Βρετανικός Τύπος: Υπόλογος για 12 πάρτι ο Τζόνσον – Η συγκέντρωση «Mamma mia»

 O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεσμεύτηκε να παραμείνει στο πόστο του με αφορμή μια σειρά από πάρτι, παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown στην Ντάουνινγκ Στριτ, ωστόσο οι επιθέσεις συνεχίζονται και από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Τώρα δημοσιεύστε όλο το καταραμένο» απαιτεί η Daily Mail, υποστηρίζοντας ότι η κυκλοφορία μιας «σαθρής 12 σέλιδης ενημέρωσης» , σχετικά με τα κορονοπάρτι στη Ντάουνινγκ Στρiτ, έχει εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.


Πανδημία: Αίρονται όλα τα μέτρα στη Δανία – Τέλος μάσκες, πιστοποιητικά και περιορισμοί

 Η Δανία γίνεται σήμερα η πρώτη χώρα μέλος της ΕΕ που αίρει όλους τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί για την αναχαίτιση της πανδημίας της COVID-19, στηριζόμενη στην μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού της και στην μικρότερη σοβαρότητα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του νέου κορονοϊού.

Έπειτα από μια πρώτη απόπειρα δύο μηνών μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου, οι μάσκες, τα υγειονομικά πιστοποιητικά και οι περιορισμοί στην λειτουργία των μπαρ και των εστιατορίων θα γίνουν πλέον παρελθόν στη χώρα αυτή.

«Καταπέλτης» ο Πολάκης: Πρώτη φορά προεδρεύων του ελληνικού κοινοβουλίου κλείνει τα μικρόφωνα (Video)

 Για όσα συνέβησαν στη Βουλή και τους λόγους για τους οποίους αντιπαρατέθηκε με τον Άδωνη Γεωργιάδη, αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Αθανασίου: Λογόκρινε τον Πολάκη για να μην ακουστεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis

Εκλογές ΕΣΗΕΑ: Σημαντική άνοδος της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος

 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ με τη συμμετοχή 2.636 μελών.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 4 έδρες στο επόμενο ΔΣ. Ακολουθεί η «Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος», που σημείωσε πολύ σημαντική άνοδο στο ποσοστό της και κέρδισε μία ακόμα έδρα.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η «Νέα ΕΣΗΕΑ» με μείωση στα ποσοστά της αλλά διατήρησε τις 2 έδρες, η Δημοκρατική Συνεργασία κρατά τη μία έδρα ενώ 1 έχει και η «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων».

ο Άδωνης Γεωργιάδης έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να απαθανατίσει σε βίντεο τον βουλευτή Παύλο Πολάκη για να το στείλει στον Γιάννη Κουρτάκη και παραπολιτικά...

 

.. ..

























Κυβερνητική προβοκάτσια με άρωμα… ΕΡΕ: Έκλεισαν τα μικρόφωνα για να βγάλουν τον Πολάκη… ταραξία (Photos)

 Ασύλληπτες διαστάσεις λαμβάνει η επιχείρηση λογοκρισίας που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς εν έτει 2022 επιχειρεί να φιμώσει ακόμα και τις φωνές των διαφωνούντων βουλευτών με… άρωμα ΕΡΕ του ’60.

Δείτε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Αθανασίου: Λογόκρινε τον Πολάκη για να μην ακουστεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis

Σήμερα στην ΕΡΤ το πρωί ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Μυλωνάκης της Ελληνικής Λυση.. Τον Πολάκη τόν προκάλεσε ο Κυριος Αθανασίου..

Σήμερα στην ΕΡΤ Το πρωί ήταν καλεσμένος και ο Αντώνης Μυλωνάκης της Ελληνικής Λυση και αυτός μίλησε για τον Πολάκη  είπε ότι τον Πολάκη τόν  προκάλεσε ο Αθανασίου με το που ανέβηκε στην έδρα ο Πολάκης  βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου μπορεί να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη στη Βουλή ο κύριος

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Αθανασίου: Λογόκρινε τον Πολάκη για να μην ακουστεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis

 Στερώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης των βουλευτών και στήνοντας σόου από την έδρα του πρόεδρου της Βουλής, ο Χαράλαμπος Αθανασίου φίμωσε τον Παύλο Πολάκη επειδή είχε το…θράσος να μιλήσει για το σκάνδαλο Novartis και την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη, την στιγμή που ο αμέσως προηγούμενος ομιλητής και βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Υψηλάντης, εξέφρασε την ικανοποίησή του ακριβώς για το ίδιο ζήτημα.

ΝΔ: Το ΚΙΝΑΛ ταυτίζεται με τον πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ ως «επιτήδειος ουδέτερος»

 Δριμεία κριτική στο ΚΙΝΑΛ για τη στάση που διατήρησε στο επεισόδιο που προκάλεσε χθες ο Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής, ασκεί η ΝΔ.

«Απέναντι σε ένα πρωτοφανές περιστατικό όπως το χθεσινό δεν μπορεί κανείς να κρατά ίσες αποστάσεις.

Εκλογές στην Πορτογαλία: Θρίαμβος για τους Σοσιαλιστές του Αντόνιο Κόστα -Βαριά ήττα για την κομμουνιστική Αριστερά

 Εκλογικός θρίαμβος για τους κυβερνώντες Σοσιαλιστές του Αντόνιο Κόστα, καθώς με καταμετρημένο το 95% των ψήφων, «αγκαλιάζουν» την απόλυτη πλειοψηφία στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) του πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα κέρδισε καθαρά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην

Γ. Ασμάτογλου στο Πρώτο: Η αμόλυβδη θα αγγίξει τα 2€ στα μεγάλα αστικά κέντρα-Στα 2,20€ στα νησιά (audio)

 «Η μέση τιμή σήμερα αγγίζει το 1,90€ πανελλαδικά, η οποία είναι πολύ υψηλή τιμή για την αμόλυβδη βενζίνη, όπως επίσης και για το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης το οποίο είναι κόστος ενέργειας για όλα τα παραγόμενα προϊόντα αλλά και για τις παροχές υπηρεσιών οι οποίες ανεβάζουν το κόστος και έτσι αυτός που το πληρώνει τελικά είναι ο καταναλωτής» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

Επιχείρηση ανάκτησης του φορτίου του ναυαγίου στον κόλπο της Κισσάμου – Το κόστος θα επιβαρύνει το δημόσιο

 Επείγουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο λιμάνι της Κισάμου παρουσία των τριών Υπηρεσιών που εμπλέκονται (Λιμεναρχείο, Τελωνείο, και Λιμενικό Ταμείο), καθώς και εκπροσώπων της εταιρείας ανέλκυσης, σχετικά με τα επόμενα βήματα ανάκτησης του φορτίου του ναυαγίου του φορτηγού πλοίου.