Όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται στο Ελληνικό μέχρι τις 2 Νοεμβρίου * *“AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014”

Η έκθεση “AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014” άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Οι δημοσιογράφοι είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της έκθεσης ήδη από την προηγούμενη βραδιά. Στην ατμόσφαιρα των εγκαινίων υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

Φωνάζουν οι «νταβατζήδες»… για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες

Οι άνθρωποι που μέχρι χθες ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, σήμερα εμφανίζονται τιμητές των πάντων και δήθεν αντικειμενικοί, φανερά τρομαγμένοι από την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν. «Κρατικοδίαιτοι» εκδότες με «καμικάζι» εφημερίδες να το παίζουν τιμητές των πάντων και να μέμφονται άλλους επιχειρηματίες για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και τις πολιτικές τους προτιμήσεις.

Οριστική παύση επιβλήθηκε στον γιατρό Δημήτρη Τσαβδαρίδη

Το καλοκαίρι του 2007 ήταν το κεντρικό πρόσωπο στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη, όμως το σκάνδαλο με τα φάρμακα για καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο «Η Παναγία»
Τον εκλεκτό  του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη επί κυριαρχίας Γιωργάκη Παπανδρέου, συντονιστή νομαρχιακής επιτροπής της συμπρωτεύουσας και διευθυντή  του ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Η Παναγία»

Οι μυστικοί φάκελοι του Foreign Office για Γρίβα και ΕΟΚΑ

Οι μυστικοί φάκελοι του Foreign Office για Γρίβα και ΕΟΚΑ

Σε έξι φακέλους που καλύπτουν την περίοδο 1945- 1962, είναι συγκεντρωμένα στα Βρετανικά Αρχεία τα έγγραφα της Υπηρεσίας Ασφαλείας MI5 και της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας MI6, που αποχαρακτηρίστηκαν σήμερα και αφορούν τον Γεώργιο Γρίβα- Διγενή, ο οποίος ήταν ο στρατιωτικός ηγέτης των Ελληνοκυπρίων στον αγώνα του 1955- 59 κατά της αποικιοκρατίας.

Ferrari Sergio: Το σούπερ- αυτοκίνητο που θα οδηγούν μόνο 6 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο

Είναι γνωστό ότι η Ferrari δεν απευθύνεται στους πολλούς. Ωστόσο, τώρα  γίνεται ακόμη πιο ελιτίστικη, αφού δεν επιλέγουν οι οδηγοί το αυτοκίνητο, αλλά η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία τους οδηγούς.

Πιο στενούς δεσμούς με την Βραζιλία εύχεται ο Ομπάμα μετά την επανεκλογή Ρούσεφ

Πιο στενούς δεσμούς με την Βραζιλία εύχεται ο Ομπάμα μετά την επανεκλογή Ρούσεφ Την επανεκλεγείσα πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, συνεχάρη ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, τασσόμενος υπέρ της ενίσχυσης των σχέσεων με αυτή τη χώρα της Λατινικής Αμερικής που αποτελεί «σημαντικό εταίρο των ΗΠΑ».