ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ την Ημερησια.

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας
Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά η ελληνική κοινωνία, έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Υπογράμμισε ωστόσο,

Θρήνος και σοκ στη Βενεζουέλα για το θάνατο του Τσάβες


Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι της Βενεζουέλας ότι ο πρόεδρος Ούγκο Τσάβες είναι νεκρός.
Με δάκρυα στα μάτια, σοκαρισμένοι οι πολίτες εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους.
“Ράγισε η καρδιά μου. Ο Τσάβες πήρε ένα τμήμα της”, λέει μια γυναίκα.

Βόμβα. Παραιτήθηκαν Γ. Μέργος και Τ. Αθανασόπουλος

Την παραίτησή τους υπέβαλαν πριν από λίγο στον Γ. Στουρνάρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Μέργος και ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος. Στη θέση του πρώτου θα πάει η στενή συνεργάτης του υπουργού Χριστίνα Παπακωνσταντίνου ενώ ακόμη δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης του κ. Αθανασόπουλου.

Σύγκρουση αεροπλάνων στο JFK της Νέας Υόρκης

Αναστάτωση επικράτησε το Σάββατο στο Διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν κατά την τροχοδρόμηση στον αεροδιάδρομο,

Toyota GT 86- Video-picture

Πολυαναμενόμενη,εμφάνιση της Toyota συμπαγές 2 +2 σπορ αυτοκίνητο, το GT 86, έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο τις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012.
Με πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2012, η Toyota GT 86 είναι μια εντελώς

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων εν κινήσει


Οι τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πέφτουν σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Καθώς οι εταιρίες παράγουν όλο και περισσότερα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η φόρτισή τους είναι πλέον ένα πολύ κομβικό ζήτημα. Ο φόβος όμως των καταναλωτών είναι μήπως μείνουν από ενέργεια στο δρόμο, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε σταθμούς επαναφόρτισης.