Στρατεύματα της Τουρκίας εισέβαλαν στη Συρία

Αυτοκινητοπομπή του τουρκικού στρατού συνοδεία αρκετών ελικοπτέρων εισέβαλε στη συριακή πόλη Τζαραμπλούς..

ΗΠΑ: στη Καλιφόρνια πήρε φωτιά ένα μεγάλο διυλιστήριο

Στο Richmond, πολιτεία Καλιφόρνια, σημειώθηκε πυρκαγιά σε διυλιστήριο του ομίλου Chevron.
Οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να σβήσουν την φωτιά μερικές ώρες, γεγονός το οποίο προκάλεσε μαζικές διακοπές στη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και στο κλείσιμο τεσσάρων σιδηροδρομικών σταθμών..

Δεκαοκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους εννιά μέλη της ίδιας οικογένειας, έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις στις Φιλιππίνες

Δεκαοκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους εννιά μέλη της ίδιας οικογένειας, έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις στις Φιλιππίνες, με αποτέλεσμα ο νέος προσωρινός απολογισμός να ανέρχεται πλέον συνολικά στους 68 νεκρούς, ενώ περίπου 268.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στην Μανίλα και κοντινές επαρχίες, είπαν αξιωματούχοι..

Εφτά μέλη της Εθνικής Καμερούν εξαφανίστηκαν στο Λονδίνο

Οι αθλητικοί αξιωματούχοι από το Καμερούν δηλώνουν ότι δεν ξέρουν, που βρίσκονται 7 αθλητές της ολυμπιακής εθνικής της χώρας. Όπως πιστεύεται, πέντε πυγμάχοι, ένας κολυμβητής και μια ποδοσφαιρίστρια εγκατέλειψαν την Εθνική Καμερούν,.

H Ηathaway αρέσει στον Obama

Ποιος είπε ότι ο Barack Obama είναι μόνο Πρόεδρος της Αμερικής; Είναι άνθρωπος, ενίοτε κοινός θνητός, βλέπει Batman και του αρέσει η Anne Hathaway..

Α. Καμηλά – Π. Στογιάκοβιτς: Αγόρασαν βίλα στη Γλυφάδα!

Μια τριώροφη μεζονέτα στη Γλυφάδα φαίνεται πως αγόρασαν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά, που αποφάσισαν να επιστρέψουν και να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και θα μετακομίσει στο νέο του σπίτι με τα παιδιά του, στις αρχές του  φθινοπώρου..

Χωρίς μετάλλιο τα κορίτσια της συγχρονισμένης και ο Τσολακίδης

Την όγδοη θέση στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης κατέλαβαν οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το ελληνικό δίδυμο πήρε 89.360 βαθμούς στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος και αθροιστικά με τους 89.200 βαθμούς του τεχνικού, συγκέντρωσε 178.560 βαθμούς και κατετάγη όγδοο. Το χρυσό μετάλλιο πήρε το δίδυμο της Ρωσίας, αργυρό μετάλλιο για την Ισπανία και χάλκινο για την Κίνα..

Συνεργασία Depp - Aerosmith

Ο Steven Tyler τον κάλεσε και ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp πήγε στο πάρτι, που δόθηκε μετά την συναυλία των Aerosmith στο Hollywood Bowl.
Ντυμένος περισσότερο σαν rock star παρά σαν ηθοποιός του Hollywood, o Depp "μαγνήτισε"..

Η Ελληνίδα χορεύτρια που κατέκτησε το Las Vegas! (Φωτό)

To όνομα της ειναι Σουζάνα και στα 23 της χρόνια τόλμησε να έρθει στο μαγευτικο Λας Βέγκας να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Είναι δασκάλα χορού και στο club Tao που εργάζεται γοητεύει χιλιάδες τουρίστες που σπεύδουν καθημερινά στον ναόο του χρήματος και του τζόγου να δοκιμάσει την τύχη του...

Just can’t get enough (Φωτό)

Αν οι Depeche Mode είχαν γράψει το “Just can’t get enough” σήμερα, θα ήμασταν σίγουροι ότι θα το είχαν κάνει για την Kate Upton.
Άλλα μοντέλα θα απέφευγαν να κάνουν τόσο συχνές φωτογραφήσεις, γιατί θα φοβόντουσαν ότι θα “καούν” και στο τέλος θα τις βαρεθεί ο κόσμος...

Την ακτιβιστική της πλευρά εκφράζει συχνά πυκνά τελευταία η βασίλισσα της ποπ

Την ακτιβιστική της πλευρά εκφράζει συχνά πυκνά τελευταία η βασίλισσα της ποπ η οποία έσπευσε στη Μόσχα στο πλαίσιο της περιοδείας της και ζητάει την απελευθέρωση των τριών μελών του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot που αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως 7 χρόνια για την "πανκ προσευχή" τους εναντίον του Πούτιν στον καθεδρικό ναό της ρωσικής πρωτεύουσας..

Συνέντευξη στο Marie Claire Miley Cyrus: Δεν με νοιάζει να παντρευτώ!

Η Miley Cyrus ενδιαφέρεται περισσότερο για την «υπόσχεση- δέσμευση» απέναντι στον Liam Hemsworth παρά για το γάμο. Η 19χρονη τραγουδίστρια που αρραβωνιάστηκε τον Μάιο τον ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire αποκάλυψε ότι είναι πού ευτυχισμένη αλλά δεν σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα τον αγαπημένο της...

Οι πολυτελείς διακοπές με το σύντροφό της Η Olivia Palermo στο σκάφος του Valentino

Κάνοντας μια ζωή μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια, η Olivia Palermo συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και με το παραπάνω!.

Συναγερμός στο τζετ σετ της Τουρκίας για τον γάμο της χρονιάς Οι Τούρκοι μεγιστάνες "καταλαμβάνουν" την Πύλο και το Costa Navarino

Πρώτο θέμα στα τουρκικά lifestyle μέσα ενημέρωσης είναι ο ελληνοτουρκικός γάμος μεταξύ της Εντά Πολάτ και του Δημήτρη Γκινοσάτη την 1η Σεπτεμβρίου.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk φιλοξένησε ημίωρο αφιέρωμα για την Πύλο και την Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, στην εκπομπή “Hayat Gezince Güzel” του γνωστού δημοσιογράφου Φατίχ Τουρκμένογλου...

Οι καλύτεροι προορισμοί για γυμνισμό στην Ελλάδα [εικόνες]

Εαν δεν ανήκετε στην κατηγορία των «ντροπαλών» και επιθυμείτε να νιώσετε «ένα με τη φύση», τότε οι προορισμοί που ακολουθούν είναι ιδανικοί για σας. Οι διασημότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα είανι πραγματικά πανέμορφες, ενώ ακόμα και για τους πιο ντροπαλούς, αξίζει το κόπο μία δοκιμή, αφού η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποιές είναι οι ιδανικότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα και πως μπορείτε να πάτε εκεί. Δειτε Περισσοτερα
πηγη

Μετά από τρία χρόνια σφαγής μισθών και συντάξεων… «Τα δίνει όλα» η κυβέρνηση για να τρέξουν οι αποκρατικοποιήσεις

«Ολα για όλα τα παίζει» η κυβέρνηση για ξεμπλοκάρει τουλάχιστον 10 αποκρατικοποιήσεις που έμεναν «στα χαρτιά» επί μια δεκαετία, αλλά τώρα πλέον θεωρείται επιτακτική ανάγκη «να τρέξουν». Με νομοσχέδιο-σκούπα θα «σπάνε» όλα τα ταμπού όπως η δια νόμου διακράτηση πακέτων μετοχών των ΔΕΚΟ από το δημόσιο, το «ανάχωμα» της «χρυσής μετοχής» και άλλων μέσων δια των οποίων οι κυβερνήσεις «οχυρώνονταν» για να μη κάνουν "ιδιωτικοποιήσεις" αλλά μόνο "μετοχοποιήσεις" και "μερικές αποκρατικοποιήσεις"..

Οι Ισραηλινοί γνώριζαν για την επίθεση των ισλαμιστών στο Σινά

Ισραηλινός στρατιώτης προσπερνά αιγυπτιακό στρατιωτικό όχημα που πυρπολήθηκε κοντά στη μεθόριο Αιγύπτου-Ισραήλ από ισλαμιστές κατά την επίθεση της Κυριακής. (REUTERS/Amir Cohen)
Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ είχαν πληροφορίες για επικείμενη επίθεση από την αιγυπτιακή Χερσόνησο του Σινά και, συνεπώς, ήταν σε θέση να αντικρούσουν την τελευταία επίθεση - κατά πάσα πιθανότητα - ισλαμιστών, οι οποίοι ευθύνονται για τον θάνατο 12 αιγύπτιων μεθοριακών φρουρών..

Ο ΟΠΑΠ στη μάχη για επανεκκίνηση της οικονομίας Εντονη πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η απαίτηση της τρόικας να πωληθεί με συνοπτικές διαδικασίες ο οργανισμός

Με έναν συνδυασμό «πυρών», που θα αποτελείται από «άνοιγμα» αγορών, ιδιωτικοποιήσεις, επανεκκίνηση των μεγάλων έργων, μείωση της γραφειοκρατίας και αποδέσμευση πόρων και με..

Εξερράγη ηφαίστειο στη Νέα Ζηλανδία μετά από 115 χρόνια

Ένα ηφαίστειο στη Νέα Ζηλανδία εξερράγη για πρώτη φορά από το 1897, εκτοξεύοντας κόκκινους βράχους και εξαπλώνοντας ένα νέφος στάχτης πάνω από μεγάλο μέρος του Βόρειου Νησιού..