Κάμαλα Χάρις για την οπλοκατοχή: Αν κάποιος παραβιάσει το σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω

 Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, μίλησε για την προθυμία της να χρησιμοποιήσει το όπλο της αν ένας εισβολέας εισέλθει στο σπίτι της .«Αν κάποιος σπάσει την πόρτα του σπιτιού μου, θα τον πυροβολήσω», είπε αστειευόμενη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκδήλωσης στο Μίσιγκαν, με οικοδέσποινα την Όπρα Γουίνφρεϊ, την Πέμπτη.

Μετά από ένα γέλιο, η υποψήφια των Δημοκρατικών συνέχισε: «Μάλλον δεν θα έπρεπε να το είχα πει, αλλά το προσωπικό μου θα το χειριστεί αργότερα».

Η μεγάλη επιστροφή της Kylie Minogue: Νέο αλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία για την αυστραλή ποπ σταρ

 Η Kylie Minogue, η θρυλική σούπερ σταρ από την Αυστραλία, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της με μια εντυπωσιακή πορεία 36 χρόνων στην ποπ μουσική. Η Minogue ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα αρχίσει τον Φεβρουάριο από την πατρίδα της, την Αυστραλία, και θα συνεχιστεί σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική.

Μετά την επιτυχία του τελευταίου της άλμπουμ, η Kylie ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, με τίτλο Tension 2, που αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου. Οι προσδοκίες των θαυμαστών της είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς η περιοδεία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη της καριέρας της την τελευταία δεκαετία.

«O μύθος γίνεται 90 ετών»: Η Σοφία Λόρεν γιορτάζει τα γενέθλιά της στη Ρώμη

 Η Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν, είδωλο του κινηματογράφου που έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ στο Χόλιγουντ, γιορτάζει απόψε (20/9) στη Ρώμη τα 90 της χρόνια, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη Γαλλίδα ηθοποιό Μπριζίτ Μπαρντό, «δύο ντίβες που επαναπροσδιόρισαν τη εικόνα της θηλυκότητας τον 20ο αιώνα», σύμφωνα με μια ιταλική εφημερίδα.

Γεννηθείσα στην Αιώνια Πόλη την 20η Σεπτεμβρίου του 1934, η αξέχαστη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μια ξεχωριστή ημέρα» (1977) θα σβήσει τα 90 κεριά της, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής γιορτής, που θα οργανωθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του ιστορικού κέντρου.

Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη και της απέσπασε 40.000 ευρώ

 Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εμπλεκόμενος σε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας στα Βραχναίικα Αχαΐας από την οποία 

οι δράστες απέσπασαν 40.000 ευρώ με το πρόσχημα της δήθεν άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση της κόρης της, ύστερα από τροχαίο ατύχημα, ένας εκ των πρωταγωνιστών απατεώνων προέκυψε πως ήταν και ο 41χρονος παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός, εξαιρετικά γνωστός στην Πάτρα.

«Λάθη και παραλείψεις» παραδέχεται η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στις 13 Ιουλίου

 Ο ασκών χρέη διευθυντή της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρόουι, παραδέχτηκε απόψε τις «αδυναμίες» που επέδειξε αυτός ο θεσμός, που είναι αρμόδιος για την προστασία των υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων, κατά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου.

Η εσωτερική έρευνα «διαπίστωσε παραλείψεις στον σχεδιασμό και την εφαρμογή των σχεδίων» εκ μέρους της Υπηρεσίας, είπε ο Ρόουι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Σημείωσε ότι μολονότι ορισμένοι πράκτορες επέδειξαν ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, άλλοι ήταν αμελείς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιβληθούν

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

 Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας αποθήκευαν και διακινούσαν κάνναβη και κοκαΐνη στη Μύκονο.

Σε αστυνομική επιχείρηση, η οποία έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες, στη Μύκονο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 48, 56 και 60 ετών, από τα οποία, τα δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση– για εγκληματική συμμορία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση,

Απίστευτες ιστορίες «πολιτικού αλαλούμ» σε υπουργείο Τουρισμού

 Πρόκειται για ένα υπουργείο που οι εκάστοτε πρωθυπουργοί τοποθετούσαν ως υπουργό ή υφυπουργό, την αφρόκρεμα των στελεχών τους, δυνατά δηλαδή ονόματα ή πρόσωπα που δεν είχαν και πολλές δυνατότητες να εκλεγούν βουλευτές, αλλά ήταν γνωστοί στο εκλογικό σώμα, καθώς και εκτός Ελλάδος.

Πολιτική ένταση για τα χαλιά του υπουργείου Τουρισμού

 Η κοφτερή κριτική των βουλευτών, η διευκρινιστική δήλωση και το αχούρι του Άδωνι.

Οι θρύλοι για ιπτάμενα χαλιά ξεκινούν από την εποχή του βασιλιά Σολομώντος,

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε ο δρόμος για Κασσελάκη – Η πρόταση Πολάκη και το ξέσπασμα Γεροβασίλη

 Καμία διαφοροποίηση στις ημερομηνίες εκλογών και στα κριτήρια υποψηφιοτήτων εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία - Η Κεντρική Επιτροπή αποφασίζει το ακριβές χρονοδιάγραμμα. Αρκούν οι 30 υπογραφές για πρόεδρος.

ΠαΣοΚ: Τι δείχνουν οι «κρυφές» μετρήσεις των επιτελείων

 Πού κρίνεται η μάχη για την αρχηγία του ΠαΣοΚ - Τα δυνατά χαρτιά και οι «μαύρες τρύπες» των υποψηφίων.

Ακόμα και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αναγκαστεί να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους.