Fox News: Το Ισραήλ θα εξετάσει την «Επιλογή Σαμψών» αν απειληθεί η ύπαρξη του – Προειδοποίηση από τον Μαρκ Λεβίν (vid)

 Ο παρουσιαστής του Fox News, Μαρκ Λέβιν, θεωρεί πως το Ισραήλ θα εξετάσει ουσιαστικά την Επιλογή Samson – το σχέδιο να εκτοξεύσει όλα τα πυρηνικά του και να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, εάν απειληθεί η ύπαρξή του!

Η “Επιλογή Σαμψών” αποτελεί πρακτικά και ουσιαστικά την πεμπτουσία της υψηλής αποτρεπτικής στρατηγικής του Ισραήλ!

Το Ισραήλ διαθέτει περίπου 350-400 θερμοπυρηνικά όπλα πολλών μεγατόνων, τα οποία μπορεί εύκολα να εκτοξεύσει από στεριά, αέρα και θάλασσα, γεγονός που του δίνει μια ισχυρή δεύτερη επιλογή καίριων πληγμάτων, ακόμα και αν μεγάλο μέρος της επικράτειάς του έχει ήδη καταστραφεί…

3η στον κόσμο η ΔΕΗ Team Greece στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

 Η ελληνική ομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής, ΔΕΗ Team Greece, αναμετρήθηκε με τους κορυφαίους του κόσμου και απέσπασε την 3η θέση στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, μεταξύ 7 και 10 Οκτωβρίου στην Σιγκαπούρη

Η ελληνική ομάδα με το σχεδιασμό του ρομπότ της, το πλήρες Engineering Notebook και την έρευνά της στο Υδρογόνο και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής και οδηγήθηκε στη σημαντική διάκριση και βράβευσή της με το Zhang Heng Award for Engineering Design, ενώ ακολούθησαν και άλλες διακρίσεις.

Eμπλοκές Su-27 με Typhoon: Τα ρωσικά μαχητικά απέτρεψαν την είσοδο βρετανικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Ρωσίας Πακέτο τριών αεροσκαφών έστειλε η Βρετανία

 Η Ρωσία έστειλε σήμερα δύο μαχητικά αεροσκάφη Su-27 να αποτρέψουν την είσοδο τριών βρετανικών στρατιωτικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι τα ρωσικά μαχητικά Su-27 εστάλησαν για να αναχαιτίσουν «τρεις εναέριους στόχους» που πλησίαζαν τα σύνορα και τα ταυτοποίησαν ως ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος RC-135 και δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου Typhoon.

«Καθώς τα ρωσικά μαχητικά πλησίαζαν, τα ξένα στρατιωτικά αεροσκάφη απομακρύνθηκαν από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Ολική ρήξη: Κρεσέντο δημόσιων πολεμικών απειλών εναντίον της Ρωσίας από το Ισραήλ – “Θα πληρώσετε το τίμημα – Δεν ξεχνάμε τι κάνατε” λέει ο No 2 του Λικούντ (vid)

 Tο κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ στο Ισραήλ, Αμίρ Ουάιτμαν, – κατά πολλούς το Νο 2 στο κόμμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου – αποκάλυψε πως η χώρα του θεωρεί υπεύθυνη για την σφαγή που προκάλεσε η Χαμάς, την Ρωσία και τον Β.Πούτιν όπως είχε αναφέρει εξάλλου και το ινστιτούτο εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ.

Στο 1.15 του βίντεο ο Ουάιτμαν είναι ξεκάθαρος και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας: “Θα πληρώσετε για την σφαγή που προκάλεσαν οι πληρεξούσιοι σας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σχέδιο εισβολής του Ισραηλινού Στρατού στη Γάζα: Ολοκληρωτική κατάληψη της Λωρίδας και μείωση της έκταση της μέσω Buffer Zone – Θα αποκτήσει λιμάνι & σύνδεση με Κύπρο

 Iσραηλινά ΜΜΕ δημοσίευσαν το σχέδιο, άξονες και στόχους του ισραηλινού Στρατού (IDF) στη Λωρίδα της Γάζας. Το σχέδιο προβλέπει δημιουργία Buffer Zone πράγμα που σημαίνει ότι θα μειωθεί η έκταση της Λωρίδας της Γάζας όπως είχαν προαναγγείλει ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Συνοπτικά:

  1. Σκοπός της ισραηλινής χερσαίας επίθεσης στη Γάζα είναι η δημιουργία buffer-zone πλάτους 1-3 χιλιομέτρων στο βόρειο τμήμα αυτής την οποία να ελέγχει στρατιωτικά, δημιουργώντας επαρκές στρατηγικό βάθος μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας από τις πόλεις Sderot και Ashkelon.

Επίθεση με πυραύλους σε Αντιτορπιλικό των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα – Ρουκέτες και drone σε αμερικανικές βάσεις σε Συρία και Ιράκ

 Επίθεση με πυραύλους που εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι δέχθηκε πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, στην Ερυθρά Θάλασσα. Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ να είναι έτοιμο να εισβάλει στη Γάζα.

 Μια αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια και δυο βάσεις στο Ιράκ δέχθηκαν επιθέσεις χθες και σήμερα από μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το ABC, Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πως το πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα ανταπέδωσε τα πυρά. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Τετάρτης τοπική ώρα.

Τζόρτζια Μελόνι: Χωρίζει μετά από 10 χρόνια

 Η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, μέσω Instagram.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσει πως οι διαδρομές του ζευγαριού έχουν χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό.

Η Τζόρτζια Μελόνι επισημαίνει ακόμη, θα υπερασπιστεί με κάθε κόστος αυτό που ήταν το ζευγάρι, τη φιλία τους και κυρίως την επτάχρονη κόρη τους, που αγαπά τη μητέρα της και τον πατέρα της όπως δεν κατάφερε η ίδια τους δικούς της.

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Χαμάς και Πούτιν θέλουν να αφανίσουν γειτονικές δημοκρατίες – Στρατιωτική βοήθεια 14 δισ. δολαρίων στο Ισραήλ» (video)

 Μήνυμα καταδίκης των ενεργειών της Χαμάς, στοχοποιώντας παράλληλα και τoν ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι οι επιθέσεις στο Ισραήλ και η εισβολή στην Ουκρανία έχουν κοινά κίνητρα, έστειλε ο Τζο Μπάιντεν σε διάγγελμά του προς τους Αμερικανούς το βράδυ της Πέμπτης (20/10).

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν το «κοινό» πως θέλουν να «αφανίσουν» δημοκρατίες, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν σε διάγγελμά του προς τους Αμερικανούς, αναγγέλλοντας πως θα ζητήσει σήμερα το Κογκρέσο να εγκρίνει «κατεπειγόντως» τη χρηματοδότηση βοήθειας των ΗΠΑ στο Ισραήλ και στην Ουκρανία.