News Nissan:Video: Όλη η τεχνολογία του νέου Qashqai

Η δεύτερη γενιά του crossover της Nissan ενσωματώνει κορυφαία συστήματα που κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο εύκολη και ασφαλή. Από τη Μαδρίτη, όπου ταξίδεψε το C+S για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Qashqai, η Nissan αναλύει στην πράξη όλα τα τεχνολογικά βοηθήματα που φέρει το crossover της.

GP Καναδά: Νίκη έκπληξη από τον Ρικιάρντο (upd)!

Ο Αυστραλός εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα των Mercedes και πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του σ' έναν επεισοδιακό αγώνα.
Το Καναδικό GP επιβεβαίωσε τη φήμη του ήταν ακόμη μια χρονιά ένας συγκλονιστικός αγώνας με αναπάντεχη εξέλιξη. Το σβήσιμο των κόκκινων φώτων βρήκε το Ρόσμπεργκ να κρατά την 1η θέση ρισκάροντας μια επαφή με το Χάμιλτον.

Μουντιάλ: «Περιπέτεια» με την άφιξη της Εθνικής στη Βραζιλία (Φωτό+Βίντεο) -Μουντιάλ 2014: Έφτασε στη Βραζιλία η Ελλάδα.


Μουντιάλ: «Περιπέτεια» με την άφιξη της Εθνικής στη Βραζιλία

Άνοιξε ο δρόμος για την κίνηση των ΙΧ με φυσικό αέριο

Με την αύξηση της προσφοράς, αναμένεται ταχύτατη πτώση και της τιμής μετατροπής, η οποία αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται ακόμη και στις 3.000-5.000 ευρώ
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη μετατροπή των αυτοκινήτων από βενζινοκίνητα σε «αεριοκίνητα».

WWF Ισπανίας.Μην καταστρέψετε τις ακτές σας, όπως η Ισπανία - Πώς δεν θα γίνουν οι ελληνικές ακτές... ισπανικές

Το μήνυμα της ισπανικής WWF «μην κάνετε τις παραλίες σας με μπετόν όπως εμείς» φαίνεται ότι έπιασε τόπο - Βουλευτές και φορείς αντέδρασαν, ενώ το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει διορθωτικές κινήσεις
Αφού πάλεψαν με τα κύματα οργής μεταξύ βουλευτών, φορέων και επιστημόνων, στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται στην τελική ευθεία για την κατάρτιση του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του μήνα.