Έγινε έρευνα για το πόσοι κάνουν σεξ στο γυμναστήριο. Τα στοιχεία θα σας εντυπωσιάσουν

Εντάξει, κι αυτό γυμναστική είναι αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνετε γυμναστήριο για να την απολαύσετε. Υπάρχουν όμως άνθρωποι συνδυάζουν και τα δύο. Και είναι πολλοί!
Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα για το πόσοι κάνουν σεξ στο γυμναστήριο στην Βρετανία. Το ποσοστό φτάνει στο 25%.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το καλύτερο σώμα στον πλανήτη και αυτή είναι απόδειξη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το καλύτερο σώμα στον πλανήτη και αυτή είναι απόδειξη.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το περιοδικό GQ, το οποίο έχει αφιερώσει το τελευταίο του τεύχος αποκλειστικά στη γυμναστική, στα καλοσχηματισμένα σώματα και στο πώς τα αποκτήσετε. Για αυτό άλλωστε ονομάζεται «Body Issue».

Αυτά είναι τα ιδανικά τραγούδια για σεξ (σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου)

Υπάρχουν αυτά τα κομμάτια που ακούμε όταν ξυπνάμε το πρωί, εκείνα που τραγουδάμε όταν κάνουμε ντους, εκείνα που μας ζεσταίνουν την καρδία, εκείνα που τα ακούμε όταν είμαστε λυπημένοι και εκείνα που έχουμε μέσα στην καρδία μας γιατί μας θυμίζουν κάτι.
Εκτός αυτών όμως υπάρχουν και εκείνα που δημιουργούν ατμόσφαιρα για να κάνουμε σεξ.

Πώς το Airbnb ανέβασε το Κουκάκι στην κορυφή του κόσμου

Τοποθεσία, θέα, καθαριότητα, φροντίδα, ασφάλεια, γειτονιά... Τι αναζητούν οι ταξιδευτές του Airbnb και γιατί τους βγάζει ο δρόμος στο Κουκάκι;

Την περασμένη εβδομάδα ο παγκόσμιος κολοσσός ενοικίασης σπιτιών Airbnb δημοσιοποίησε ένα ταξιδιωτικό report με 16 γειτονιές του κόσμου που αξίζει να επισκεφθείς μέσα στο 2016, γειτονιές που παρουσίασαν εντυπωσιακή αύξηση στις κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας τη διετία 2014-2015. Στο νούμερο 5 της λίστας, φιγουράρει το Κουκάκι, με 800%