Τα πιο ακριβά πούρα του κόσμου Μάθε ποια είναι τα 5 κορυφαία και περιζήτητα πούρα παγκοσμίως

Η απόλαυση ενός πούρου για όσους ξέρουν να την εκτιμούν αποτελεί συνήθως μια ιεροτελεστική διαδικασία. Συνοδευόμενο από ένα malt ουίσκι ή ένα παλαιωμένο κονιάκ, είναι αρκετό για να σου χαρίσει στιγμές, από τις λίγες, που δίνουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για ακριβό χόμπι, καθώς οι πιο ποιοτικές και φίνες επιλογές έχουν και το αντίστοιχο κόστος.
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
Γι’ αυτό είθισται να αποτελεί «προνόμιο» των λίγων.

Η Ιρίνα Σάικ κατεβάζει το μαγιό της και αναστατώνει Η γυναίκα που ξέρει πώς να «χτίζει» το μύθο της

Γυναίκες και άντρες υποκλίνονται μπροστά της, μένοντας εκστασιασμένοι από την απερίγραπτη ομορφιά της. Η Ρωσίδα που μοιάζει να ξεπήδησε από κάποιο πίνακας ζωγραφικής, ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη μόνο και μόνο για να μας μεταφέρει σε ονειρικούς προορισμούς μόνο κοιτώντας την!
Το Sports Illustrated μας παρουσιάζει αυτό το μαγικό πλάσμα, το οποίο φορά μαγιό παίζοντας αυθάδικα με αυτό. Σε κάποιο καρέ μάλιστα, «παίζει» και με τη… σωματική ακεραιότητά μας καθώς κατεβάζει, με ολίγη πονηράδα, το κάτω μέρος του μαγιό.

Γιατί ήταν παράφωνη η Adele στα Grammy Τι έγραψε η ίδια στο twitter

Τουλάχιστον απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Adele στα Grammy, καθώς εντοπίστηκαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα που έφεραν και την ίδια σε φανερή αμηχανία.
Μάλιστα η ίδια έγραψε στο Twitter: «Τα μικρόφωνα από το πιάνο έπεσαν στα πλήκτρα και ακούστηκε αυτός ο ήχος...Συμβαίνουν και ατυχίες».

Η Κολομβία στα καλύτερά της Το μοντέλο Daniela Lopez Osorio ξετρελαίνει τους θαυμαστές της

Τι παράγει η Κολομβία;
Πολλά και διάφορα αλλά και μοντέλα όπως η Daniela Lopez Osorio η οποία καταφέρνει και κάνει χρήστες και αναγνώστες να αναστενάζουν στο κοίταγμά της!
Το πανέμορφο κορίτσι, φέρνει, σαφώς, έναν αέρα ανανέωσης στα social media και στο χώρο του μόντελινγκ…

Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram Ένα εκατομμύριο θαυμαστές χειροκροτούν

Ξετρελαμένο είναι το ανδρικό κοινό με την ξανθιά καλλονή Carly Lauren. Ο λογαριασμός της στο Instagram πιο καυτός και από τη λάβα με το πληθωρικό κορμί της και τα ξανθά μαλλιά της να γίνονται λατρεία στο διαδίκτυο.
Η καριέρα της εκτινάχθηκε το 2013 όταν αναδείχθηκε Playmate του Οκτωβρίου, και έκτοτε 1,1 εκατ. followers επισκέπτονται καθημερινά τον λογαριασμό της για να απολαύσουν τα θαυμάσια προσόντα της.

Η Μαντόνα αναπολεί τα χρόνια της αθωότητας Η βασίλισσα της ποπ παλεύει για να ξανακερδίσει τον γιο της

Βασίλισσα είναι ότι θέλει κάνει. Η Μαντόνα, αναπολεί τις ημέρες τις αθωότητας προκειμένου να ξανακερδίσει το γιο της, Ρόκο. Έτσι η Μαντόνα μοιράστηκε στα social media μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με τα τρία της παιδιά, την Λούρδη, τον Ρόκο και τον Ντέιβιντ.
«Ημέρες της αθωότητας. Στο Μαλάουι. Πώς να ξεχάσω αυτές τις στιγμές», έγραψε η 57χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram, μαζί με μία φατσούλα emoji που προσεύχεται.

Σπίλμπεργκ: Εξεπλάγην με τον αποκλεισμό ορισμένων από τα Όσκαρ

Θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τα «λευκά» Όσκαρ, πήρε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ένα από τα πιο σεβαστά και ισχυρά μέλη της κοινότητας του Χόλιγουντ, μιλώντας στο Hollywood Reporter εξέφρασε την« έκπληξη» του για το γεγονός ότι το

Το πολλά υποσχόμενο νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία Δείτε τις φωτογραφίες της Alina Priemskaya

Μία σέξι πινελιά στην καθημερινότητα είναι η νεαρή Ρωσίδα Alina Priemskaya.
Το μελαχρινό μοντέλο φορά εσώρουχα και φωτογραφίζεται στο Instagram προκαλώντας… ντελίριο στους θαυμαστές της.

Όλα όσα έγιναν στα βραβεία Grammy σε φωτογραφίες Τεχνικά προβλήματα κάλυψαν την εμφάνιση της Αντέλ

Τίποτα δεν έλειψε από την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy.
Την εκδήλωση της απονομής άνοιξε η Τέιλορ Σουίφτ, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια η οποία τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της, Out of the Woods. Η νεαρή τραγουδίστρια αποθεώθηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την εμφάνισή της.
Σειρά πήρε η Lady Gaga η οποία εμφανίστηκε ως David Bowie.

Φάιμαν κατά Βίζεγκραντ: Καθαρός κυνισμός οι αποφάσεις της

O ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν χαρακτήρισε ως «καθαρό κυνισμό» τις αποφάσεις της χθεσινής συνόδου των τεσσάρων χωρών της αποκαλούμενης «Ομάδας του Βίζεγκραντ» (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία) στην Πράγα, για την ανακοπή της προσφυγικής ροής με την περιχαράκωση της Διαδρομής των Βαλκανίων, ακόμη και με κλείσιμο των συνόρων της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας προς την Ελλάδα.

Ζουγανέλης για Μούσχουρη: "Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής για να καρπωθεί το όφελος"

Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Ζουγανέλης με τις δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη σε γερμανικό περιοδικό που είπε, ότι οι Έλληνες έχουμε ανάγκη την Ευρώπη και όχι το αντίστροφο και ότι είναι πολύ θυμωμένη μαζί μας.
Ο γνωστός ηθοποιός εξαγριώθηκε με την διεθνούς φήμης κι ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια και την «άδειασε» κάνοντας αυστηρή επίθεση εναντίον της και λέγοντας:
"Δεν ντρέπεται λιγάκι η Νανά Μούσχουρη;

Θυμάστε την Task Force που θα βοηθούσε την Ελλάδα; Δεν το έκανε. Γιατί κρίθηκε μεταξεταστέος ο Ράιχενμπαχ από την ΕΕ

Αδυναμίες και αναποτελεσματικότητα χαρακτήρισαν τη λειτουργία της Task Force στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δημοσιεύτηκε σήμερα, Τρίτη. H Task Force συστάθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2011 με στόχο να παράσχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και η λειτουργία της σταμάτησε το 2015, όταν αντικαταστάθηκε από την Υπηρεσία Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μια "θαυμάσια" ιδιωτικοποίση .. που όλοι θέλουν .. να ξεχάσουμε - ΟVER!!

Πριν 5 χρόνια οι περισσότεροι Έλληνες αισθάνονταν ανακούφιση που έκλεινε ο εθνικός αερομεταφορέας. 
 Πίστεψαν τον Χατζηδάκη που έλεγε ότι με τα χρήματα που θα εξοικονομούσε το δημόσιο από το κλείσιμο της Ολυμπιακής θα έκτιζε κάθε μήνα από ένα νοσοκομείο και δεν θυμάμαι πόσα σχολεία. 
 Το τέλος του μονοπωλίου του εθνικού αερομεταφορέα θα βοηθούσε τον ελεύθερο ανταγωνισμό στις αερομεταφορές που με την σειρά του θα

Έκθεση-σοκ Αργεντινών γιατρών: Εντομοκτόνο της Μοσάντο ευθύνεται για την επιδημία μικροεγκεφαλίας, "αθώος" ο Ζίκα

Αργεντινοί και Βραζιλιάνοι γιατροί αμφισβητούν τους ισχυρισμούς ότι η έξαρση των περιστατικών μικροεγκεφαλίας σε νεογέννητα στη Λατινική Αμερική οφείλεται στον ιό Ζίκα. Υποδεικνύουν δε ως υπεύθυνο ένα εντομοκτόνο που παράγει συνεργάτης της γνωστής πολυεθνικής Monsanto, που χρησιμοποιείται για την προστασία από τον δάγκειο πυρετό.