Ambrosio, Lima & Ana Beatriz Barros: Τα top-models στο γάμο των €5 εκατ. στη Μύκονο

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο το νησί των ανέμων έγινε ένα πάρτι με αφορμή τα γενέθλια της Λίντσεϊ Λόχαν.

Αυτό το σαββατοκύριακο η Μύκονος ετοιμάζεται να «πυρποληθεί» από την ομορφιά πολλών top models που έχουν ήδη εκτιμήσει τις ομορφιές των Κυκλάδων με αφορμή ένα γάμο που θα δώσει πρωτοσέλιδα στις κοσμικές ιστοσελίδες.

Mέσα στο γάμο των εκατομμυρίων που αποθέωσε τη Μύκονο (photo+video)

Η καλύτερη καμπάνια για ένα πολύ συγκεκριμένο τουρισμό συνέβη αυτές τις ημέρες στη νησί των Κυκλάδων που κάνει επιθετικό comeback στις κοσμικές σελίδες.
Μετά από δύο μέρες, ολοκληρώθηκαν οι γαμήλιοι εορτασμοί του γάμου της Ana Beatriz Barros Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία Karim El Chiaty στη Μύκονο.
Οι εικόνες ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς.

Πώς η Emily Ratajkowski έγινε η γυμνή Αμαζόνα του φεμινισμού σε 3 λήψεις

Το Harper’s Bazaar έδειξε ότι είναι τολμηρό φιλοξενώντας μια συνέντευξη προκλητική στην ιδέα της και εικονογραφώντας την αποκαλυπτικά, ακριβώς όπως θα ταίριαζε στο πρόσωπο αλλά και τη θεματική της.
Με την Ναόμι Γουλφ σε ρόλο συνεντευξιαστή και την Emily Ratajkowski σε αυτόν του συνεντευξιαζόμενου, ο διάλογος της συγγραφέας, δημοσιογράφου,

Το μέλλον των ταξιδιών είναι υπερηχητικό (Φωτό+Βίντεο)

Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και ο χρόνος μεταφοράς ελαχιστοποιείται. Από την αναψυχή στο χώρο εργασίας και από τη μία πόλη στην άλλη, ταξίδια που διαρκούσαν πολλές ώρες θα κρατούν μόλις λίγα λεπτά.
 Η επανάσταση στις μεταφορές έχει ξεκινήσει καθώς υπερηχητικά αεροπλάνα και τρένα με μορφή κάψουλας θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε και κατ΄επέκταση,

OpenCelluler: Ο Mark Zuckerberg φέρνει το Internet...παντού!!! [εικόνες]

Ο Mark Zuckerberg δεν θα ηρεμήσει αν δεν καταφέρει να φέρει το Internet σε όλους και έτσι παράλληλα με το αμφιλεγόμενο project Internet.org ξεκινά μια νέα προσπάθεια με το OpenCellular. Μιλάμε για μια open-source ασύρματη πλατφόρμα σχεδιασμένη να προσφέρει πρόσβαση στο Internet ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου.

H Ελληνική εταιρία Fluo μας παρουσιάζει τη νέα σειρά smartphones και tablets!!!

Σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά προϊόντων τεχνολογίας που στόχο έχει να σας συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι και να σας προσφέρει ατελείωτες ώρες επικοινωνίας και διασκέδασης. Πρόκειται για τα fluo smartphones και tablets που διακρίνονται για την άριστη σχέση ποιότητας τιμής, την ευκολία στη χρήση και τις δυνατές επιδόσεις.
Η σειρά διαθέτει συσκευές για κάθε επίπεδο χρήστη. Από το Simple & Trendy fluoM και το πολυτελές fluoX, ως το εξαιρετικά

Νέα εφαρμογή της Google...μετατρέπει τις Live εικόνες σε GIF!!! [εικόνες]

Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να μετατρέπεται τις κανονικές εικόνες σας σε GIFs εικόνες; Φαντάζομαι εντυπωσιαστήκατε και μόνο που το διαβάσατε! Αυτό το "μαγικό κόλπο" γίνεται...αλλά προς το παρών μόνο οι χρήστες των iPhones έχουν τη τύχη να το απολαύσουν.


Αν είστε χρήστης iPhone λοιπόν και χρησιμοποιείται τις Apple Live Photos του iOS, θα ψάξετε να βρείτε την εφαρμογή

Σε Virtual Reality θα μεταδοθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο κοντοζυγώνουν και τα προβλήματα είναι αρκετά. Φόβος για τον ιό Zika, εγκληματικότητα και ελλιπείς υποδομές είναι μερικά από τα θέματα που πολλοί σκέφτονται πριν να ταξιδέψουν στη Βραζιλία για τους αγώνες. Αυτοί που δε θα το κάνουν πάντως, έχουν μια εναλλακτική καθώς θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από το VR headset τους.

Διέρρευσαν renders από το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 7 [εικόνες]

..Όλοι περιμένουμε πως και πως να δούμε το νέο δημιούργημα της Samsung, όπως καλά γνωρίζουμε από προηγούμενες διαρροές, το Samsung Galaxy Note 7 πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Αυγούστου. Τώρα, ο Evan Blass μας αποκάλυψε μέσω tweet τα τρία χρώματα της νέας συσκευής. Έτσι, το Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει σε Black Onyx, Silver Titanium και Blue Coral αποχρώσεις.

Έντονο χρώμα στα μαλλιά και ανταύγειες με φυσικούς τρόπους!

Θέλετε να δώσετε λίγη ένταση στα μαλλιά σας ή να αποκτήσετε όμορφες φυσικές ανταύγειες χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε; Σας έχουμε τη λύση!
Για φυσικές ξανθιές ανταύγειες: Φτιάξτε ένα αφέψημα από χαμομήλι και χρησιμοποιήστε το σαν τελευταίο ξέβγαλμα. Χαρίζει στα μαλλιά φυσικές ξανθιές ανταύγειες.

Ο καλύτερος παιδικός χορός - Το βίντεο που έχει γίνει δημοφιλές

Αυτός είναι ο χορός μεταξύ δύο παιδιών που εδώ και τρία χρόνια που «παίζει» το βίντεο στο Youtube, κυριολεκτικά σαρώνει...
Ηδη, ξεπέρασε τα 4.122.000 προβολές. Δικαιολογημένα απόλυτα, αφού τα πιτσιρίκια δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ στο χορό.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου γράφει μουσική για τη NASA (vid)

Η NASA επέλεξε τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ως υπόκρουση σε ένα βίντεο που δημιούργησε και δείχνει τη Γη και την Σελήνη από μεγάλη απόσταση να κινούνται στο διάστημα.
Πρόκειται για συρραφή εικόνων που μετέδωσε η αποστολή Juno όταν είχε προορισμό τον Δία. 

Ο καλύτερος τρόπος για να βάζετε αντηλιακό χωρίς να λερώνετε τα χέρια σας (vid)

Στην παραλία μια από τις απαραίτηστες διαδικασίες  είναι να απλώσουμε αντηλιακό σε όλα τα εκτεθειμένα  μέρη του σώματος μας. Σίγουρα βαρετό και δύσκολο να το κάνεις μόνος σου, πιο ευχάριστο με την κατάλληλη παρέα, αλλά τρομερά πιο ενδιαφέρον αν έχεις πρόσβαση σε ένα σύστημα SnappyScreen.

Στρατιωτικό τζάκετ που παράγει ...ενέργεια και είναι made in Greece!

Ετοιμο να βγεί στην αγορά είναι στρατιωτικό πανωφόρι ενισχυμένο με ελληνική πατέντα πάνελ φωτοβολταϊκών για να παρέχει ενεργειακή ανεξαρτησία σε στρατιώτες και στελέχη του στρατού!  
 
Το ... καινοτομικό αυτό προϊόν παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, στη 13η NANOTECHNOLOGY2016.

Επτά απίθανα κόλπα για το iPhone που δεν γνωρίζετε! (φωτό)

Αρκετός κόσμος χρησιμοποιεί καθημερινά iPhone και σίγουρα δεν ξέρει όλα τα... κόλπα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πράγματα τα οποία δεν ξέρουν να κάνουν, τα οποία μπορούν εύκολα να τους λύσουν τα χέρια.
Μερικές από αυτές τις επιλογές είναι κρυμμένες στα Settings (Ρυθμίσεις), ενώ άλλες βρίσκονται μπροστά σας αλλά δεν τις βλέπετε.

Το Samsung Galaxy S7 σε έκδοση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι πρόσφατες φήμες για την ύπαρξη και άμεση κυκλοφορία του Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition φαίνεται πως επιβεβαιώνονται έπειτα από τη δημοσίευση του παρακάτω teaser βίντεο από τη Samsung Mobile Deutschland.
Το teaser μαρτυρά πως η αναμονή των ενδιαφερομένων θα είναι εξαιρετικά σύντομη -μόλις λίγες ημέρες- μάλιστα,

Ελληνίδα ανακάλυψε ότι τεράστια μαύρη τρύπα «ψεκάζει» κρύα και όχι καυτά αέρια [φωτό]

Μια ασυνήθιστη ανακάλυψη έκαναν Ευρωπαίοι και άλλοι αστρονόμοι- μεταξύ των οποίων μια Ελληνίδα- που ανακάλυψαν μια τεράστια μαύρη τρύπα στο κέντρο ενός γαλαξία σε απόσταση 70 εκατομμυρίων ετών. Η μαύρη τρύπα -όπως τα ψεκαστικά των κήπων- εκτοξεύει γύρω της «σιντριβάνια» ψυχρών πυκνών αερίων και όχι καυτού πλάσματος όπως θα περίμενε κανείς.

Φήμες ότι η Google ετοιμάζει τα δικά της έξυπνα ρολόγια

Φήμες για νέα προϊόντα της Google έχουν κυκλοφορήσει και αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google έχει στα πλάνα της να φτιάξει τα δικά της smartwatches, τα οποία θα τρέχουν Android Wear και θα έχουν ενσωματωμένο Google Assistant. Προς το παρόν οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο μοντέλα, αλλά δεν είναι καν ακόμη ξεκάθαρο

Κύτταρα καρδιάς αρουραίου δίνουν ζωή σε σαλάχι-ρομπότ

Μηχανικοί και επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα μικρό ρομποτικό σαλάχι, που έχει σώμα από ελαστικό πολυμερές, σκελετό από χρυσό και χρησιμοποιεί για την κίνησή του στο νερό ζωντανά κύτταρα από την καρδιά ενός αρουραίου! Πρόκειται για ένα ακόμη επίτευγμα στην πορεία για το «πάντρεμα» των έμβιων όντων με τις μηχανές.
Τα περίπου 200.000 κύτταρα από το μυοκάρδιο εμβρύου αρουραίου έχουν

Ανακαλύφθηκε γιγάντιος εξωπλανήτης με 3 ήλιους - Είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον Δία

Μια ομάδα ευρωπαίων και Αμερικανών αστρονόμων ανακάλυψε έναν υπερ-Δία, ένα γιγάντιο εξωπλανήτη που έχει τρία άστρα-ήλιους στον ουρανό του.
 
Ο εξωπλανήτης συμμετέχει σε ένα κοσμικό «μπαλέτο», καθώς περιφέρεται γύρω από το ένα άστρο, ενώ τα άλλα δύο με τη σειρά τους περιφέρονται γύρω από το πρώτο άστρο. Αυτό επιτρέπει στον εξωπλανήτη τη μια εποχή να έχει τριπλές ανατολές και τριπλά ηλιοβασιλέματα, ενώ την άλλη εποχή να έχει μόνο μέρα.

Βρέθηκε μετά από 73 χρόνια το υποβρύχιο «Κατσώνης» στον υγρό τάφο του στην Σκιάθο (φωτό & vid)

Εντοπίστηκε μετά από 73 χρόνια το υποβρύχιο Κατσώνης Υ1 του  Ελληνικού Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού που είχε βυθιστεί στα βόρεια της Σκιάθου από γερμανικό πλοίο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το ιστορικό υποβρύχιο, εντοπίστηκε σε βάθος 170 μέτρα από το υδρογραφικό-ωκεανογραφικό πλοίο «Ναυτίλος» που εκτελούσε σχετική επιχείρηση βόρεια της Σκιάθου από τις 4 Ιουλίου.