«Γερμανία-Γαλλία απαιτούν από την Ελλάδα μέτρα που οι ίδιες δεν εφάρμοσαν ποτέ»

Παρ’ ότι ποικίλλουν, οι μέθοδοι μέσω των οποίων διάφορες χώρες κατάφεραν στο παρελθόν να βγουν από τη δίνη του υψηλού δημόσιου χρέους συνοψίζονται βασικά σε δύο, υποστηρίζει ο γνωστός Γάλλος οικονομολόγος, συγγραφέας του γνωστού οικονομικού best seller «Το κεφάλαιο στον 21ο αιώνα», Τομά Πικετί:

Ενας ουρανοξύστης χρέη,ΔΟΥ Μεγάλου Πλούτου,τεχνική εταιρεία «Μπ. Βωβός», Ανδρέας Φουστάνος,και δεκάδες γραφεία γνωστών επιχειρήσεων της χώρας.

Μικρογραφία του «διαρκούς σκανδάλου» των μεγαλοεπιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται την κρίση για να φεσώνουν το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ αποδεικνύεται η περίπτωση της αποκοπής ρεύματος που έγινε με εντολή της ΔΕΗ στο εμβληματικό κτίριο «Atrina» επί της λεωφόρου Κηφισίας, όπου στους 18 ορόφους του στεγάζονται όχι μόνο η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων και το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου, αλλά και δεκάδες γραφεία γνωστών επιχειρήσεων της χώρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ* Πέντε χρόνια από το... Καστελόριζο (Φωτό+Βίντεο)

Διπλή... γιορτή σήμερα για τον Γιώργο Παπανδρέου καθώς, πέραν της ονομαστικής του εορτής, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με διάγγελμα από το Καστελόριζο, ανακοίνωνε την είσοδο της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.
Πέντε χρόνια από το... Καστελόριζο

Πανικός στο Mega για το δελτίο ειδήσεων

Σε αδιέξοδο συνεχίζει να βρίσκεται η προσπάθεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, που είναι αναγκαία προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το κανάλι.

 Ο Φώτης Μπόμπολας δεν δέχεται να βάλει το μερίδιο που του αναλογεί. Από την άλλη, τόσο η πλευρά Ψυχάρη όσο και η πλευρά Βαρδινογιάννη (για την οποία υπάρχει σαφής ένδειξη για την επιθυμία

Ελεύθερος με εγγύηση ο 'λύκος' της Wall Street για το κραχ του 2010

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5 εκατ. στερλινών ο χρηματιστής που κατηγορείται για το ρόλο του στο "στιγμιαίο κραχ" του 2010
Δικαστήριο του Λονδίνου άφησε σήμερα ελεύθερο υπό όρους με εγγύηση τον Νάβιντερ Σινγκ Σαράο, έναν χρηματιστή που κατηγορείται από τις αμερικανικές αρχές για το ρόλο του στο "στιγμιαίο κραχ" του Μαΐου 2010 στην Wall Street, και όρισε την εγγύηση στα 5,05 εκατ.