Η ωραία της οικογένειας των Καρντάσιαν Η Κένταλ Τζένερ είναι χάρμα οφθαλμών - Δείτε τις φωτογραφίες

Είναι πετυχημένο και ακριβοπληρωμένο μοντέλο, από τις ωραιότερες της γενιάς της και σίγουρα η ωραία της οικογένειας των Καρντάσιαν. Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ, στην οποία αρέσει η πρόκληση, όπως άλλωστε σε όλα τα μέλη της διάσημης οικογένειας.
Η προτελευταία από τις αδελφές πρωταγωνιστεί συχνά στα εξώφυλλα των tabloids, με αφορμή την προσωπική της ζωή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτήσεις της στο Instagram έχουν διχάσει τους χρήστες τους διαδικτύου.
Αν και η αλήθεια είναι ότι η Κένταλ δεν προκαλεί τόσο, όσο οι μεγαλύτερες αδελφές της. Επίσης, δε διαθέτει τις πληθωρικές τους καμπύλες. Αντίθετα, είναι χηλή, έχει ένα καλλίγραμμο κορμί και φυσική ομορφιά, χωρίς να έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση.

Το μοντέλο που έκανε τους Έλληνες να την ψάχνουν σαν… τρελοί

Φέτος, είναι η χρονιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο, που κατέκτησε το 2011 τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» και κατόπιν της «Miss Universe», κάνοντας στη συνέχεια μία λαμπρή διεθνή καριέρα.
Και αν στην Ελλάδα δεν την γνώριζαν πολλοί, η συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model στη θέση του κριτή, έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να την ψάξουν και να μάθουν όσα περισσότερα για την εντυπωσιακή μελαχρινή Ηλιάνα, από την Πάτρα. Έτσι, στα επίσημα στοιχεία της Google, οι Έλληνες στην κατηγορία των «celebrities» έψαξαν περισσότερο την Παπαγεωργίου.

Η Ιωάννα Μπέλλα και η εμφάνιση με μαγιό στα προκριματικά του «Miss Universe» vds.

Η Ιωάννα Μπέλλα έκανε την εμφάνισή της με μαγιό στα προκριματικά του διαγωνισμού «Miss Universe». Συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαζί με άλλες 96 κοπέλες, απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν στις 17 Δεκεμβρίου, το στέμμα.

Η δίμετρη καλλονή από τη Βραζιλία Δείτε τις φωτογραφίες της Sofia Resing

Δεν θα μπορούσε η Sofia Resing να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τις Βραζιλιάνες να είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες. Το μοντέλο με το δίμετρο και καλλίγραμμο κορμί της είναι ψηλά στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού, αλλά και των χρηστών του διαδικτύου.
Και πώς να μην είναι, αφού η Sofia Resing φροντίζει να χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους, τις πιο καυτές πόζες. Η αδυναμία της για τα σέξι μπικίνι και εσώρουχα είναι εμφανής, μιας και στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρει μόνο με αυτά.
Και μοιράζει απλόχερα «εγκεφαλικά», αφού οι διαστάσεις της είναι εντυπωσιακές. Η Sofia Resing δηλώνει και δεινή σέρφερ, που της αρέσει να δαμάζει τα κύματα.

Η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τη φωτογραφία της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Την δική της απάντηση δίνει η Ιωάννα Τούνη σε όσους την σχολίασαν αρνητικά, όταν, πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, με τα πόδια ανοιχτά. Η Ιωάννα Τούνη με νέα ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύει την απάντησή της με μία φωτογραφία στην οποία έχε γίνει photoshop και αντί για τα γυμνά της πόδια φαίνεται να φορά τζιν τονίζοντας: «Καλύτερα τώρα;».
Η ίδια επισημαίνει, στην ανάρτησή της, πως ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν την σοκάρουν και την προβληματίζουν και πως ένιωσε οργή με κάποια σχόλια όπως «γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος» ή «πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο»,

Σάλος με το βίντεο της «Μις Αμερικής» στο διαγωνισμό για την «Μις Υφήλιος»

Και ξαφνικά, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού για τη «Μις Υφήλιο», που διεξάγεται, φέτος στην Ταϊλάνδη, ξέσπασε ένα σκάνδαλο με κεντρική πρωταγωνίστρια την «Μις Αμερική», που γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Η Sarah Rose Summers σε ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, είναι μαζί με τις «Μις Κολομβία», Valeria Morales και «Μις Αυστραλία», Francesca Hung και κοροϊδεύουν άλλες διαγωνιζόμενες, που δεν μιλούν καλά Αγγλικά. Μάλιστα, η 24χρονη Αμερικανίδα είναι εκείνη που κάνει τα περισσότερα σχόλια στο βίντεο, προκαλώντας την οργή των χρηστών.

Με Κριστίνα Αγκιλέρα θα αλλάξουν χρόνο στη Νέα Υόρκη

Η Κριστίνα Αγκιλέρα θα τραγουδήσει ζωντανά τα λεπτά πριν από την κάθοδο της κρυστάλλινης μπάλας που συμβολίζει την αλλαγή έτους στην Times Square της Νέας Υόρκης.
Η εταιρεία Dick Clark Productions ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Αγκιλέρα θα συμμετάσχει μαζί με τους Bastille, Dan and Shay και New Kids On The Block στον καθιερωμένο εορτασμό για την έλευση του Νέου Έτους και στην αντίστροφη μέτρηση που μεταδίδονται ζωντανά ως τηλεοπτικό σόου «Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest” που προβάλλεται από το ABC.

Η Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» το Greece’s Next Top Model Κατηγορεί την παραγωγή για μοντάζ

Η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν ένα από τα τρία επίλεκτα μέλη της «τριάδας της φωτιάς». Μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και την Εύη Ιωαννίδου είχαν δημιουργήσει μία «κλίκα», που ο κόσμος λάτρευε να μισεί.
Μέσα στο παιγνίδι, η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε όπως και διάφορες ατάκες των τριών κοριτσιών.
Αυτό είχε συμβεί και με τη Μικαέλα, όταν σε μία φωτογράφηση -και χωρίς να ρωτηθεί από τη Βίκυ Καγιά- είχε πει: «Ο φωτογράφος είπε ότι είμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα από εμένα».

Η παρουσιάστρια με το γατίσιο βλέμμα Δείτε τις φωτογραφίες της Pamela Camassa

Το έντονο, γατίσιο βλέμμα της είναι, χωρίς αμφιβολία, το δυνατό της σημείο. Η Pamela Camassa καταφέρνει να μαγνητίζει το κοινό, ενώ θεωρείται από τις ωραιότεες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ιταλική τηλεόραση.
Και αν σκεφτούμε ότι στη γειτονική χώρα, τα δροσερά κορίτσια στην τηλεόραση είναι πολλά, τότε για την Pamela Camassa, αυτή είναι μία διάκριση!

Η παρουσιάστρια και μοντέλο διαθέτει, όμως, κι ένα καλλίγραμμο κορμί και υπέροχο χαμόγελο.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς ανακοίνωσε ότι «έκοψε το ποτό» Εκτός από καμιά μπίρα πού και πού…

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο των υπερβολών, των ναρκωτικών, του σεξ και το ροκ-εντ-ρολ, ανακοίνωσε ότι έκοψε το αλκοόλ. Ή «περίπου».
«Ήταν καιρός να σταματήσω», εξήγησε ο 74χρονος μουσικός, που είναι γνωστό ότι λατρεύει το ουίσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone.
Πάντως, ο φίλος και συνάδελφός του Ρόνι Γουντ, που και ο ίδιος σταμάτησε να πίνει αλκοόλ από το 2010,

Το πληθωρικό μοντέλο που τρελαίνει το ανδρικό κοινό Δείτε τις φωτογραφίες της Sofia Jamora

Διαθέτει πλούσιες καμπύλες, τις οποίες ξέρει καλά πώς να αναδεικνύει και να αναστατώνει το ανδρικό κοινό. Ο λόγος για τη Sofia Jamora, το μοντέλο από την Καλιφόρνια, που μέσα σε μικρό διάστημα έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.
Η 20χρονη Sofia με την τσαχπινιά, τη φρεσκάδα και το νάζι κάνει τη διαφορά. Τη διαφορά, όμως, κάνουν και οι φωτογραφίες που ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram και οι περισσότερες είναι με μικροσκοπικά μπικίνι, που «χάνονται» στις πληθωρικές της καμπύλες.

Με σέξι σκίσιμο και μπούστο «όνειρο» η Τζένιφερ Λόπεζ

Με φόρεμα που κόβει την ανάσα εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στη Νέα Υόρκη. Η Λατίνα τραγουδίστρια έβαλε τα δυνατά της και πάλι και έκανε μία σέξι και αποκαλυπτική εμφάνιση φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα, που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της κι ένα μεγάλο σκίσιμο που τόνιζε τα γυμνασμένα πόδια της.Το όλο σύνολο συνδύασε με γούνα, ψξλοτάκουνες γόβες και διακριτικά κοσμήματα.

Tο αποστεωμένο κορμί της Μπέλα Χαντίντ Τα βίντεο με το διάσημο μοντέλο που προκάλεσαν ανησυχία

Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Και από τα ωραιότερα και πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της. Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, που, όμως, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι ότι τα «αγγελάκια» της Victoria’ s Secret, αρκετές φορές έχουν σχολιαστεί για τις αδύνατες σιλουέτες τους. Αλλά αυτή τη φορά, με τη Μπέλα Χαντίντ  έχει προκληθεί σάλος για την αποστεωμένη εικόνα της σε βίντεο γνωστού περιοδικού.

Η Sonia Sarpe δε ρίχνει και πολλά πάνω της Δείτε τις φωτογραφίες

Η  Sonia Sarpe έχει γίνει γνωστή στο Instagram, για την αδυναμία της στις προκλητικές πόζες. Το μοντέλο και πρώην μπαλαρίνα από την Ισπανία ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες της, που προκαλούν.
Όσο και αν ψάξεις, θα πέσεις δύσκολα πάνω σε φωτογραφία της, όπου είναι ντυμένη. Θα τη δεις μονίμως με μικροσκοπικά και σέξι μαγιό, σε προκλητικές πόζες.
Διαθέτει πλούσιο μπούστο κι εντυπωσιακά οπίσθια, φροντίζοντας να τα αναδεικνύει. Οι φωτογραφίες της που έχουν πλημμυρίσει το λογαριασμό της στο Instagram επιτρέπουν στους άντρες θαυμαστές της να θαυμάσουν κάθε σπιθαμή του κορμιού της.

Η Chiara Biasi παίζει μεγάλη μπάλα στο Instagram

Η αλήθεια είναι ότι στις κερκίδες των ιταλικών γηπέδων θα δείτε πολλές αιθέριες παρουσίες. Και περισσότερες στις vip θέσεις, όπου βρίσκονται οι WAG’S του Καμπιονάτο.
Ανάμεσά τους είναι και η Chiara Biasi, η σέξι σύντροφος του Simone Zaza. Η εκρηκτική fashion blogger, με το ιδιαίτερο στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, κάνει τα ανδρικά βλέμματα να «κολλάνε» πάνω της.
Και αν ο σύντροφός της διαπρέπει στα γήπεδα, η μελαχρινή Ιταλίδα διαπρέπει στα social media, όπου «παίζει» μεγάλη μπάλα. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει 2,1 εκατ. followers, οι οποίοι την απολαμβάνουν συχνά σε σέξι πόζες, που φαίνεται να είναι η αδυναμία της.

Η Ιωάννα Μπέλλα με στολή «Αμαλίας» στα καλλιστεία για τη «Μις Υφήλιος»

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαζί με άλλες 96 κοπέλες, απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν στις 17 Δεκεμβρίου, το στέμμα της «Μις Υφήλιος». Και μπορεί εδώ στην Ελλάδα, ο θόρυβος από τη δήλωση της Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βία που είχε δεχτεί σε προηγούμενη σχέση της, να μην έχει κοπάσει ακόμη, όμως, το μοντέλο προσπαθεί να επικεντρωθεί στη συμμετοχή της στα παγκόσμια Καλλιστεία.

Και να αφήσει πίσω την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα, όπως η σωματική κακοποίηση. Αν και αμέσως είχε μαζέψει τη δήλωσή της.