Deutsche Welle: Η Ελλάδα, σπαρτιάτικα, στην κορυφή της ΕΕ- - «Γιατί πετά 50 εκατομ. ευρώ»;

Με αμφισβήτηση για το κατά πόσο η υπερχρεωμένη Ελλάδα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ευρωπαϊκές προκλήσεις ξεκινά σε λίγες μέρες η ελληνική προεδρία. Οι στόχοι φιλόδοξοι, αλλά και ο άθλος «ηράκλειος». Σε λίγες μέρες η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία στην ΕΕ. Ειδησεογραφικά πρακτορεία και σχολιαστές του γερμανικού τύπου υπογραμμίζουν

Deutsche Welle:«Θλιμμένα Χριστούγεννα στην Ελλάδα»

Οι οδυνηρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη ζωή των Ελλήνων κυριαρχούν σε δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις επιπτώσεις της κρίσης στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.
«Για πολλούς Έλληνες οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων είναι ζοφερές»

Ελευθεροτυπία: Το Μαξίμου σε πισίνα αιθαλομίχλης-ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Μπούμερανγκ αποδείχθηκε για την κυβέρνηση η ιδέα της έκτακτης διυπουργικής σύσκεψης την ημέρα των Χριστουγέννων, αφενός για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης στον αττικό ουρανό και αφετέρου για να επιδείξει πολιτικά αντανακλαστικά.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι δεν μειώνει το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης για να μην ωφεληθούν όσοι έχουν... πισίνες σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ανάγκασε το Μαξίμου

Ελευθεροτυπία:Σταθάκης: Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει ότι έχει το δικαίωμα να κυβερνά

Σε πορεία συνεχούς απονομιμοποίησης στις συνειδήσεις των πολιτών, για τη δυνατότητά της να συνεχίσει να κυβερνά, εκτιμά ότι βρίσκεται η κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η ΝΔ δύσκολα θα μπορέσει να αντιστρέψει το πολιτικό κλίμα. Ακόμα και αν πετύχει μία ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος ή σε κάποια άλλα θέματα, πριν από τις ευρωεκλογές, αυτό θα συμβεί πολύ αργά.

Ελευθεροτυπία: Αυτό που γίνεται το φετινό χειμώνα με τη θέρμανση είναι έγκλημα εκ προμελέτης.

Αυτό που γίνεται το φετινό χειμώνα με τη θέρμανση είναι έγκλημα εκ προμελέτης. Η αιθαλομίχλη από τα τζάκια και τις σόμπες, που ανάβουν οι πολίτες για να ζεσταθούν τις κρύες νύχτες, γεμίζει ασφυκτικά την ατμόσφαιρα των μεγάλων πόλεων με επικίνδυνα για την υγεία αιωρούμενα σωματίδια.

Χριστουγεννιάτικο ακροβατικό φιλί Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γουχάν, Κίνα: αυτό το φιλί έφερε στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι το έπαθλο των 15.000 γουάν (1.700 ευρώ). Ο διαγωνισμός απαιτούσε από τους ερωτευμένους να φιληθούν σε διαφορετικές στάσεις σώματος. REUTERS

euronews. no comment: Τα καλύτερα του 2013

Διαιτητές που …δέρνουν, βασιλικά βρέφη, αστυνομικοί που χορεύουν, γυμνόστηθες διαμαρτυρίες των Femen, μετεωρίτες που σκίζουν τον ουρανό.
Παρακολουθήστε ένα κοκτέιλ από τις καλύτερες στιγμές του 2013 όπως τις είδαμε στο no comment, το πρόγραμμα – υπογραφή του euronews.

Νέες παραιτήσεις βουλευτών από το κόμμα του Ερντογάν-Ρελάνς με κυβέρνηση πραιτοριανών - Πτώση στο Χρηματιστήριο

Μετά τις απομακρύνσεις δικαστών και αστυνομικών, στην πειθαρχική επιτροπή του με αίτημα την αποπομπή τους παραπέμπονται και τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του πρωθυπουργου Ερντογάν για το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει προκαλέσει θύελλα και κλυδωνισμούς στην τουρκική κυβέρνηση. Δεν θα αναμειχθούμε σε πολιτικές διαμάχες, λέει ο στρατός. Ηχηρά ονόματα στις προσαγωγές που δεν έγιναν.

Ανταρκτική: Κινεζικό παγοθραυστικό σπεύδει να απεγκλωβίσει από τους πάγους το ρωσικό σκάφος

Το παγοθραυστικό θα προσπαθήσει να ανοίξει διάδρομο μέσα από τους πάγους ώστε το Academic Shokalskiy, με 74 επιβαίνοντες, να κατορθώσει να βγει στην ανοικτή θάλασσα
Το κινεζικό παγοθραυστικό Snow Dragon κατευθύνεται προς το ρωσικό ερευνητικό σκάφος που έχει παγιδευθεί εδώ και τέσσερις ημέρες στους πάγους της Ανατολικής Ανταρκτικής.

euronews: Ελλάδα: Η νέα γενιά αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της ανεργίας - reporter

Αποτελεί τη σημαντικότερη συνέπεια της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, η ανεργία των νέων έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η ανεργία στις ηλικίες μέχρι 24 ετών ξεπερνάει το 60%.

The White House:President Obama Speaks to Troops at Marine Corps Base Hawaii

On Christmas Day, President Obama visits service members and military
families at Marine Corps Base Hawaii, and thanks them for their dedication
and sacrifices. December 25, 2013.

Red Bull:Sheckler Sessions - Streets on Fire - Ep 10 FINALE

Ryan Sheckler meets up with Pat Duffy, Trevor McClung, and Tyler Hendley to skate a couple spots in his hometown of San Clemente. After a successful session in the streets, Ryan introduces an edit of The Best of Season 2 Street Skating to conclude Season 2. Thanks for watching!
Experience the world of Red Bull like you have never seen it before. With the best action sports clips on the web and YouTube exclusive series, prepare for your "stoke factor" to be at an all time high.

NBACalifornia:Blake Griffin Goes Off the Glass for EPIC Slam | Clippers vs Blazers | December 26, 2013 | NBA 2013

NBA Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers NBA Regular Season 2013 2014 12/26/2013 26/12/2013 Thursday 26 26th December 2013 First Half Full Highlights Game Recap 720p HD HQ TNT ESPN NBA TV NBA League Pass

EUROLEAGUE BASKETBALL: 2013-2014 Regular Season Highlights

Highlights: Stelmet Zielona Gora-Olympiacos Piraeus

Break Video:Best Fails of 2013

Break's best fails of 2013 put together in one fail compilation video for your viewing pleasure.

Αναβάλλεται η συναυλία των Στρατή-Ματιάμπα στο «Μύλο των Ξωτικών»

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου συναυλία του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα στο «Μύλο των Ξωτικών» αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που προβλέπεται ότι θα υπάρχουν.

ΕΜY: Η κακοκαιρία της Ευρώπης χτυπά τώρα την Ελλάδα

Αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Άνεμοι 8 μποφόρ στο Αιγαίο - Μικρή βελτίωση από την Κυριακή
Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη βόρεια Ευρώπη τις προηγούμενες ημέρες, έφτασε και στην Ελλάδα.