EUROBASKET 2015 GREECE-CROATIA- Ολική ανατροπή κατάφερε η εθνική στο Ευρωμπάσκετ (72-70 την Κροατία) Βιντεο

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ευρωμπάσκετ μετράει πλέον η εθνική ομάδα μπάσκετ καθώς κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή απέναντι στην οικοδέσποινα του Γ’ ομίλου Κροατία και να επικρατήσει στο Ζάγκρεμπ με 72-70.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον όμιλο, ενώ την Δευτέρα (7/9) θα έχει ρεπό και οι παίχτες του Φώτη Κατσικάρη θα ξαναμπούν στο παρκέ για το τρίτο ματς που θα γίνει την Τρίτη (8/9 19:00) απέναντι στη Γεωργία.

Γαλλία και Γερμανία στηρίζουν το σχέδιο Γιούνκερ ενώ η Αυστρία βάζει φρένο

Με στόχο να ανακουφίσει την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία, που αποκαλούνται πρώτη γραμμή στο προσφυγικό κύμα, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επιβεβαίωσε ότι το Παρίσι θα υποδεχθεί «24.000 πρόσφυγες» τα δύο επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα αναμένονται 10.000 πρόσφυγες που αποβιβάσθηκαν στις ελληνικές ακτές, 10.800 που έφθασαν στην Ουγγαρία και 3.100 που έφθασαν στην Ιταλία.

Με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων συναντήθηκε ο Β. Μεϊμαράκης

Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων είχε στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος σε δηλώσεις τόνισε ότι αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα, είναι δύσκολο να ορθοποδήσει η αγορά.

Λαός διχασμένος, πάντα νικημένος

Οι τοίχοι δεν λένε ψέματα, δεν χαμπαριάζουν από φτιασίδια και προεκλογικές υποσχέσεις. Σ’ έναν τέτοιο τοίχο στα Εξάρχεια διάβασα λοιπόν πριν από λίγες μέρες πως «Δεν ζούμε στην εποχή της χούντας, Ζούμε τη χούντα της εποχής μας».
Πόσο δίκιο έχει ο ανώνυμος λαϊκός σχολιαστής! Πόσο επίκαιρο και εύστοχο το σύνθημά του!

FIR Αθηνών *Μόσχα και Ουάσιγκτον καλούν Αθήνα

Αίτημα διέλευσης από το FIR Αθηνών μεταγωγικών αεροσκαφών υπέβαλε το Σάββατο η Μόσχα προς την Αθήνα, καθώς θέλει να στείλει στη Συρία «ανθρωπιστική βοήθεια» μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.
Σχεδόν ταυτόχρονα, η Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η «ανθρωπιστική βοήθεια»

Επίθεση «πολιτικής δολοφονίας της» κατήγγειλε η Ζωή

Καταιγιστική ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, στην οποία έκανε λόγο για ανυπόστατα σκάνδαλα και για τερατώδεις ανακρίβειες εναντίον της.
Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία την εμφανίζουν να έχει «θάψει» την ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά.

Εκλογές 2015 -Οι υποψήφιοι με το Ποτάμι

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, αλλά με καταξιωμένα στο χώρο τους ονόματα, το Ποτάμι ανακοίνωσε τους εκλογικούς του συνδυασμούς. Οι 17 απερχόμενοι βουλευτές είναι επικεφαλής στις εκλογικές περιφέρεις που εκλέχθηκαν ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος ξανά στα Χανιά και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Εκλογές 2015 -Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Υποψήφιους σε όλη την Επικράτεια έχει ο συνδυασμός που απαρτίζουν τα κόμματα ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, εν όψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα δύο κόμματα, το κοινό εκλογικό σχήμα «θέλει να αναδείξει μιαν άλλη κατεύθυνση για το λαϊκό και εργατικό κίνημα: την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αγώνων,

Εκλογές 2015 -Όλα τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΚΕ

Η Αλέκα Παπαρήγα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, το οποίο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος σε όλη τη χώρα.
Ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και πρόεδρος της Κ.Ο., Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία.

Εκλογές 2015 - Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με διαδηλωτές - Η ατάκα του στον Γιάννη Μπουτάρη!

 Έκπληκτος ο Αλέξης Τσίπρας από την εικόνα που αντίκρισε έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης
- Διαδηλωτές του φώναζαν συνθήματα, όμως αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός πλησίασε και τους μίλησε
- Μπροστά και ο Γιάννης Μπουτάρης που του ευχήθηκε να κερδίσει τις εκλογές με μία ψήφο
- Η απάντηση του κ.Τσίπρα προκάλεσε χαμόγελα, παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων

Εκλογές 2015 - Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων του για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Σημειώνεται ότι στις περιφέρειες της Αθήνας, τα ονόματα παρουσιάζονται κατά αλφαβητική σειρά.
Στη Λάρισα και το Ηράκλειο θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Εκλογές 2015 - Οι λίστες των υποψηφίων με τη Λαΐκή Ενότητα

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων της για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι είναι κυρίαρχη σε αυτά η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ο επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής.