Οι... επιστημονικές φωτογραφίες της Kate Upton για το «Sports Illustrated Swimsuit 2014»

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η Kate Upton κέρδισε τον τίτλο «Model of the Year» στα Style Awards που έγιναν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης
Εξώφυλλο του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit» τα προηγούμενα δυο χρόνια, η 22χρονη ζουμερή Kate Upton φωτογραφίζεται για άλλη μια φορά για το τεύχος του 2014 και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Οι πιο «παρθένες» φωτογραφίες της... απόλυτης Ζωγραφισμένη στα επίμαχα η σεξοβόμβα Kate Upton

Την είχατε δει ποτέ γυμνή, χωρίς ίχνος από photoshop; Δεν νομίζω...

Η εκρηκτική ξανθιά σεξοβόμβα με τα πλούσιο φυσικό στήθος και τα δίμετρα πόδια ποζάρει backstage με νάζι και έντονο ερωτισμό στο φωτογραφικό φακό, για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού, Sports Illustrated.

Καλή η Upton αλλά και η Ratajkowski δεν πάει πίσω

Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη
Από χθες έχει γίνει χαμός με το εξώφυλλο της Kate Upton (δείτε εδώ) στο Sports Illustrated 2014 Swimsuit Issue. Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη αιθέρια ύπαρξη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Δείτε τις φωτογραφίες της Nina Agdal για το Sports Illustrated

Πανέμορφη και σέξι όπως πάντα
Το φετινό Sports Illustrated Swimuit Issue φιλοξενεί στις σελίδες του, τους πόθους κάθε άντρα. Kate Upton, Emily Ratajkowski, Lily Aldridge, Chrissy Teigen φιγουράρουν στις σελίδες του μόνο με τα απαραίτητα, ήτοι ένα μπικίνι (και σε κάποιες περιπτώσεις ούτε καν αυτό) ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να λείπει η Nina Agdal, η οποία μπήκε και στο εξώφυλλο του επετειακού 50ου τεύχους μαζί με τις Lily Aldridge και Chrissy Teigen.
Δείτε τις φωτογραφίες της εδώ:

Jessa Hinton Σέξι φωτογράφηση στο «FHM» : «Είμαι bisexual από τα 13»

Από τα 13 μου ξέρω ότι είμαι bisexual. Από τους άντρες θα ήθελα να ήμουν με τον David Beckham. Εχω δει το σώμα του στις διαφημίσεις και θα ήθελα να δω πώς το χρησιμοποιεί. Από τις γυναίκες επιλέγω τη Mila Kunis. Την έχω δει γυμνή σε κάποιες σκηνές αλλά είναι διαφορετικό να τη δω να γδύνεται για εμένα

Ο Ολυμπιακός ξαναχτίζει τα σχολεία της Κεφαλονιάς -500.000 ευρώ η οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ

Δείτε συγκινητικά πλάνα από την αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξαν κάτοικοι του νησιού στην αντιπροσωπεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ - Γεωργάτος: Μεγάλη η συμβολή του Μαρινάκη, μιλάω με συγκίνηση και ως Κεφαλονίτης, ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη - Καρεμπέ: σκοπός μας είναι μέσα από τη δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά
Η υπόσχεση του Ολυμπιακού ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά, δεν έμεινε στις... προγραμματικές δηλώσεις αλλά έγινε άμεσα πράξη.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤO ΠΟΝΤΙΚΙ:Στοιχεία φωτιά στα χέρια του ΣΔΟΕ - 44 CD με εμβάσματα

«Αγχωμένη» φαίνεται τον τελευταίο καιρό η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τους φορολογικούς ελέγχους, αφού οι πιέσεις που ασκούνται και από την κοινή γνώμη στο εσωτερικό και από την αντιπολίτευση και από την τρόικα, διότι βλέπει καθυστερήσεις στην καταπολέμηση της διαφθοράς, και από παράγοντες του εξωτερικού (ΜΜΕ και αναλυτές) είναι μεγάλες, ειδικά σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση του πλούτου.

Κυβερνήσεις και ΜΚΟ μαζί σε «χορό» εκατομμυρίων τόσο επι κυβερνήσεως Καραμανλή όσο και επι της κυβέρνησης Παπανδρέου

Δείτε τη λίστα με τις 707 ΜΚΟ που έλαβαν 40 εκατ. ευρώ την περίοδο 2006 – 2007 για την δημιουργία 1.826 θέσεων εργασίας
Αδιαφανής και σφιχτός εναγκαλισμός μεταξύ των κυβερνήσεων και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) εν μέσω εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ προκύπτει από τις απροσδόκητες δικαστικές εξελίξεις που πυροδότησε η υπόθεση με τα 9 εκατ. ευρώ που έλαβε το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης.

Μουσική, χορός και πολύ φαγητό είναι η «συνταγή» της Τσικνοπέμπτης Πού θα τσικνίσουμε φέτος;

Στη Βαρβάκειο στις 11:00 οι κρεοπώλες θα προσφέρουν ενάμιση τόνο κρέας και ο δήμος Αθηναίων θα προσφέρει κρασί - Δείτε όλες τις εκδηλώσεις για σήμερα αλλά και μοναδικές προτάσεις
Οι τρεις εβδομάδες των Αποκριών ονομάζονται κατά χρονική σειρά Προφωνή, Κρεατινή και της Τυροφάγου.

Στο μέσο της Κρεατινής εβδομάδας βρίσκεται η Τσικνοπέμπτη, κατά την οποία παραδοσιακά καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα κρέατος, ενόψει της επερχόμενης νηστείας της Σαρακοστής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ¨: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν κατά ομάδες, ζήτησαν και πήταν από τον ανακριτή Πειραιά οι 15 συλληφθέντες για το μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

ΜΙΛΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1 Μιλανέζικο «έγκλημα», μαδριλένικη «τιμωρία» (vds)

Δύο ημίχρονα, δύο διαφορετικές εικόνες και ένα λάθος που έκρινε τα πάντα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Σαν Σίρο», επικράτησε 1-0 της Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League και αγκάλιασε την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στο «Βιθέντε Καλντερόν».

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2 Το Λονδίνο είναι... Μπάγερν (vds)

Εννέα μήνες μετά την κατάκτηση του Champions League στο «Γουέμπλε , η Μπάγερν «καθάρισε» με 2-0 στο «Εμιρεϊτς» την Αρσεναλ που για περισσότερα από 50 λεπτά έπαιζε με 10 παίκτες και έκανε άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ευκαιρίες, χαμένα πέναλτι και αποβολή Σέζνι