτερη (συνέχεια στην διοργάνωση) δεν φαντάζει απλώς επικίνδυνη, αλλά και… απίθανη! Ακόμα και έτσι, όμως, ο Ολυμπιακός θέλει να απολαύσει τα δύο ματς που τον περιμένουν Φεβρουάριο και Μάρτιο. Υποψήφιοι αντίπαλοι; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και, πιθανότατα, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα. Οχι και άσχημα, έτσι;

Ιστορική χειραψία Ομπάμα - Ραούλ Κάστρο

Η χειραψία ανάμεσα στους προέδρους των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της Κούβας Ραούλ Κάστρο θα μπορούσε να σημάνει "την αρχή του τέλους των επιθέσεων των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Κούβας", αναφέρει σήμερα ένας επίσημος κουβανικός ιστότοπος δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της χειραψίας μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη σκιά του Μαντέλα η τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης

«20 χρόνια πριν ο Νέλσον Μαντέλα βρέθηκε σε αυτό το βήμα και παρέλαβε το βραβείο Νόμπελ μαζί με τον Φρεντερίκ Ντε Κλερκ. Ο νικηφόρος αγώνας του κατά του Απαρτχάιντ, το παράδειγμα της συγχώρεσης, της συμφιλίωσης και η άρνηση του μίσους και της εκδίκησης, αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ανθρωπότητας».